Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim suyum gelince bir panikle sabah erkenden evden çıkmıştık.allahtan akşamında girmiştim duşa.ama bir taraftan su gelirken nasıl duşa girebilirim hiç bir fikrim yok.çünkü hastaneye gittikten sonra akşama kadar bekleim sezaryen için.ve ayağa kalktıkça su gelmeye devam ediyordu.
doktorum bana , suyun geldiğinde sakın duşa girme girmeden gel dedi.Suyun gelmesi demek amnios kesesinin patlayıp bebeğin direk dış etkenlere maruz kalması demektir ve her zaman enfeksiyon riski vardır. Oturmadan ayakta alınan duşun belki zararı olmayabilir ama yine de riskli.
son haftalarda sadece suyun geldiğinin anlaşılmaması rikinden değil enfeksiyon gıbı rısklerden de havuza denize girmemek gerekiyor zaten.bebekten bebeğe fark var. Bazı doktor su gelince nstye bağlayıp direkt bir saat içinde bebeğin durumu acilse hemen bebeği alıyor. Riske etmeye gerek yok. Hoş zaten yaz vakti suyun içinden çıkmıyoruz zaten. Ama bir yerde okumuştum. Hepsi değil ama bazı doktorlar son haftalarda denize havuza girmeyin suyunuz gelip fark etmeyebilirsiniz demişti. Allah hiçbirimizi o kadar bahtsız yapmasın.