kizlar tecavuz

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın 183 nolu hattını arayıp danışmanızı tavsiye ederim. şiddet vb. durumda yardımcı olurlar,kalacak yer sağlarlar sanırım. Allah yardımcınız olsun..

ya ben mi çok cahil kaldım, aynayla böyle o zar kısm,ı normal gözle deliğe varana kadar görülüyo rmu

Sanırım idrar deliğiyle karıştırıyor yoksa bakıp nasıl anlayacak ki

Ben konu sahibine inandım nedense kaçamak yazıyormuş gibi bir havası var. Yazıda yaptığı hatalarda "q" klavye hataları farkettiyseniz. Büyük ihtimal bulduğu akıllı bir telefondan giriş yapıyordur ve panikten doğru düzgün yazamamış gibi. Kadın koruma derneklerinden başka çaren yok gibi konu sahibi durum bu kadar ciddiyse.

Bu konu gerçek yada değil... Bu tür olaylar yaşanmıyor mu? Size "hikaye" gibi gelebilir fakat ne yazık ki yaşanıyor.

Ne diyeceğimi bilemedim. Ne yapılmalı ne edilmeli...
Açıkçası devlet korumasına ben pek inanmıyorum. 2. bir seçenekte yok gibi...
Gerçi psikolojik raporlar var. Bi üyede bahsetmiş. Bununla beraber ailenize durumu anlatsanız?

ya ben mi çok cahil kaldım, aynayla böyle o zar kısm,ı normal gözle deliğe varana kadar görülüyo rmu

Forumda bi üye anlatmıştı. Konu hakkında baya bilgili idi. Hangi topic hatırlamıyorum. "Anlayabilir misiniz bilemem ama görebilirsiniz" demişti. Fotoğraflar ekleyerek anlatmıştı hatta...

Son düzenleme:
nasıl desem biliyorum ama sanki konu sahibi tecavüze ugramış gibi degilde biriyle istiyerek ilişkiye girip sonra başkasıyla evlenecegi için bu durumdan kurtulmak istiyo gibi çünkü tecavüze ugramak o kadarda normal bişey degil bide kuzenimi öldürdüler falan demiş çok soguk kanlı biri gercekten. sonra yardım istemeye bu siteye gelmiş eger kacamak olarak girmiş olsa buraya üye olmak için zaman harcaması gerekiyo üye olana kadar onlarca siteye girip araştırma yapardı. hem burda ne gibi bi yardım alabilirki hadi deseki bu adamı nasıl şikayet edebilirim nerelere başvurabilirim falan diye yardım istese o zaman herkes arkasında degil yanında olup yol gösterirdi.

Bana da öyle geliyor maalesef tamam böyle durumlar var doğru ama tam tersi keyfi olup sonra nasıl evlencem diyenlerde var. Tam kestiremedim ben anlatışı çok soğuk kanlı rahat. Hakkında hayırlısı ne diyeyim.

Ülkemizde yaşanan şeyler bunlar, konu gerçek ya da değil fark etmez

Eğer gerçekten bu durumdaysan, şikayete de devlet korumasına da inanmıyorum. Devlet bu durumdaki kızları koruyabilse bu kadar ölüm olmaz.

Doğudaki doktorlar bu konulara alışkındır, gidip derdini anlat ve yardımcı olup olamayacağı konusunda şansını dene derim

Üzerinden üç yıl geçmiş çok zor derdini anlatman

Devlet sahip çıkar diyen arkadaşlara da burada daha bir iki hafta evvle açılmış bir konuyu hatırlatırım. Babasının tecavüzü kanıtlanmış bir çocuğu bile korumaktan aciz bizim yasalarımız. İspatlı, kanıtlı, raporlu ufacık bir meleği salyaları akan o pisliğe teslim etme kararı verebilen bir sistemimiz var. Bırakın üzerinden üç yıl geçmiş bir tecavüzün mağdurunu korumayı....

Bana oyle gelmemisti ama bunu okuyunca mantikli geldi gunahini almak gibi olmasin konu sahibinin ama... Cunku kizligim tam bozulmamis gibi demis. Tecavuz edecek hayvan, kizin bekaretini bozmayayim da basi derde girmesin bari demez herhalde.

Belki konu sahibi kendi istedigi biriyle bekareti bozulmadan bir seyler yasamak istedi, simdi de korkuyor. Cok mantikli geldi su an.

Insallah sandigimiz gibidir yada konu sahtedir. Her ihtimal tecavuze ugramis olmasindan iyidir.

Bana da öyle geliyor maalesef tamam böyle durumlar var doğru ama tam tersi keyfi olup sonra nasıl evlencem diyenlerde var. Tam kestiremedim ben anlatışı çok soğuk kanlı rahat. Hakkında hayırlısı ne diyeyim.

bi konusu daha var konu sahibinin orda gayet düzgün yzmış ve yardım isterken yine kızlık zarı üzerine istemiş yani nasıl bu adamı şikayet edebilirim diye degil:44: evet bu olaylar türkiyede çok oluyo dogu diye kısıtlamak istemiyorum ama çogunluk orda eger böyle bişeyde varsa rabbim yardım etsin üzülürüm tecavüze ugradıysa eger benim kuzenim böyle bişeyden dolayı öldürülmüş olsa (allah korusun kimsenin başına vermesn) tecavüze ugradıgım zaman aileme söylerdim olmadı ailemden önce polise jandarmaya giderdim hem onların koruması altında aileme söylemem daha kolay olabilirdi tabi o anki durum nasıl olurdu bilemem

aynen öyle canım tecavüz korkunc bişey ve haklısın tecavüz eden adam kendini düşünür kızı degil. ve bu kız anladıgım kadarıyla ilişki sırasında kanı görmediki kızlıgım bozuldumu acaba diye soruyo yaw iyice sacma oldu içine girdikce farklı şeyler çıkıyo hem ilişki olmuş olsa azda olsa acı hisseder insan ve der kızlıgım bozuldu diye ama kız emin degil:44::44:

Tabi ki öyle Allah kimsenin başına vermesin bu durumu anlatışı yol gösterenler olmuş mesela şikayet üzerine hala nasıl gerdeği atlatırım demesi kafamı karıştıran malum genital de de neler okuyoruz bir üyeye doktorun doğuya çok kız gönderiyoruz demesi de meşhurdur ülkemizde.Hani bu var tamam ama tam tersi de var bilemedim.

Kestiremediğim için net bişey söylemedim zaten hakkında hayırlısı ne ise o olsun.

Ben 35 yaşını geride bırakmış ve doğunun göbeğinde yaşayan biri olarak yazıyorum ki buradaki olaylar batı şehirlerinde yaşananlardan çok farklı değl....
bir arkadaş yazmış "kız normal bir yerde oturmuyor" diye neden kategorize ediliyoruz bu kadar anlamıyorum
cehaletin doğusu batısı yok her yerde aynı maalesef
konuya gelince konu sahibi en azından annesinden yardım alabilirdi derdi tecavüzcüsünü cezalandırmak değil ne yazık ki.....

Ben de diyordum ki kim çıkacak da doğuluları aşağılıyorsunuz diyecek. Şanslı kullanıcı sizmişsiniz.

Cehaletin doğusu batısı olmayabilir ama bu tarz şeyler hat safhada yaşandığı yer de doğu ne yazık ki. Bunu da inkar edemeyiz herhalde değil mi?

Doğu batı fark yok bende doğuluyum orası da aynı burası da bu konuda. Ha hala töresel saçmalıklar da var bölge bölge maalesef.

Şu yazıya cevap bile vermek istemedim ama dayanamadımm. Nick waiwen uzantısı 45 kızın bu nickle yazısı bi tuhaf içmiş de gelmiş heralde. Eğitimi yok ama kadınlar klübünen haberdar . Burdaki beklenti milletin göstereceği tahminler. Güya aynada bakmış ya . Yazıkkk

canım bak bide diger konusu var ordaki yazıyı kopyalıyorum sana ve bilgisi beni şaşırttı

ıntene ten arastıdım saat 9yonunde bır cıızk var kzılıgımda bırde anuse yakın yerde delik var kızlıgım duruyormu oldugum sehırde bıryere gıdemem doktora ilçedeyım 15yasında suistimara ugradım carsaf ıstellese ne dicem

Konu gerçek ya da değil o ayrı bir konu ama böyle bir olay yaşandıysa eğer bu kız ailesine söyleyemez ki. Veya annesi törenin içinde büyümüş doğrusu buysa ona kol kanat geremez ki., büyük ihtimalle ilk işi babasına söylemek olur.

Tecavüzün gerçek olup olmadığı da mühim değil bence. Eğer herhangi bir sebeple bakire olmadığı yönünde şüpheleri varsa töreden korkması onu öldüreceklerini düşünmesi çok normal geliyor bana.

Devletin koruması altında ölen bir sürü kadın varken aklına devlet koruması gelmeyebilir veya bu gibi örnekler dolayısıya olanakların pek farkında olmayabilir. Mesela olduğu yerdeki emniyete başvurması gerektiğini düşünüyorsa ve orada sadece tek bir tane bile tanıdığı varsa korunanilme imkanı oldukça zayıf demektir.

Kızlık zarı muayenesi kişi istemedikçe yapılması legal olmayan bşr muayene olsa da böyle bir ailede emre riayet etmekten kaçınmadı da zor görünüyor.

Eğer yazdıkların doğruysa; şunu bil ki kızlık zarının durumunu kendin anlayamazsın. Dr. Muayene etmeli. Ama böyle bir yola başvuracağına internette bunları arayacağına bulunduğun ildeki kadın yardım vakıflarının falan numarasını arasan senin için daha hayırlı olur bence. Bir oyun peşindesin canım ama ya seyirci beğenmezse, herşey ortaya çıkarsa. Kaç kurtar kendini.

yaşadığım yerin anormalliğini iddia eden arkadaşa cevap verdim size değil
yer , mekan, zaman önemli değil yapılan yanlış önemlidir.....

zerre kadar inanmadım Allah affetsin..aynaya bakmak ne ya..otur dik bari

Önceki konusuna 15 yaşında oldu olay 3 yıl önce şimdi 18 yaşındayım demiş.. burdaki konuda olay 16 yaşındayken oldu demiş..

babası ortaokuldan sonra göndermemiş, köyde yaşıyomuş, ailesi çok sıkıyomuş yani ama rahatça nete girebiliyo, bu olabilir tabi ama buda bana tuhaf geldi..

Önceki konuda gayet normal yazabiliyoken burada bianda yazının üstünden tır geçmiş gibi,ve sadece konuyu anlatırken değil verdiği cevaplardada öyle..

ve daha çelişki dolu bi dünya şey.. Tek diyebileceğim inş konu sahtedir ve genç bir kızın başına bu anlatılanlar gelmemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…