kızlar suyun azar azar gelmesi kötü mü!!!!!!!!!1

ipekyil

Guru
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
53
0
286
İstanbul
ya aksamdan beri akıntı halinde ıslaklık hissediyorum akıntım hep vardı ama bu baya ıslak hissettirdi acaba suyum mu geliyor da ben anlamıyorum kötü mü bebek için??!!!

canım bebek geliyor demektir..dr ara yada git...yavruna kavuşuyosunderim ben..
benimde ağır ağır başlamıştı sonradan ağrılar bastırdı doğum oldu...sen çantanı al git derim..
hayırlısıyla kavuş kuzuna..şimdiden tebrik edeyim..

Suyun geliyor olablir. Telefonla sor doktora, çağırırsa gidersin.
Allah bir avazda kurtarsın. Ne güzel gününde zamanında geliyor bebeğin.

suyun geldiyse yada azar azar geliyorsa hala bu artik kesede yirtik var demektir.Bu durumda enfeksiyon riski yukselir diye 24 saat icinde dogum yaptirirlar.Aksama randevun varsa telas etmene gerek yok ama bil ki eve kucaginda bir melekle donebilirsin.Allah yardimcin olsun,sag saglim alirsin insallah bebegini kucagina.

arkadaslar herkese cevapları için tesekkürler ama benim kızımın doğmaya niyeti yok sanırım doktor doğuma dair hiçbir belirti yok dedi 40+0 dayım cuma kontrole gidicez doğmazsa salıya kadar bekleyip sanırım sezeryanla alıcak toplam 10 gün falan bekleriz diyo o gelen su değilmiş su gelse durmaz akar dedi offf kafam karıstı ben de cuma günü sezeryan mı olsa artık diye düşünüyorum bi de bebeğim bu hafta çok az kilo almış dr ona da normal dedi gel bana sor hayırlısıyla bi doğsaydı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…