birtanem bir ilişki yaşamışsın ayrılmışsın
evleneceğin kişi anlamasın istiyorsun
yapmışsın bir cahillik
inşallah evleneceğin adam anlamaz.
annene söyle önce çok kızsa da yardımcı olacaktır
kimse çocuğunu feda edemez rezil olmasını istemez bir çaresini bulmaya çalışır.
gerçekten tecavüz olsa burada psikolojik tramvadan bahsediyor olurdun
Allah yardımcın olsun
3yil oldu sonucu ne olur bilimem devlet sahip cikarmi bana kalicak yer verirmi
Başlığı görünce resmen içim ezildi. Allah böyle bir şeyi düşmanımın başına vermesin. Bana da tecavüzden ziyade isteyerek bir ilişki gibi geldi. Bir arkadaş tecavüz eden adam aman dikkat edeyim kızlığı bozulmasın demez yazmış. Çok katıldım. İsteyerek bir ilişki olmuş, belki de tam ilişki olmadığı için içinde şüphe vardır. Ama bildiğim kadarıyla kendin göremezsin, görebileceğimiz kadar dışarıya yakın olsa korumamız da zor olurdu mantıksal olarak. Doğu mevzusuna gelince bu işin doğusu batısı yok doğru ama ben 4 senedir doğuda çalışıyorum, insanlar burada bu konuda gerçekten hassas. Benim sevgilim bile ikinci erkek arkadaşım olduğu için hep rahatsız olur ve bir süre geçtikten sonra onunla bir şey yaşayıp yaşamadığımı sormuştu, öğretmen üstelik kendisi. Tecavüz ya da kendi isteğiyle bilemem ama işi zor Allah yardım etsin. Düğün falan olmadan annene söylemeye çalış bence.
Ben 35 yaşını geride bırakmış ve doğunun göbeğinde yaşayan biri olarak yazıyorum ki buradaki olaylar batı şehirlerinde yaşananlardan çok farklı değl....
bir arkadaş yazmış "kız normal bir yerde oturmuyor" diye neden kategorize ediliyoruz bu kadar anlamıyorum
cehaletin doğusu batısı yok her yerde aynı maalesef
konuya gelince konu sahibi en azından annesinden yardım alabilirdi derdi tecavüzcüsünü cezalandırmak değil ne yazık ki.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?