- 3 Haziran 2021
- 146
- 141
- 33
- Konu Sahibi Seymanur12
-
Adet gününü bekleyin kesinlikle. Adet günü normal gebelik testi deneyin. Erken gebelik testlerine hiç güvenemedim ben şahsenErken gebelik testi yapıp negatifi gören sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı.
Hamilelik şüphem var adete 6 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.
Adet günümün bir kaç gün geçmesi gerekiyor mu normal test yapmam içinAdet gününü bekleyin kesinlikle. Adet günü normal gebelik testi deneyin. Erken gebelik testlerine hiç güvenemedim ben şahsen
Ben erken gebelik testlerinin çok hassas olduğunu düşünmüyorum. Benim kağıt hassas gebelik testimde net bir silik çizgi varken, erken gebelik testi hayalet çizgi olarak çıkmıştı. (İkisini de aynı gün ilk idrarla yaptım. )Erken gebelik testi yapıp negatifi gören sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı.
Hamilelik şüphem var adete 6 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.
Üzerine yazana güvendim yaptımBen erken gebelik testlerinin çok hassas olduğunu düşünmüyorum. Benim kağıt hassas gebelik testimde net bir silik çizgi varken, erken gebelik testi hayalet çizgi olarak çıkmıştı. (İkisini de aynı gün ilk idrarla yaptım. )
Üzerine yazana güvendim yaptım. Ama beklediğimi göremeyince güvenim gitti . Kimisi 1 hafta kala çıktı diyor kimisi olduğu halde çıkmadı diyor. Şaştım valla
[/QUOTE
Çok yeni hamilelik zaten idrarda hemen çıkmıyor. Önce kanda çıkıyor sonra idrarda. İsterseniz kan verin aklınız kalmasın
Bu tamamen hormonların, proteinlerin idrara karışma oranı ile alakalı.Üzerine yazana güvendim yaptım. Ama beklediğimi göremeyince güvenim gitti . Kimisi 1 hafta kala çıktı diyor kimisi olduğu halde çıkmadı diyor. Şaştım valla
Bende femara hap ile tedavi görüyorum yumurtam 12 gün önce çatladı. İçimde bir umut var kasık ağrım var ara ara ateşim çıkıyor. 10 gün önce başlayan adet belirtilerim yok. Artık 5 gün daha bekleyip adet olmazsam testi tekrarlayayim. İnşallah Rabbim kucaklarımızı doldurur en hayırlı zamandaBenimde bugün regl günüm kaset test yaptım sabah negatif çıktı içim doldu her an ağlama krizine girebilirim.Yumurtlama gününden 15 gün geçti,internette bakıyorum gebelik varsa bile beklenen adetin 5 gün geçmesi gerekiyor sonucun doğru olması için umutlanmakta istemiyorum.
Varsa adet günü de çıkarAdet günümün bir kaç gün geçmesi gerekiyor mu normal test yapmam için
Hadi bu bana umut olsunBen varım. Adet günümden bir gün önce erken gebelik testi negatif çıktı. Ertesi gün başka bir şikayetle hastanede hamile olduğumu öğrendim. Bhcg 342 idi.
Sağol canım İnşallah vardır da çıkarVarsa adet günü de çıkar
5 gün var adetime. Bekleyim bakalımerken yapmışsınız testi, 2-3 gün kala tekrar yapın isterseniz
En az 12 ise biraz daha beklemeliyim. Catlamanin 12. Günü bugün.Her ne kadar erken gebelik testlerinde beklenen adet tarihinden 6 gün önce doğru sonuç vereceği yazsa da, geç yumurtlama, döllenme vs olabilir.
Yumurtlama tarihinizden eminseniz en az 12 gün sonrasında test yapmanız daha doğru olur
Femara ne işe yarıyor acabaBende femara hap ile tedavi görüyorum yumurtam 12 gün önce çatladı. İçimde bir umut var kasık ağrım var ara ara ateşim çıkıyor. 10 gün önce başlayan adet belirtilerim yok. Artık 5 gün daha bekleyip adet olmazsam testi tekrarlayayim. İnşallah Rabbim kucaklarımızı doldurur en hayırlı zamanda
Femara sağlıklı yumurta oluşmasını sağlıyor. Klomen de bir kaç tane yumurta gelişirken femara da 1 tane ama sağlam ve kaliteli yumurta olusuyormusFemara ne işe yarıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?