Canım benim de bir düşük ve bir kimyasalın var herkes bana hamilelikle ilgili şeyler soruyor yani o kadar psikolojim bozuldu ki hiç kimse beni anlamıyor, ne yaşadığımı bir Allah bir de ben bilirim yaniAmin inşallah inşallah sürekli dua ediyorumacaba biz de öyle mi oluruz onlarda haklı dünyanın en güzel şeyi ama bari bana yapmayın diyorum benim daha önce bir düşüğüm oldu bunun üzerine böyle konuşulması çok zoruma gidiyor
İnşallah inşallahİnşallah sizinde pozitif olur ben geçen ay çok takmıştım gün gün ovilasyon testi yapıyordum. Bi de ilişkiyi görev gibi görüyordum. Ama bu ay hiç takmadım testte yapmadım hiç aklıma getirmedim bence bu insanda bitiyor stresten de kaynaklanıyor
Kıyamam çok çok iyi anlıyorum sizi insanlardan nefret eder oldum bende artık o soranların ağzına vurası geliyor insanın olmuyor kardeşim işte sormaya gerek yokCanım benim de bir düşük ve bir kimyasalın var herkes bana hamilelikle ilgili şeyler soruyor yani o kadar psikolojim bozuldu ki hiç kimse beni anlamıyor, ne yaşadığımı bir Allah bir de ben bilirim yani
Çok haklısın canım, bazıları var ki canımı çok acıtıyor, ne diyim Allah kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallahKıyamam çok çok iyi anlıyorum sizi insanlardan nefret eder oldum bende artık o soranların ağzına vurası geliyor insanın olmuyor kardeşim işte sormaya gerek yok
Amin inşallah hadi bu ay güzel haberler alalımÇok haklısın canım, bazıları var ki canımı çok acıtıyor, ne diyim Allah kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah
işte bende ilk ovulasyon testi yaptım bugün 2 çizgi şok oldum ondan sonra gebelik testi yaptım hakkımızda hayırlısı sizde stres yapmayın kafanızdan atın benceİnşallah inşallahbu ay bende hiç takmadım ovulasyon testi de yapmadım o yüzden yumurtlama testi koyu çıkınca şimdi bilemedim tarihimi takvime göre geçen hafta yumurtlama oldu ama 2 gündür hiç ilişkide olmadı onun öncesinde hep oldu bakalım adet yaklaşınca insan stres oluyor hemen
Merhaba 13 ünde regl oldum bitti bugün 12. Günüm . Yumurtlama günümü bekliyorumAy çok az kalmış :)
hoş geldin :):) ne zaman regl günün ?
Merjaba hayırlı olsun. Ovulasyon takibi mi yapıyordunu? Kaç günü değerlendirdiniz nneler yaptınız ?..
işte bende ilk ovulasyon testi yaptım bugün 2 çizgi şok oldum ondan sonra gebelik testi yaptım hakkımızda hayırlısı sizde stres yapmayın kafanızdan atın bence
26 Şubat regl olma günüm test yaptım iki kez negatif çıktıGectımı gununuz
Benimde reglime 9 gün kaldı bacım :)))Hepımız. Burdan haberleşelim takıpte kalalım bilmediklerimizi öğrenelim sorularımızı soralım testlerimi paylaşalım kimseye anlatamadıklarımızı konuşalım :)
Benim reglime 9 gün kaldı sizler ne durumdasınız ?
Evet canımArkadaşlar testim negatif, öyle değil mi
Adetine kaç gün var kiBende yaptım bemimde negatif ilişki üstünden 11 gün geçti olsa çıkardı diye düşünüyorum ama neden 4 gün kahve leke gördüm onu düşünüyorum şimdi
Canım ilişki üzerinden illa 11 gün geçmesi lazım mı ki?Bende yaptım bemimde negatif ilişki üstünden 11 gün geçti olsa çıkardı diye düşünüyorum ama neden 4 gün kahve leke gördüm onu düşünüyorum şimdi
Adetine kaç gün var
10gün varAdetine kaç gün var ki
Benim bu ay ilk ilişki 15 Şubat'ta oldu çünkü
eşim göreve gittiği için tek ilişki oldu bizde geç döllenme falan ihtimali yok bizde birde ilişkiden 5 gün sonra leke başladıBenim bu ay ilk ilişki 15 Şubat'ta oldu çünkü
Öyle okumuştum teste 1112 günde çıkar diyeCanım ilişki üzerinden illa 11 gün geçmesi lazım mı ki?
Hm anladım canım salı günü 12 gün oluyor, salı yapsam mıÖyle okumuştum teste 1112 günde çıkar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?