Kızlar şubat ayı hamıle olmayı bekleyenler birlikte bekleyelim ❤️❤️❤️❤️❤️

Aynn bencede öyle yap hatta adetini bekle ben olsam öyle yapardım
Leke geldiği için ben erken davrandım

Ben yapıyorum şu an :)

10 gün kala
9 gün kala
8 gün kala

Yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• A99DBDE6-FCDE-4BF0-B79F-0F3D73B8922E.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 65
  • 72CB6101-267C-4CAA-BA98-FFAB376F1BAF.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 62
  • 96C5E75D-6B84-42DF-B5A9-B0115F74FBED.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 62
Gebelık belırtılerı ile adet belırtılerı aynı ama gebelikte çok kramp oluyor göğüs daha çok ağrıyor ve batma yaşanıyor ben kendımde bu şekilde fark etttım bi öncesinde

Şuan pik görüyorsanız tekrar yumurtluyorsunuz demek, siz takvimi boşverin değerlendirin bugünü

Canım ben göremedim. Zaten çok erken yapmışsın yani regle 10-9-8 gün kala varsa da zaten daha Rahime yerleşmemiştir ki hgc salgılasın. Biraz daha bekle
Ben 15 gün bardı reglıme hamile olduğumu öğrendim 2 ay önce erken döllenme olmuş veya adet olmadan önce dollenmıs rahıme daha yerleşmediği ıcın adet olmuşum bilemıyorım ama beyan 736 çıkmıstı çok geç anladım 7.000 kdr betam çıktı en son tüpümü aldılar ameliyat oldum dış gebelikten

Canım ben göremedim. Zaten çok erken yapmışsın yani regle 10-9-8 gün kala varsa da zaten daha Rahime yerleşmemiştir ki hgc salgılasın. Biraz daha bekle
Evet yok çünkü çok silik sonuncusunda ben gün gün takip amaçlı paylaşıyorum herkes takıp etsin dıe artış olur ise nasıl artar

Merjaba hayırlı olsun. Ovulasyon takibi mi yapıyordunu? Kaç günü değerlendirdiniz nneler yaptınız ?
Teşekkür ederim. Geçen ay yaptım bu ay yapmadım adetim düzenli olduğu için tahminen yumurtalık günlerimi biliyorum
Ama benim tahmin ettiğim yumurtalık gününde ilişkiye girmedik 5 gün öncesin sonraki birgün arayla hep yaptık
Bu ay hatta olacağını da düşünmedim adet olurum dedim ama işte allahın takdiri
Benim tahminimce adetim bittikten 5. gün döllenme oldu bir de her ay yumurta çatlamıyormuş

Anladım, çok geçmiş olsun. Benim de bu ay reglim bittikten 7 gün sonra tekrar kanamam geldi 3 gün bende acaba dış gebelik vs olabilir mi diye korkup doktora gittim şükür bir şey yokmuş. Sadece bu kadar erken test yapmak insanı strese sokuyor o yüzden demiştim, Allah gönlünüze göre versin

Ayy kızlar inşallah güzel haberler alırız benim de reglim 21 şubatta bitti ovulasyon testine başladım ama bu testleri her gün aynı saatte yapmasak ne olur ki ya ?

Canım pikse bi değerlendirseydin, 2. Kez yumurtlama olabiliyor bazen aynı ay içinde ..

Canım pikse bi değerlendirseydin, 2. Kez yumurtlama olabiliyor bazen aynı ay içinde ..
Galiba öyle karın ağrımda oldu akşam çok bugün yine yaptım test yine pik gösteriyor ilk defa böyle oldu şaşırdım bende bugünü de değerlendirdik artık olsun inşallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…