Kızlar teate göre tahmini beta değeri ne kadardır ?

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.295
7.086
398
İlk testi 1 martta yaptım silikti.Üstteki test 3 martta yapıldı alttakini de dün yaptım bir türlü denk getirip kan tahliline gidemedim yarın gideceğim açıkçası merak içindeyim

Eklentiler

• 20200305_132635.webp
    20200305_132635.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 78
Koyulukta deģer 150 ustü olur genelde..
Yani tahmin etmek zor.

İlk testi 1 martta yaptım silikti.Üstteki test 3 martta yapıldı alttakini de dün yaptım bir türlü denk getirip kan tahliline gidemedim yarın gideceğim açıkçası merak içindeyim

2 gün gecikme ile ne kadar koyu renk çıkmış 😳 ikiz gebelik mi acaba degeriniz bu kadar yüksek 🤭

Ben 3 tane test yaptım, regl öncesi. Hepsi silikti. Beta m da 406 çıkmıştı.. Regl ım 3 gün geçtikten sonra. Şu an 14 haftalıgım.. Yüksek çıkabilir bu seni telaşlandırmasın. Rabbim kucağına almayı nasip etsin 💜💕

Ah sağlıklı olsun da ikiz de kabulüm tek de tek istediğim sağlıkla kucağıma alabilmek.Ama eşimin babası ve amcası ikiz benim de dayım ve teyzem ikiz her iki tarafta da var olursa şaşırmam başım üstüne derim 🤗

dusukle arasi 4
ay。 sizmi istemediniz
Doktor 3 ay süre verdi ama biz sadece 2 ay dikkat ettik aslına bakarsan yum.günü takip etmedik aman aman dikkat ettik diyemem.Ocak ayında istedik olmadı şubata nasipmiş 3.ay bitince oldu çok şükür,zaten önemli olan hemen kalıp kalmamak değil sağlıkla ilerleyebilmesi

Doktor 3 ay süre verdi ama biz sadece 2 ay dikkat ettik aslına bakarsan yum.günü takip etmedik aman aman dikkat ettik diyemem.Ocak ayında istedik olmadı şubata nasipmiş 3.ay bitince oldu çok şükür,zaten önemli olan hemen kalıp kalmamak değil sağlıkla ilerleyebilmesi
bende 25 ocakta yaptimda onn icin sordum bana degerlerin sifirlansin beklemene. gerek yok dedi dusugun arkasi besik derler ya hep ondan merak ettim. tebrik ederim hayirlisiyla kucagina al insallah 🙏

Back
X