Kızlar tavsiye??

Bayanhickimsexx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
14
4
1
28
Yarın estetik için ameliyata gireceğim, biraz korktuğumu söylemeden geçemeyeceğim. Bu aşamadan geçenler birkaç tavsiye verebilirler mi? Bu arada her gün resmimi çekeceğim ve burada paylaşmayı düşünüyorum. Belki olmak isteyenlerde aşamaları görür. Söylemeden geçemeyeceğim burnum cidden kötü, doktor tamamen değişeceğimi söylüyor ki umarım öyle olur.

Yarın estetik için ameliyata gireceğim, biraz korktuğumu söylemeden geçemeyeceğim. Bu aşamadan geçenler birkaç tavsiye verebilirler mi? Bu arada her gün resmimi çekeceğim ve burada paylaşmayı düşünüyorum. Belki olmak isteyenlerde aşamaları görür. Söylemeden geçemeyeceğim burnum cidden kötü, doktor tamamen değişeceğimi söylüyor ki umarım öyle olur.
Şimdiden çok çok geçmiş olsun o zaman :)) hiç korkma en fazla 2-3 gün narkozun etkisini atana kadar zorlanırsın sonrasıda güzel geçer, her bünye farklılık gösteriyor bu ameliyatlarda ancak olumlu düşünce de çok önemli umarım herşey istediğin gibi olur :))

Hiç korkma hiç hemde bu muydu diyeceksin... Rabbim yardımcın olsun sağ salim çıkarsın inşallah.. Biz burda yardımcı olmaya her zaman hazırız çok geçmiş olsun..

Back
X