Kızlar şubat ayı hamıle olmayı bekleyenler birlikte bekleyelim ❤️❤️❤️❤️❤️

Ben kullanıyorum canım adetimin son günü hayıt tohumu çayı kullanmaya başladım. 2 kere de soğan suyu içmiştim ama ona devam etsem mi bilmiyorum
Bende hayıt tohumu aldım henüz kullanmadım adetimi bekliyorum, soğan suyu da etkili diyorlar ama kist yapıyor diyen de var ben o yüzden korkuyorum onu yapmaya

Bende hayıt tohumu aldım henüz kullanmadım adetimi bekliyorum, soğan suyu da etkili diyorlar ama kist yapıyor diyen de var ben o yüzden korkuyorum onu yapmaya
Evet ben de o yüzden bıraktım ya ama hayıt tohumunda hiç olumsuz yorum görmedim günde 1 bardak içiyorum 3 gün oldu başlayalı

Merhaba arkadaşlar bir süredir gebelik düşünüyorum doktora gittim her şey normal ama düzensiz adet gören biriyim
En son 15 ocakta adet olmuştum 15 şubattan beri kasıklarımda adet olacakmıs gibi sancı var, göğüslerim hareket edince bile çok şiddetli agrıyo, kabızlık ve gaz sancısıda çekiyorum
4 gün önce test yapmıştım ama negatif
Düzensiz olduğum için nasıl bir yol izlemeliyim gerçekten bilmiyorum bu çok yıpratıcı

Düzensiz adet görüyorsan ovulasyon testi ile yumurtlama günlerini takip edebilirsin canım bide doktoruna danışarak hayıt tohumu vs gibi kürler kullanabilirsin adeti düzene sokup hormonları düzenliyor diyorlar ama ben yeni başladım henüz

Hayırlı olsun ama anlayamadım 5 gün öncesin sonraki birgün arayla hep yaptık dedibiz . Ne zamandan ilişki başladı ? Regl bittikten siğer regl e kadar 1 gün arayka mı yaptınız . Yapınca uzanma bacakları havaya kaldırma vs oldu mu? Ne bilim duş alıyor musunuz cs

Adetim bittikten hemen düzenli ilişkiye başladık benim adetim 24 günde oluyor yani tam ortasında 5 gün ilişkiye girmedik. Onu demek istedim çünkü o zaman tam yumurtalama günüydü.
Tek yaptığım ilişki bittikten sonra kalkmıyorum bir saat yani ayağımı kaldırmıyorum, ama banyoyu sabah yapıyorum o da üşengeçlikten

Şimdi anladım :) tam yumurtlama günlerinde yapmamış olmanız ve tutması :) nasip gerçekten . Sperm 5 gün canlı kalabiliyor saten . İşte nasip oldu mu oluyo sağlıkla kucağıjıza alın

Kızlar ben bişey sormak istiyorum ben geç ayın 23 de adet gördüm uygulamada 5 gün geciktigi yazıyor daha adet olmadım ama baş ağrım çok vücut ısısı var sabahları burnuma pis pis kokular geliyor belimde ağrı var kasığımda kramplar girip cikiyo sürekli ağlama hissi var her an biri bana catsa tartissam diyorum eşimin her hareketi gözüme batıyor sanki nefes alsa tartisiyom çok acikiyom ne yesem bende şişkinlik yapıyor sanki pet koydum koyu sarı akıntılar geliyor aca bu neden olabilir başına gelen varmı

Bence eczanenden hemen bir test al 5 gün gecıkmış kesinlikle çıkar erken gebelik testi al

Uygulama yaniltabilirmi yoksa gerçekten 5 gün geçmiş mi oluyo ben anlamıyorum bı turlu böyle seyleri

Merhaba kızlar. Sol tüpüm kapalı, Aralık ayında aşılama yaptırdım olumsuz sonuçlandı. Geçen ay süt ve maydanoz kürü ile soğan kürünü uyguladım. Adetim 1 Mart olarak görünüyor uygulamada ve hep doğru tahmin ediyor. 10 gündür kasıklarımda ağrı vardı. 2 gün önce sırt bölgemde aşırı bir ağrı oldu, 1 yıl önce düşük yaptım. O zaman neler yaşamıştım pek hatırlamıyorum. Hamilelik belirtilerinde kasık ve bel ağrısı olduğu yazıyor. Aylardır kendimi dinliyorum sanırım psikolojik olarak belirtiler oluyor. Normal kaset testte yaptım, erken gebelik testi de yaptım 2 gün önce ikisi de negatif çıktı. Erken gebelik testinin yanıltma ihtimali varmı acaba? Belirtiler hamilelik belirtileri gibi resmen. Bugün kokulara karşı da hassasım normalde koku alamam neredeyse :)

Uygulama yaniltabilirmi yoksa gerçekten 5 gün geçmiş mi oluyo ben anlamıyorum bı turlu böyle seyleri
Yanıltmaz hesaplıyor benim hiç yanıltmadı kendin regl tarıhını hesaplıyorsan ilk gününden kaç günde bir regl oluyorsan üstüne koy

Merhaba kızlar geçen ay kimyasal gebelik geçirdim regl tarihim 28-29 Şubat aşırı kaşık ağrım var bel ağrısı çok şiddetli sanki her an regl olacak gibiyim ve akıntım çok arttı sarı renkli hatta regl oldum sanıp wcye gidiyorum ama yok

Sarı ve yeşil rengi akıntı enfeksiyon belirtisi eğer gebe kalmış iseniz erken gebelık testinde silikte olsa çıkar . Dıger durumlarınız regli belirtisi ile gebelık belirtisi ile de aynı evde idrar yapıp erken gebelık testi uygulayın bızımle paylaşırsanız sevınırım duruma göre sızı yonlendırebılırıö bu sekılde degerlendırme yapmamız doğru olmaz

Sizce fark var mı ?

Eklentiler

• BC476281-642F-4531-B4B7-BAF00236ED57.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 48
Regl günümde yapacağım testi biraz beklemen istiyorum ama benim hiç bir reglimde bel ağrım olmadı şimdi resmen kopuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…