Kızlar şubat ayı hamıle olmayı bekleyenler birlikte bekleyelim ❤️❤️❤️❤️❤️

Merhaba kızlar, benim de bat 1 Mart, inşallah bu ay hamilelik haberi almayı Umut ediyorum. Dün test yaptım, silik çıkmıştı, bugün kan verdim negatif çok şaşırdım

Reglime 8 gün kaldı hanımlar normal test yaptım hergun tekrarlayacağım ve sizlerle paylaşacağım gün gün sizlerde yapmak istersenız bu tatlı heyecana ortak olabılırsınız erken gebelık testı de Trendyoldan sipariş etttim . Beklıyorum yarın gelirse onunla yapacağım . Testler Trendyolda yarı fıyatının altın da bu arada bakıp alabılırsınız ıstedıgınız marka

Eklentiler

• IMG_3486.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 91
Adetim 26 sında dün test yaptım negatif artık kafaya takmak istemiyorum bu stresi 1,5 senedir yaşıyorum Rabbım hatırlı zamanda bizleri kavuştursun inşallah

Merjaba hayırlısı olsun hepimiz için ben yumuetlama takibi yapıyorum henüz yumuetlama günüm gelmedi ama bende katılıyorum aranıza :)

İnşallah ama büyük ihtimalle hamile değilimdir bu ay, adetime 1 hafta var dün test yaptım silik çıkmıştı kanda negatif çıktı, evde bi daha test yaptım negatif maalesef
En hayırlı zamanda inşallah Rabbim hakkında hayırlısının en guzelını en kolayını en doğrusunu nasip etsin sana

Merhaba benim adetim 3 mart bu ay ilk defa yumurtlama dönemini sıkı bir şekilde değerlendirdik 9 gün var adete kaset test yaptım çıkmadı. İşin kötüsü yumurtlama testi yaptım pik çıktı ve karnım çok ağrıyor. Geçen günlerde yumurtlama testi silik çıkmıştı bende bekliyorum sizlerle inşallah güzel haberler alırız bu ay çok istiyorum artık hamile insanlar ile konuştukça ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…