Kızlar şubat ayı hamıle olmayı bekleyenler birlikte bekleyelim ❤️❤️❤️❤️❤️

Ben yumurtlama zamanı sonrası çıkan piller gebelık belırtısı olarak duymuştum erken gebelık testın var mı evde var ise yapıp atarmısın

Ben yumurtlama zamanı sonrası çıkan piller gebelık belırtısı olarak duymuştum erken gebelık testın var mı evde var ise yapıp atarmısın
Yok maalesef elimde ya son kaset testimi de bugün harcadım negatifti. Ama öncesinde yumurta takibi yapmadım ama şöyle de bir durum var yumurtlama günüm hep beklenenden önce olur gecikmez bende duydum dediğinizi ve heveslendim hemen

Regl’ım 2 gün gecikti ve düzenli olur normalde test yaptım pozitif sizce erken mi sevinmek için yada ne zaman kan tahlili yaptırayım

Regl’ım 2 gün gecikti ve düzenli olur normalde test yaptım pozitif sizce erken mi sevinmek için yada ne zaman kan tahlili yaptırayım
Hayırlı olsun hemen yaptırın hemen koşun valla özelde gece acilde yapıyorlar sağlıkla gelsin bebişiniz ilk bebek haberi geldi bizlere de Uğur getirsin

Yarın bekliyorum o zaman erken gebelık testi alın 2 adet silik çıkar ise birdaha yapın oda aynı çıkarsa hemen kan verın :)

Test pozitifse pozitiftir gormemız lazım :) birdaha yapabılırmısın 2 tane olsun garanti olsun iki na göre yarın kan verırsın

Hayırlı olsun hemen yaptırın hemen koşun valla özelde gece acilde yapıyorlar sağlıkla gelsin bebişiniz ilk bebek haberi geldi bizlere de Uğur getirsin
Teşekkür ederim ama bilmiyorum çok olumsuz şeyler okuyorum. Kimyasal gebelik boş gebelik, kalp atmıyor vesayre insanı endişelendiriyor o yüzden çok sevinemiyorum.
Bi yumurtalama gününde ilişkiye girmedik yani 5 gün düzensiz oldu onun dışında öncesi hep düzenli sonrası ama işte sadece en belirgin adet gecikmesi ve göğüs ucu hem koyulaşmış hemde çok hassas

Yarın bekliyorum o zaman erken gebelık testi alın 2 adet silik çıkar ise birdaha yapın oda aynı çıkarsa hemen kan verın :)
Heyecanlandım ama ya çıkmazsa çok yıkılırım iki arkadaşım hamile zaten başka şey yokmuş gibi bugün hep bebek anlattılar yok 180 gram olmuş bilmem ne akşam ağladım hep şöyle bir çarşambaya kadar beklicem

Okumayın okumayın ve inanmayın bebişide etkilemeyin Allah'ın izniyle harika bir hamilelik olur inşallah üzmeyin kendinizi sakın bize sonucu haber verin

Asagıda dosya ekle ekle var hemen yazdığın yerın altında ekle ve dolmasını bekle sonra paylaş
Dediğiniz gibi yaptım görüntü büyük diye kabul olmadı sonra fotoğrafı kırptım yine olmadı. Yani belirgin çizgi var öyle diyim artık ama işte insan korkuyor

Ben de aynı şeyleri yaşıyorum canım yani çok kötü hissediyorum onlar mı duyarsız ben mi çok duyarlıyım hiç bilmiyorum Allah'ım lütfen bu ay sonu beni hamile çıkarsın, hepimizi tabi

Ben de aynı şeyleri yaşıyorum canım yani çok kötü hissediyorum onlar mı duyarsız ben mi çok duyarlıyım hiç bilmiyorum Allah'ım lütfen bu ay sonu beni hamile çıkarsın, hepimizi tabi
Amin inşallah inşallah sürekli dua ediyorum acaba biz de öyle mi oluruz onlarda haklı dünyanın en güzel şeyi ama bari bana yapmayın diyorum benim daha önce bir düşüğüm oldu bunun üzerine böyle konuşulması çok zoruma gidiyor

İnşallah sizinde pozitif olur ben geçen ay çok takmıştım gün gün ovilasyon testi yapıyordum. Bi de ilişkiyi görev gibi görüyordum. Ama bu ay hiç takmadım testte yapmadım hiç aklıma getirmedim bence bu insanda bitiyor stresten de kaynaklanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…