- 18 Eylül 2019
- 164
- 65
- 98
Ben kullanıyorum canım adetimin son günü hayıt tohumu çayı kullanmaya başladım. 2 kere de soğan suyu içmiştim ama ona devam etsem mi bilmiyorumArkadaşlar herhangi bir kür kullanan var mı
Bende hayıt tohumu aldım henüz kullanmadım adetimi bekliyorum, soğan suyu da etkili diyorlar ama kist yapıyor diyen de var ben o yüzden korkuyorum onu yapmayaBen kullanıyorum canım adetimin son günü hayıt tohumu çayı kullanmaya başladım. 2 kere de soğan suyu içmiştim ama ona devam etsem mi bilmiyorum
Evet ben de o yüzden bıraktım ya ama hayıt tohumunda hiç olumsuz yorum görmedim günde 1 bardak içiyorum 3 gün oldu başlayalıBende hayıt tohumu aldım henüz kullanmadım adetimi bekliyorum, soğan suyu da etkili diyorlar ama kist yapıyor diyen de var ben o yüzden korkuyorum onu yapmaya
Düzensiz adet görüyorsan ovulasyon testi ile yumurtlama günlerini takip edebilirsin canım bide doktoruna danışarak hayıt tohumu vs gibi kürler kullanabilirsin adeti düzene sokup hormonları düzenliyor diyorlar ama ben yeni başladım henüzMerhaba arkadaşlar bir süredir gebelik düşünüyorum doktora gittim her şey normal ama düzensiz adet gören biriyim
En son 15 ocakta adet olmuştum 15 şubattan beri kasıklarımda adet olacakmıs gibi sancı var, göğüslerim hareket edince bile çok şiddetli agrıyo, kabızlık ve gaz sancısıda çekiyorum
4 gün önce test yapmıştım ama negatif
Düzensiz olduğum için nasıl bir yol izlemeliyim gerçekten bilmiyorum bu çok yıpratıcı
İnşallah hamile kalırız canım ya isteyen herkese Rabbim nâsip etsin inşallahEvet ben de o yüzden bıraktım ya ama hayıt tohumunda hiç olumsuz yorum görmedim günde 1 bardak içiyorum 3 gün oldu başlayalı
Hayırlı olsun ama anlayamadım 5 gün öncesin sonraki birgün arayla hep yaptık dedibiz . Ne zamandan ilişki başladı ? Regl bittikten siğer regl e kadar 1 gün arayka mı yaptınız . Yapınca uzanma bacakları havaya kaldırma vs oldu mu? Ne bilim duş alıyor musunuz csTeşekkür ederim. Geçen ay yaptım bu ay yapmadım adetim düzenli olduğu için tahminen yumurtalık günlerimi biliyorum
Ama benim tahmin ettiğim yumurtalık gününde ilişkiye girmedik 5 gün öncesin sonraki birgün arayla hep yaptık
Bu ay hatta olacağını da düşünmedim adet olurum dedim ama işte allahın takdiri
Benim tahminimce adetim bittikten 5. gün döllenme oldu bir de her ay yumurta çatlamıyormuş
Adetim bittikten hemen düzenli ilişkiye başladık benim adetim 24 günde oluyor yani tam ortasında 5 gün ilişkiye girmedik. Onu demek istedim çünkü o zaman tam yumurtalama günüydü.Hayırlı olsun ama anlayamadım 5 gün öncesin sonraki birgün arayla hep yaptık dedibiz . Ne zamandan ilişki başladı ? Regl bittikten siğer regl e kadar 1 gün arayka mı yaptınız . Yapınca uzanma bacakları havaya kaldırma vs oldu mu? Ne bilim duş alıyor musunuz cs
Şimdi anladım :) tam yumurtlama günlerinde yapmamış olmanız ve tutması :) nasip gerçekten . Sperm 5 gün canlı kalabiliyor saten . İşte nasip oldu mu oluyo sağlıkla kucağıjıza alınAdetim bittikten hemen düzenli ilişkiye başladık benim adetim 24 günde oluyor yani tam ortasında 5 gün ilişkiye girmedik. Onu demek istedim çünkü o zaman tam yumurtalama günüydü.
Tek yaptığım ilişki bittikten sonra kalkmıyorum bir saat yani ayağımı kaldırmıyorum, ama banyoyu sabah yapıyorum o da üşengeçlikten
Bence eczanenden hemen bir test al 5 gün gecıkmış kesinlikle çıkar erken gebelik testi alKızlar ben bişey sormak istiyorum ben geç ayın 23 de adet gördüm uygulamada 5 gün geciktigi yazıyor daha adet olmadım ama baş ağrım çok vücut ısısı var sabahları burnuma pis pis kokular geliyor belimde ağrı var kasığımda kramplar girip cikiyo sürekli ağlama hissi var her an biri bana catsa tartissam diyorum eşimin her hareketi gözüme batıyor sanki nefes alsa tartisiyom çok acikiyom ne yesem bende şişkinlik yapıyor sanki pet koydum koyu sarı akıntılar geliyor aca bu neden olabilir başına gelen varmı
Kaç günde bir adet oluyorsunuz günleri sayın ama uygulama yanıltmaz siz en iyisi test yapın inşallah vardır bebekUygulama yaniltabilirmi yoksa gerçekten 5 gün geçmiş mi oluyo ben anlamıyorum bı turlu böyle seyleri
Kaç günde bir adet oluyorsunuz günleri sayın ama uygulama yanıltmaz siz en iyisi test yapın inşallah vardır bebekUygulama yaniltabilirmi yoksa gerçekten 5 gün geçmiş mi oluyo ben anlamıyorum bı turlu böyle seyleri
Yanıltmaz hesaplıyor benim hiç yanıltmadı kendin regl tarıhını hesaplıyorsan ilk gününden kaç günde bir regl oluyorsan üstüne koyUygulama yaniltabilirmi yoksa gerçekten 5 gün geçmiş mi oluyo ben anlamıyorum bı turlu böyle seyleri
Sarı ve yeşil rengi akıntı enfeksiyon belirtisi eğer gebe kalmış iseniz erken gebelık testinde silikte olsa çıkar . Dıger durumlarınız regli belirtisi ile gebelık belirtisi ile de aynı evde idrar yapıp erken gebelık testi uygulayın bızımle paylaşırsanız sevınırım duruma göre sızı yonlendırebılırıö bu sekılde degerlendırme yapmamız doğru olmazMerhaba kızlar geçen ay kimyasal gebelik geçirdim regl tarihim 28-29 Şubat aşırı kaşık ağrım var bel ağrısı çok şiddetli sanki her an regl olacak gibiyim ve akıntım çok arttı sarı renkli hatta regl oldum sanıp wcye gidiyorum ama yok
Regl günümde yapacağım testi biraz beklemen istiyorum ama benim hiç bir reglimde bel ağrım olmadı şimdi resmen kopuyorSarı ve yeşil rengi akıntı enfeksiyon belirtisi eğer gebe kalmış iseniz erken gebelık testinde silikte olsa çıkar . Dıger durumlarınız regli belirtisi ile gebelık belirtisi ile de aynı evde idrar yapıp erken gebelık testi uygulayın bızımle paylaşırsanız sevınırım duruma göre sızı yonlendırebılırıö bu sekılde degerlendırme yapmamız doğru olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?