Aradan 5 gün geçmiş bence yapmalısın yaa erken gebelik testi yap at burda yorumlarız hepımız :)Testi bu pazartesi yaptım lekede pazar başladı erken gebelik yapmıştım ama negatif
Tamam canım yarın sabah yapayım bakalım atarım sizedeAradan 5 gün geçmiş bence yapmalısın yaa erken gebelik testi yap at burda yorumlarız hepımız :)
Evet bende gördüm çizgileri ama bazen bu testler yanıltıyor insanıTestlerim şu şekilde
Üstteki de silik çizgi var görüyorum :) ne zaman yaptınız ikisindeTestlerim şu şekilde
Peki aranızda böyle bir durumla karşılaşan oldu mu, testim pozitifti dün bugün ise beta negatif (0.2)Testlerim şu şekilde
Bazıları erken gebelik testi yanıltmaz diyorlar sizde yanılttı mıEvet bende gördüm çizgileri ama bazen bu testler yanıltıyor insanı
Kaç günde bir regl oluyorsun kiAdetim 26 sında dün test yaptım negatif artık kafaya takmak istemiyorum bu stresi 1,5 senedir yaşıyorum Rabbım hatırlı zamanda bizleri kavuştursun inşallah
Merjaba hayırlısı olsun hepimiz içinHepımız. Burdan haberleşelim takıpte kalalım bilmediklerimizi öğrenelim sorularımızı soralım testlerimi paylaşalım kimseye anlatamadıklarımızı konuşalım :)
Benim reglime 9 gün kaldı sizler ne durumdasınız ?
21 günde canım,ama süreli oynuyor 2 gün geri 3 gün ileri işte tam 1 düzeni yokKaç günde bir regl oluyorsun ki
İnşallah hayırlısıyla anne oluruz hepimiz, inşallah pozitifleri görürsün diyelim ne diyelim26 günde canım
İnşallah sende canım benim inşallah en hayırlı zamanda yaşarız mutluluğuİnşallah hayırlısıyla anne oluruz hepimiz, inşallah pozitifleri görürsün diyelim ne diyelim
İnşallah ama büyük ihtimalle hamile değilimdir bu ay, adetime 1 hafta var dün test yaptım silik çıkmıştı kanda negatif çıktı, evde bi daha test yaptım negatif maalesefİnşallah sende canım benim inşallah en hayırlı zamanda yaşarız mutluluğu
En hayırlı zamanda inşallahİnşallah ama büyük ihtimalle hamile değilimdir bu ay, adetime 1 hafta var dün test yaptım silik çıkmıştı kanda negatif çıktı, evde bi daha test yaptım negatif maalesef
Teşekkürler kuzum, inşallah rabbim sana da aynı şekilde en güzelini en hayırlısını verirEn hayırlı zamanda inşallahRabbim hakkında hayırlısının en guzelını en kolayını en doğrusunu nasip etsin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?