Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eminmisiniz? Herkes farklı bırsey soyluyor . Toplum sahlığı merkezıne dılekce yazılıyormuş.. İkametımızı almamış olmamız engelmı acabaDirek gidin oranın asm sine .Direk alıyorlar bildiğim kadarıyla.
Yarın bır gıdıp sorayım.. Inş öyledır de cok ugrasmamYok yenisi eskisinden aldı bilgisayarla kayıt etti.
Bu olanlar sırasında ikametim hep ildeydi.ilçedeki asm ye geçtiğimde de ikametim ildeydi.Yarın bır gıdıp sorayım.. Inş öyledır de cok ugrasmamtesekkur ederım cnm
Pardon cumle dusuklugu olmus sizi degil formu tsmye gonderiyor siz sadece kimliginizle asmye gidiyosyonuz cok kolay bir islem kolay gelsinArkadasim nufus cuzdaninla bulundugun yerdeki asmye git herhangi bir dra soyle buraya yeni tasindim diye o kimlik fotokopinizi alip sizi form doldurup tsmye gonderiyor boylelikle onun hastasi oluyorsunuz
Canım cok tesekkur ediyorum yarın gıdecegımPardon cumle dusuklugu olmus sizi degil formu tsmye gonderiyor siz sadece kimliginizle asmye gidiyosyonuz cok kolay bir islem kolay gelsin
Ben de yeni değiştirdim sayılır aile hekimimizi. İkametgah ve nüfus kağıdı fotokopisiyle taşındığınız yerdeki sağlık ocağına ya da merkezine gideceksiniz. 2 dakikada hallediyorlar. Başka bir şey yapmanıza gerek yok.Eminmisiniz? Herkes farklı bırsey soyluyor . Toplum sahlığı merkezıne dılekce yazılıyormuş.. İkametımızı almamış olmamız engelmı acaba
yok canm ikametle alakası yok artık herkes istedigi yerdeki doktora aldırabiliyor. sen bulunduğun yerdeki asmye git doktorun hemşiresi ilgileniyor zaten bu işle. ama kimliğini Unutma giderken.Eminmisiniz? Herkes farklı bırsey soyluyor . Toplum sahlığı merkezıne dılekce yazılıyormuş.. İkametımızı almamış olmamız engelmı acaba
bende yeni taşındım evet arkadaşın dediği gibi direk evinizin yakınındaki sağlık ocağına gidin onlar alıyor kaydınızı önceki sağlık ocağının adını ve kimliğinizi istiyorlar sadece.Direk gidin oranın asm sine .Direk alıyorlar bildiğim kadarıyla.