- 24 Aralık 2014
- 5.296
- 7.087
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Üstteki 1 gün gecikince yaptığım alttaki de 2 gün gecikince yaptığımadetiniz ne kadar geçti
inşallah 1000 leri bulur da kese için çok beklememKoyulukta deģer 150 ustü olur genelde..
Yani tahmin etmek zor.
Canim dusuk yapmistin sanki sen dimi.. ne guzel yine kalmissin cok sevindim Rabbim daim etsin insallahinşallah 1000 leri bulur da kese için çok beklemem
Evet canım 4 ay önceydi inşallah Rabbim isteyen herkese hamile kalmayı ve devamını getirebilmeyi nasip etsinCanim dusuk yapmistin sanki sen dimi.. ne guzel yine kalmissin cok sevindim Rabbim daim etsin insallah
İlk testi 1 martta yaptım silikti.Üstteki test 3 martta yapıldı alttakini de dün yaptım bir türlü denk getirip kan tahliline gidemedim yarın gideceğim açıkçası merak içindeyim
Ay inşallah bilmem ki2 gün gecikme ile ne kadar koyu renk çıkmışikiz gebelik mi acaba degeriniz bu kadar yüksek
Ay bence kesin ikizAy inşallah bilmem ki753 mü 773 mü ne çıktı değerim de ayın 12sinde kese göreceğiz ❤
Ikiz mi degil mi ogrenince yazar misiniz cok merak ettimmAy inşallah bilmem ki753 mü 773 mü ne çıktı değerim de ayın 12sinde kese göreceğiz ❤
Ben 3 tane test yaptım, regl öncesi. Hepsi silikti. Beta m da 406 çıkmıştı.. Regl ım 3 gün geçtikten sonra. Şu an 14 haftalıgım.. Yüksek çıkabilir bu seni telaşlandırmasın. Rabbim kucağına almayı nasip etsinİlk testi 1 martta yaptım silikti.Üstteki test 3 martta yapıldı alttakini de dün yaptım bir türlü denk getirip kan tahliline gidemedim yarın gideceğim açıkçası merak içindeyim
Maşallah canım, banada ikiz olabilir demişlerdi regl günü 1536 çıkmıştı ama bi tane bebiş varmış yüksek çıkabiliyorAy inşallah bilmem ki753 mü 773 mü ne çıktı değerim de ayın 12sinde kese göreceğiz ❤
dusukle arasi 4Evet canım 4 ay önceydi inşallah Rabbim isteyen herkese hamile kalmayı ve devamını getirebilmeyi nasip etsin
Doktor 3 ay süre verdi ama biz sadece 2 ay dikkat ettik aslına bakarsan yum.günü takip etmedik aman aman dikkat ettik diyemem.Ocak ayında istedik olmadı şubata nasipmiş 3.ay bitince oldu çok şükür,zaten önemli olan hemen kalıp kalmamak değil sağlıkla ilerleyebilmesidusukle arasi 4
ay。 sizmi istemediniz
bende 25 ocakta yaptimda onn icin sordum bana degerlerin sifirlansin beklemene. gerek yok dedi dusugun arkasi besik derler ya hep ondan merak ettim. tebrik ederim hayirlisiyla kucagina al insallahDoktor 3 ay süre verdi ama biz sadece 2 ay dikkat ettik aslına bakarsan yum.günü takip etmedik aman aman dikkat ettik diyemem.Ocak ayında istedik olmadı şubata nasipmiş 3.ay bitince oldu çok şükür,zaten önemli olan hemen kalıp kalmamak değil sağlıkla ilerleyebilmesi
yuzun ustu diyr dusunuyorum 100 300 aradiİlk testi 1 martta yaptım silikti.Üstteki test 3 martta yapıldı alttakini de dün yaptım bir türlü denk getirip kan tahliline gidemedim yarın gideceğim açıkçası merak içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?