• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar taşındım aile hekimimi nasıl değiştireceğim?

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
Kızlar baska bır semte tasındım. İkametımıde almadım
Aile hekımımı nasıl degıstırebilırım

Direk gidin oranın asm sine .Direk alıyorlar bildiğim kadarıyla.

Eminmisiniz? Herkes farklı bırsey soyluyor . Toplum sahlığı merkezıne dılekce yazılıyormuş.. İkametımızı almamış olmamız engelmı acaba

Ben ilden ilçeye gittiğimde direk dr kendisi aldı bilgisayardan sonra ile geçtim yine kendi aldı gittitiğim mahalle asm si.
Ben de tsm alıyor biliyordum ama kendileri mi hallediyor acaba .

MevcutAile hekımınız mı yenı yere aldı?

Yok yenisi eskisinden aldı bilgisayarla kayıt etti.

Arkadasim nufus cuzdaninla bulundugun yerdeki asmye git herhangi bir dra soyle buraya yeni tasindim diye o kimlik fotokopinizi alip sizi form doldurup tsmye gonderiyor boylelikle onun hastasi oluyorsunuz

Arkadasim nufus cuzdaninla bulundugun yerdeki asmye git herhangi bir dra soyle buraya yeni tasindim diye o kimlik fotokopinizi alip sizi form doldurup tsmye gonderiyor boylelikle onun hastasi oluyorsunuz
Pardon cumle dusuklugu olmus sizi degil formu tsmye gonderiyor siz sadece kimliginizle asmye gidiyosyonuz cok kolay bir islem kolay gelsin

Eminmisiniz? Herkes farklı bırsey soyluyor . Toplum sahlığı merkezıne dılekce yazılıyormuş.. İkametımızı almamış olmamız engelmı acaba
Ben de yeni değiştirdim sayılır aile hekimimizi. İkametgah ve nüfus kağıdı fotokopisiyle taşındığınız yerdeki sağlık ocağına ya da merkezine gideceksiniz. 2 dakikada hallediyorlar. Başka bir şey yapmanıza gerek yok.

Öncelikle yeni taşındığınız semtteki dr la konuşun . Kayıt edebiliyorlarsa yer varsa sizin için . Yapacaklarınızı onlar anlatırlar size . Çok öyle bir şey gerekmiyor zaten .

Ben ayni mahalledeki aile hekimimi degistirdim biri bana daha yakin.diye gittim kimligimi istedi form doldurdu imza attim tamam artik burda kaydiniz dedi o kadar..

yok canm ikametle alakası yok artık herkes istedigi yerdeki doktora aldırabiliyor. sen bulunduğun yerdeki asmye git doktorun hemşiresi ilgileniyor zaten bu işle. ama kimliğini Unutma giderken.

bende yeni taşındım evet arkadaşın dediği gibi direk evinizin yakınındaki sağlık ocağına gidin onlar alıyor kaydınızı önceki sağlık ocağının adını ve kimliğinizi istiyorlar sadece.

Cok tesekkur edeım kızlar . P. Tesı ılk fırsatta gıdecegım ınş ugrastırmazlae

Back
X