kizlar tecavuz

3yil oldu sonucu ne olur bilimem devlet sahip cikarmi bana kalicak yer verirmi
7 günü geçirmişsiniz. gideceksiniz bir hastaneye durumunuzu anlatacaksınız psikolojik rapor ile ispatlanacak. 3 ay neredeydi aklınız hey allahım. gidin hastaneye bakire olmadığınızı anladıklarında da canınızdan olursunuz ondan korkuyorsanız. hastaneye gidin durumunuzu anlatın yardımcı olacaklardır.

Herkez istedigin yazabilir nasil duyunda anliamiosunuz uzaktan saolun yinede tesekuler
size çıkış yolu gösteriyorum. akraba bile olsa işlenen bir SUÇTUR. size düşen gitmek ve bir hekime durumunuzu anlatmak, hukuki bir süreç başlatmaktır. sizin bir suçunuz olmadığını size zaten gerekli merci açıklayacak, ailenize de gerekirse aynı şekilde. daha fazla geç kalmayın.

http://eski.bianet.org/belgeler/tecavuze_karsi_mucadele.pdf buradan okuyun maddelere kadar yazıyor. bilgilenin.

155 yahut 112yi de arayabilirsiniz.

ah ben bir de 3 ay anlamışım. 3 yıl ... siz gidin durumunuzu anlatın arkadaşım. burada vakit harcamayın.

Son düzenleme:
Sanırım genital estetik istiyorsun durumun yoksa bilemiyorum nasıl yaparsın
2. bir seçenekte ailene anlatmak hastaneden psikolojik rapor almak
Yapanı şikayet etmek
Ama doğuluyum demişsin 2. seçeneği yapabileceğini sanmıyorum

aynen aynen bu hikaye arkadaş yazıyor bende inanmadım hiç

Yahu hemen suclamayin insanlari!
Ne kadar kin dolusunuz.
Bu kizcagiz koyde yasiyor diye mi afraniz tafraniz.
Artist artist cevaplar veriyorsunuz. Sana gore sacma olabilir ama bu kiz normal bir yerde yasamiyor! Anlayabiliyor musunuz?
Bu Turkiye'de ne ilk ne de son.
Ornekleri binlerce mevcut!

Arkadasim; sana biz buradan bir yere kadar yardimci olabiliriz biliyorsun degil mi?
Seni doktora goturduklerinde doktorun "alin bu bakire degil" diyecegini sanmiyorum. Zaten doguda calisan hekimler bu konulara alisiktir. Ailene git anlat demeyecegim cunku anlayacaklarini sanmiyorum. Belki annen ile konusabilirsin sana en fazla yardimi dokunacak kisi o.
Ama benim sana tavsiyem herhangi bir siddet veya tehdit hissedersen hemen devlete basvur.
Hayatin boyunca izdirap cekeceksen bu bir kere olsun ve sana tevacüz eden kişiyi şikayet etmelisin!

neden bilmiyorum bana da konu hiç inandırıcı gelmedi
insanların acıma duygularını neden sömürmekten hoşlanıyor bu insanlar
bi kaç zaman önce bi ablamız böyle bi konu açmıştı o konu çok konuşulmuştu
bu arkadaşta sıkılmış bu tarz konular çok tutuyor diye açmış bu konuyu gibime geldi

olayları çok basite indirgeyerek anlatmış aynı zamanda
tecavüz diyor töre diyor ölüm diyor
bunlar kolay şeyler mi

eğer bu konunun doğruluğu varsa, kati olarak yalan diyemiyorum güldünya'yı unutmadık henüz..kardeşim burda sana arayabileceğin yerler söylenmiş, bunların dışında başka bir çözüm yok gibi geliyor,evleneceğin erkek bilgiliyse eğer , ilaç alıp adet olsan bile o kanın bekaretle bağlantısı olmadığını anlayabilir,doktora gidersen eğer,doktora rica et anlat durumu ,ama onunda bildiğim kadarıyla olmayan bişeye var deme lüksü yok en fazla ailene çaktırmadan aile çocuk korumayı falan arayabilir .ALLAH yar ve yardımcın olsun ,eğer sahte bir konuysa da allah ıslah etsin

Konunun gerçek olduguna inandırarak kendimi cevap veriyorum.

Şimdi arkadaşım hiç bir doktor yok kız değil bu demez.
Ki böyle bir durum içinde iseniz kamu kuruluşlarını alıp yardım isteyebilirsiniz.
Ailenizi sizden uzak tutsunlar.
Yoksa kötü şeyler mahal vermiş olursunuz.
Olmadı polise gidin.
Böyle böyle can güvenliğim tehlikede korkuyorum dedin.
Onlar muhakkak çözüm yolu bulur.
-Bu arada ailesine tecavüz oldugunu inandırsa bile aile nasıl olduguna değil sonuca bakar .. Ailene söylememen taraftarıyım.

Konunun inandırıcı olup olmaması umrumda değil.
Maalesef benim ülkemde bunu yaşayan kadınların sayısı hiç de azımsanacak sayıda değil.
Kuzenimi ailem öldürdü diyorsun, e peki sen ne bekliyorsun öldürülmeyi mi?
18 yaşında tek hayalin evlenmek değildir eminim.
Yapacak çok şeyin var.
İnternete girme imkanın var.
Sadece bakanlara ya da sanatçılara tweet atsan bile mutlaka sana geri dönüşü olur.
Seni uzaklaştırırlar.
16 yaşında küçücük bir çocuğa da tecavüz etmeye kalmaya kalkan kişiyi cezalandırırlar!!!
Ama bu durumda evlilik ya da kızlık zarı en son düşüneceğin konu.
Bir an önce uzaklaş.

kızlık zarı bozulmadıysa zaten kan gelmez mi, çok da iyi bilmiyorum ama aile hekimliği sağlık ocağı vardır sağlık evlerinde ebeler var onlara danışsan

İnsan bu tarz konuları başkası bile yaşasa anlatırken değişik şekilde yazar.Siz kendinizi yaşadığınız halde bile direkt tecavüze uğradım töre evlilik kızlık zarı art arda anlatmışsınız...Ben bu kadar soğukkanlı anlatamam sanırım...

evet ne kadar soğukkanlı anlatmışsınız ..
çok kötü bi durum Allah kimsenin başına vermesn peki size bişey sorcm, size tecavüz ettiginde sadece bi kere mi bunu yaptı yoksa defalarca mi? kanama çok oldu mu?

ya ben mi çok cahil kaldım, aynayla böyle o zar kısm,ı normal gözle deliğe varana kadar görülüyo rmu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…