Gectımı gununuzAdetim 26 sında dün test yaptım negatif artık kafaya takmak istemiyorum bu stresi 1,5 senedir yaşıyorum Rabbım hatırlı zamanda bizleri kavuştursun inşallah
Ben yumurtlama zamanı sonrası çıkan piller gebelık belırtısı olarak duymuştum erken gebelık testın var mı evde var ise yapıp atarmısınMerhaba benim adetim 3 mart bu ay ilk defa yumurtlama dönemini sıkı bir şekilde değerlendirdik9 gün var adete kaset test yaptım çıkmadı. İşin kötüsü yumurtlama testi yaptım pik çıktı ve karnım çok ağrıyor. Geçen günlerde yumurtlama testi silik çıkmıştı bende bekliyorum sizlerle inşallah güzel haberler alırız bu ay çok istiyorum artık hamile insanlar ile konuştukça ağlıyorum
Ay çok az kalmış :) test yaptın mı ?Benimde 29 şubat batım klomen kullandım inşallah hepimiz pozitifi görürüz
Ay çok az kalmış :)Benimde 29 şubat batım klomen kullandım inşallah hepimiz pozitifi görürüz
hoş geldin :):) ne zaman regl günün ?Merjaba hayırlısı olsun hepimiz içinben yumuetlama takibi yapıyorum henüz yumuetlama günüm gelmedi ama bende katılıyorum aranıza :)
Yok maalesef elimde yaBen yumurtlama zamanı sonrası çıkan piller gebelık belırtısı olarak duymuştum erken gebelık testın var mı evde var ise yapıp atarmısın
Haaaayııııır günümü beklemeyi düşünüyorum şimdilik ya beyaz ya siyah gri olmasını istemiyorumAy çok az kalmış :) test yaptın mı ?
Hayırlı olsun hemen yaptırın hemen koşun valla özelde gece acilde yapıyorlarRegl’ım 2 gün gecikti ve düzenli olur normalde test yaptım pozitif sizce erken mi sevinmek için yada ne zaman kan tahlili yaptırayım
Yarın bekliyorum o zaman erken gebelık testi alın 2 adet silik çıkar ise birdaha yapın oda aynı çıkarsa hemen kan verın :)Yok maalesef elimde yason kaset testimi de bugün harcadım negatifti. Ama öncesinde yumurta takibi yapmadım ama şöyle de bir durum var yumurtlama günüm hep beklenenden önce olur gecikmez bende duydum dediğinizi ve heveslendim hemen
Asagıda dosya ekle ekle var hemen yazdığın yerın altında ekle ve dolmasını bekle sonra paylaşGörseli bir türlü atamadım ya olmuyor
Test pozitifse pozitiftir gormemız lazım :) birdaha yapabılırmısın 2 tane olsun garanti olsun iki na göre yarın kan verırsınRegl’ım 2 gün gecikti ve düzenli olur normalde test yaptım pozitif sizce erken mi sevinmek için yada ne zaman kan tahlili yaptırayım
Teşekkür ederim ama bilmiyorum çok olumsuz şeyler okuyorum. Kimyasal gebelik boş gebelik, kalp atmıyor vesayre insanı endişelendiriyor o yüzden çok sevinemiyorum.Hayırlı olsun hemen yaptırın hemen koşun valla özelde gece acilde yapıyorlarsağlıkla gelsin bebişiniz ilk bebek haberi geldi bizlere de Uğur getirsin
Heyecanlandım ama ya çıkmazsa çok yıkılırım iki arkadaşım hamile zaten başka şey yokmuş gibi bugün hep bebek anlattılar yok 180 gram olmuş bilmem ne akşam ağladım hepYarın bekliyorum o zaman erken gebelık testi alın 2 adet silik çıkar ise birdaha yapın oda aynı çıkarsa hemen kan verın :)
Okumayın okumayın ve inanmayın bebişide etkilemeyin Allah'ın izniyle harika bir hamilelik olur inşallah üzmeyin kendinizi sakın bize sonucu haber verinTeşekkür ederim ama bilmiyorum çok olumsuz şeyler okuyorum. Kimyasal gebelik boş gebelik, kalp atmıyor vesayre insanı endişelendiriyor o yüzden çok sevinemiyorum.
Bi yumurtalama gününde ilişkiye girmedik yani 5 gün düzensiz oldu onun dışında öncesi hep düzenli sonrası ama işte sadece en belirgin adet gecikmesi ve göğüs ucu hem koyulaşmış hemde çok hassas
Dediğiniz gibi yaptım görüntü büyük diye kabul olmadı sonra fotoğrafı kırptım yine olmadı. Yani belirgin çizgi var öyle diyim artık ama işte insan korkuyorAsagıda dosya ekle ekle var hemen yazdığın yerın altında ekle ve dolmasını bekle sonra paylaş
Ben de aynı şeyleri yaşıyorum canım yani çok kötü hissediyorum onlar mı duyarsız ben mi çok duyarlıyım hiç bilmiyorum Allah'ım lütfen bu ay sonu beni hamile çıkarsın, hepimizi tabiHeyecanlandım ama ya çıkmazsa çok yıkılırım iki arkadaşım hamile zaten başka şey yokmuş gibi bugün hep bebek anlattılar yok 180 gram olmuş bilmem ne akşam ağladım hepşöyle bir çarşambaya kadar beklicem
Bebeğim ss alıp atsan oluyorDediğiniz gibi yaptım görüntü büyük diye kabul olmadı sonra fotoğrafı kırptım yine olmadı. Yani belirgin çizgi var öyle diyim artık ama işte insan korkuyor
Amin inşallah inşallah sürekli dua ediyorumBen de aynı şeyleri yaşıyorum canım yani çok kötü hissediyorum onlar mı duyarsız ben mi çok duyarlıyım hiç bilmiyorum Allah'ım lütfen bu ay sonu beni hamile çıkarsın, hepimizi tabi
İnşallah sizinde pozitif olur ben geçen ay çok takmıştım gün gün ovilasyon testi yapıyordum. Bi de ilişkiyi görev gibi görüyordum. Ama bu ay hiç takmadım testte yapmadım hiç aklıma getirmedim bence bu insanda bitiyor stresten de kaynaklanıyorHeyecanlandım ama ya çıkmazsa çok yıkılırım iki arkadaşım hamile zaten başka şey yokmuş gibi bugün hep bebek anlattılar yok 180 gram olmuş bilmem ne akşam ağladım hepşöyle bir çarşambaya kadar beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?