- 14 Kasım 2009
- 742
- 25
- 118
ya ben mi çok cahil kaldım, aynayla böyle o zar kısm,ı normal gözle deliğe varana kadar görülüyo rmu
Ben 16yasinmda tecavuze ugradim akrsbsm yapti ailem dogulu sindi uzanktan akrabs biriyle beni evkendiricekler kimseye soliymeifim korkuyorum benim 10yil once kuzenimi oldurduler bekarett yuzunden ben kendimi aynada kontrol ediyom bitane delik var ama cizik yani kslin bur delik birde anusr yakin yerde minik bir delik var ysni 2parca gibi duruyor kizligim tam bozulmamis tahminen ilk gece kanamam olmasi icib ne onerirsiniz adet getiren ilac varmis icisrm ise yararmi birde benden carsaf istiycekler eminim bizde gelen ek hetkez carsapa bakar diktitiliyomus ama durumumuz yok cslusmuyorjm orta okulu biyiremedim bsbam kizlar okumaz defi internetide koy ovrermenim ovretti kimseye derdim anlatamjiyom
ya ben mi çok cahil kaldım, aynayla böyle o zar kısm,ı normal gözle deliğe varana kadar görülüyo rmu
nasıl desem biliyorum ama sanki konu sahibi tecavüze ugramış gibi degilde biriyle istiyerek ilişkiye girip sonra başkasıyla evlenecegi için bu durumdan kurtulmak istiyo gibi çünkü tecavüze ugramak o kadarda normal bişey degil bide kuzenimi öldürdüler falan demiş çok soguk kanlı biri gercekten. sonra yardım istemeye bu siteye gelmiş eger kacamak olarak girmiş olsa buraya üye olmak için zaman harcaması gerekiyo üye olana kadar onlarca siteye girip araştırma yapardı. hem burda ne gibi bi yardım alabilirki hadi deseki bu adamı nasıl şikayet edebilirim nerelere başvurabilirim falan diye yardım istese o zaman herkes arkasında degil yanında olup yol gösterirdi.
nasıl desem biliyorum ama sanki konu sahibi tecavüze ugramış gibi degilde biriyle istiyerek ilişkiye girip sonra başkasıyla evlenecegi için bu durumdan kurtulmak istiyo gibi çünkü tecavüze ugramak o kadarda normal bişey degil bide kuzenimi öldürdüler falan demiş çok soguk kanlı biri gercekten. sonra yardım istemeye bu siteye gelmiş eger kacamak olarak girmiş olsa buraya üye olmak için zaman harcaması gerekiyo üye olana kadar onlarca siteye girip araştırma yapardı. hem burda ne gibi bi yardım alabilirki hadi deseki bu adamı nasıl şikayet edebilirim nerelere başvurabilirim falan diye yardım istese o zaman herkes arkasında degil yanında olup yol gösterirdi.
Bana da öyle geliyor maalesef tamam böyle durumlar var doğru ama tam tersi keyfi olup sonra nasıl evlencem diyenlerde var. Tam kestiremedim ben anlatışı çok soğuk kanlı rahat. Hakkında hayırlısı ne diyeyim.
Bana oyle gelmemisti ama bunu okuyunca mantikli geldi gunahini almak gibi olmasin konu sahibinin ama... Cunku kizligim tam bozulmamis gibi demis. Tecavuz edecek hayvan, kizin bekaretini bozmayayim da basi derde girmesin bari demez herhalde.
Belki konu sahibi kendi istedigi biriyle bekareti bozulmadan bir seyler yasamak istedi, simdi de korkuyor. Cok mantikli geldi su an.
Insallah sandigimiz gibidir yada konu sahtedir. Her ihtimal tecavuze ugramis olmasindan iyidir.
bi konusu daha var konu sahibinin orda gayet düzgün yzmış ve yardım isterken yine kızlık zarı üzerine istemiş yani nasıl bu adamı şikayet edebilirim diye degil:44: evet bu olaylar türkiyede çok oluyo dogu diye kısıtlamak istemiyorum ama çogunluk orda eger böyle bişeyde varsa rabbim yardım etsin üzülürüm tecavüze ugradıysa eger benim kuzenim böyle bişeyden dolayı öldürülmüş olsa (allah korusun kimsenin başına vermesn) tecavüze ugradıgım zaman aileme söylerdim olmadı ailemden önce polise jandarmaya giderdim hem onların koruması altında aileme söylemem daha kolay olabilirdi tabi o anki durum nasıl olurdu bilemem
Ben 35 yaşını geride bırakmış ve doğunun göbeğinde yaşayan biri olarak yazıyorum ki buradaki olaylar batı şehirlerinde yaşananlardan çok farklı değl....
bir arkadaş yazmış "kız normal bir yerde oturmuyor" diye neden kategorize ediliyoruz bu kadar anlamıyorum
cehaletin doğusu batısı yok her yerde aynı maalesef
konuya gelince konu sahibi en azından annesinden yardım alabilirdi derdi tecavüzcüsünü cezalandırmak değil ne yazık ki.....
Ben de diyordum ki kim çıkacak da doğuluları aşağılıyorsunuz diyecek. Şanslı kullanıcı sizmişsiniz.
Cehaletin doğusu batısı olmayabilir ama bu tarz şeyler hat safhada yaşandığı yer de doğu ne yazık ki. Bunu da inkar edemeyiz herhalde değil mi?
Ben 16yasinmda tecavuze ugradim akrsbsm yapti ailem dogulu sindi uzanktan akrabs biriyle beni evkendiricekler kimseye soliymeifim korkuyorum benim 10yil once kuzenimi oldurduler bekarett yuzunden ben kendimi aynada kontrol ediyom bitane delik var ama cizik yani kslin bur delik birde anusr yakin yerde minik bir delik var ysni 2parca gibi duruyor kizligim tam bozulmamis tahminen ilk gece kanamam olmasi icib ne onerirsiniz adet getiren ilac varmis icisrm ise yararmi birde benden carsaf istiycekler eminim bizde gelen ek hetkez carsapa bakar diktitiliyomus ama durumumuz yok cslusmuyorjm orta okulu biyiremedim bsbam kizlar okumaz defi internetide koy ovrermenim ovretti kimseye derdim anlatamjiyom
Şu yazıya cevap bile vermek istemedim ama dayanamadımm. Nick waiwen uzantısı 45 kızın bu nickle yazısı bi tuhaf içmiş de gelmiş heralde. Eğitimi yok ama kadınlar klübünen haberdar . Burdaki beklenti milletin göstereceği tahminler. Güya aynada bakmış ya . Yazıkkk
Ben de diyordum ki kim çıkacak da doğuluları aşağılıyorsunuz diyecek. Şanslı kullanıcı sizmişsiniz.
Cehaletin doğusu batısı olmayabilir ama bu tarz şeyler hat safhada yaşandığı yer de doğu ne yazık ki. Bunu da inkar edemeyiz herhalde değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?