Testler için değilde soru bankası için yazıyorumSizce fark var mı ?
Gebelik oluştuğu için geriliyor olabılırRegl günümde yapacağım testi biraz beklemen istiyorum ama benim hiç bir reglimde bel ağrım olmadı şimdi resmen kopuyor
Evet :)Testler için değilde soru bankası için yazıyorumöğretmen misiniz
Bölüm ne bende fen bilimleri öğretmeniyimEvet :)
Ben de fizikBölüm ne bende fen bilimleri öğretmeniyim
Ay Allah'ım en en zor olan dersti kpss zamanı banaBen de fizik
Siz de atandınız mı ne güzelAy Allah'ım en en zor olan dersti kpss zamanı banatebrik ederim cidden büyük marifet fizik okumak
Beden eğitimi bende :) atandınız mı ?Bölüm ne bende fen bilimleri öğretmeniyim
Kuzenım de fizik benim rahat ya atandıktan sonra çok eğlenceli beden eğitimiBen de fizik
Ben de atandım 2015 deÇok şükür atandımsiz
Kafaya takmamak lazım bence ben onu anladım amin inşallah size de nasip olurŞimdi anladım :) tam yumurtlama günlerinde yapmamış olmanız ve tutması :) nasip gerçekten . Sperm 5 gün canlı kalabiliyor saten . İşte nasip oldu mu oluyo sağlıkla kucağıjıza alın
Yumurtlama gününden önce ilişki olduğu için tutmuşturŞimdi anladım :) tam yumurtlama günlerinde yapmamış olmanız ve tutması :) nasip gerçekten . Sperm 5 gün canlı kalabiliyor saten . İşte nasip oldu mu oluyo sağlıkla kucağıjıza alın
Çok şükür 2021 de atandım Allah bir an evvel size nasip etsin inşallahBeden eğitimi bende :) atandınız mı ?
Kuzenım de fizik benim rahat ya atandıktan sonra çok eğlenceli beden eğitimi
Hayırlısı olsunBen de atandım 2015 de
Aminnnnnn inşallahÇok şükür 2021 de atandım Allah bir an evvel size nasip etsin inşallah
Maalesef adetim 3 martta bekliyorum bendePozitif gören oldu mu acaba bende çatlatma iğnesi oldum mart 10 test yapacağım
Başka problem Çar mıydı ki kaç yumurta oldu ne kullandınız acabaMaalesef adetim 3 martta bekliyorum bende
Ben görmedim daha silik görüyorum bazen çok silik .Pozitif gören oldu mu acaba bende çatlatma iğnesi oldum mart 10 test yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?