Kızlar şubat ayı hamıle olmayı bekleyenler birlikte bekleyelim ❤️❤️❤️❤️❤️

Canım benim de bir düşük ve bir kimyasalın var herkes bana hamilelikle ilgili şeyler soruyor yani o kadar psikolojim bozuldu ki hiç kimse beni anlamıyor, ne yaşadığımı bir Allah bir de ben bilirim yani

İnşallah inşallah bu ay bende hiç takmadım ovulasyon testi de yapmadım o yüzden yumurtlama testi koyu çıkınca şimdi bilemedim tarihimi takvime göre geçen hafta yumurtlama oldu ama 2 gündür hiç ilişkide olmadı onun öncesinde hep oldu bakalım adet yaklaşınca insan stres oluyor hemen

Canım benim de bir düşük ve bir kimyasalın var herkes bana hamilelikle ilgili şeyler soruyor yani o kadar psikolojim bozuldu ki hiç kimse beni anlamıyor, ne yaşadığımı bir Allah bir de ben bilirim yani
Kıyamam çok çok iyi anlıyorum sizi insanlardan nefret eder oldum bende artık o soranların ağzına vurası geliyor insanın olmuyor kardeşim işte sormaya gerek yok

Kıyamam çok çok iyi anlıyorum sizi insanlardan nefret eder oldum bende artık o soranların ağzına vurası geliyor insanın olmuyor kardeşim işte sormaya gerek yok
Çok haklısın canım, bazıları var ki canımı çok acıtıyor, ne diyim Allah kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah

..
işte bende ilk ovulasyon testi yaptım bugün 2 çizgi şok oldum ondan sonra gebelik testi yaptım hakkımızda hayırlısı sizde stres yapmayın kafanızdan atın bence

..

işte bende ilk ovulasyon testi yaptım bugün 2 çizgi şok oldum ondan sonra gebelik testi yaptım hakkımızda hayırlısı sizde stres yapmayın kafanızdan atın bence
Merjaba hayırlı olsun. Ovulasyon takibi mi yapıyordunu? Kaç günü değerlendirdiniz nneler yaptınız ?

Benimde reglime 9 gün kaldı bacım :)))
Hafif arada gelen kaşık ağrıları ve göğüs ağrıları çok affedersin ama aşırı derecede şişkinlik ve gaz var sende belirtiler varmı? Test yapmayı ne zaman düşünüyorsun?

Arkadaşlar testim negatif, öyle değil mi

Eklentiler

• Screenshot_2024-02-24-08-01-40-604_com.google.android.apps.photos.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 67
Bende yaptım bemimde negatif ilişki üstünden 11 gün geçti olsa çıkardı diye düşünüyorum ama neden 4 gün kahve leke gördüm onu düşünüyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…