- 30 Haziran 2011
- 487
- 3
- 68
- Konu Sahibi ozgeozge1907
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
busu 1907 Kızlar ben zaten Taylor swiftin dip rengini tutturmak istiyorum.Valla canım bendeki boya vital 9.00 küllü sarı yazıyor üstünde.bu renklede hiç boyamadım şimdiye kadar.böle küllü bir renk olsun istiyorum.Bi kaç konuya baktım garnier extra açık doğal sarıya 110 boyasam olurmi ki acaba?
fgnce
canım ben bu boyayı ilk defa gördüm ama benim saçım için sanırım 2 tüp almam gerekiyor ,ozaman da zaten kuaförle aynı paraya geliyor.bide sen denedin mi hiç bu renklerden
canım sen syoss un hangi numarasını kullandın ve sonuç nasıl oldu?? bide benim zaten dibimde sarı boyadığım için açk
evet şimdi baktım renkleri güzel ama sanırım her yerde yok bu boya internettede satış yapan yer
peki cnm yardımcı olduğun için çook teşekkür ederim.
Kesinlikle canım,saçlarını 6 ay kadar kısa bir sürede kopkoyu bile olsa doğal saç rengin istediğin sarı tonuna oturtabilirsin..yavaş yavaş olur açmadan ve hiç ama hiç yıpranmaz...bu boyalar kuaförlerin kullandığı boyalar,profosyonel (ki büyük çoğunluk kuaför daha da kötü boyalar kullanıyor dünyanın parasını alıyor)
Benim canım ve saçım kuaförlerden çok yandığı için artık kuaföre boyatmıyorum ve inan bana onlardan çok daha iyi boyuyorum.Hatta geçen çok ünlü bi kuaföre fön çektirmeye gittim,adam saçlarıınızı nerede boyatıyorsunuz dedi...kendim deyince şok geçiriyordu
tavsiyem sarı saçlar için loreal majiblond ve ultra açıcı seri boyaları ve mutlaka kendi oksidanı hatta daha da açılması isteniyorsa loreal platinum...
yukarıda linkini verdiğim sitede boyalar var extra küllünün içine nötral bir sarı karıştırırsan istediğin rengi elde edersin