- 25 Şubat 2021
- 180
- 72
- 18
- Konu Sahibi Seymanur12
-
Anladım canım ben 2 ay önce doktora gitmiştim testler falan iyiydi sonra yumurtlama günümde yumurtamın 25 mm olduğunu söyledi bidahaki ay daha erken gel yumurtlamadan önce büyük gözükürse çatlatma iğnesi yapalım demişti ben gitmedim bu ay deneyeyim diye.Adet olursam gidicem bu seferFemara sağlıklı yumurta oluşmasını sağlıyor. Klomen de bir kaç tane yumurta gelişirken femara da 1 tane ama sağlam ve kaliteli yumurta olusuyormus
Hadi hayırlısı inşallah canım eşimle bizim de şuan testler güzel. İnşallah bu defa tutar. Seninde Rabbim gönlünden geçeni hayatına dahil etsin inşallahAnladım canım ben 2 ay önce doktora gitmiştim testler falan iyiydi sonra yumurtlama günümde yumurtamın 25 mm olduğunu söyledi bidahaki ay daha erken gel yumurtlamadan önce büyük gözükürse çatlatma iğnesi yapalım demişti ben gitmedim bu ay deneyeyim diye.Adet olursam gidicem bu sefer
Amin canım benim hepimizin inşallahHadi hayırlısı inşallah canım eşimle bizim de şuan testler güzel. İnşallah bu defa tutar. Seninde Rabbim gönlünden geçeni hayatına dahil etsin inşallah
İnşallah inşallah inşallah. Seninle beraber bana ve isteyen heeeeerkese inşallahSağol canım İnşallah vardır da çıkar
Amin canımİnşallah inşallah inşallah. Seninle beraber bana ve isteyen heeeeerkese inşallah
Ya ben akşam 5:30da WC gittiğimde peçeteye kahverengi akıntı geldi benim adetim de böyle başlar o yüzden ped taktım olacağım diye hatta bu ayda olmadı diye üzüldüm.Akşam annemlerdeydk eve geldim şimdi ped bomboş,ayrıca adet ağrım da yok.Hadi hayırlısı inşallah canım eşimle bizim de şuan testler güzel. İnşallah bu defa tutar. Seninde Rabbim gönlünden geçeni hayatına dahil etsin inşallah
Ayy İnşallah yerleşme kanamasidir.Ya ben akşam 5:30da WC gittiğimde peçeteye kahverengi akıntı geldi benim adetim de böyle başlar o yüzden ped taktım olacağım diye hatta bu ayda olmadı diye üzüldüm.Akşam annemlerdeydk eve geldim şimdi ped bomboş,ayrıca adet ağrım da yok.
Ya bilmiyorum ki yerleşme kanamasımıdır çokda ümitlenmek istemiyorum.ama kanama şeklinde yada leke şeklinde değil böyle ince kıvamlı olarak geldi,şimdi tekrar gittim WC peçeteye yine aynı şekilde geldi,şimdiye kadar adetimin başlaması gerekirdi o akıntı geldikten sonra hatta Ağrı’da başlaması gerekirdi ben ilaç falan kullanmıyorum.Ayy İnşallah yerleşme kanamasidir.
Ben ilaç kullandığım için geçen ay öyle olmuştum 2 gün kahverengi leke 2 damla gelmiş sonradan adetim sökülmüştü. İnşallah senin bebistir
Aynen ya ümit ettiğimiz gibi olmayınca sonuç üzüyor bizi. Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile kucağımızi doldursun inşallahYa bilmiyorum ki yerleşme kanamasımıdır çokda ümitlenmek istemiyorum.ama kanama şeklinde yada leke şeklinde değil böyle ince kıvamlı olarak geldi,şimdi tekrar gittim WC peçeteye yine aynı şekilde geldi,şimdiye kadar adetimin başlaması gerekirdi o akıntı geldikten sonra hatta Ağrı’da başlaması gerekirdi ben ilaç falan kullanmıyorum.
Merhaba levotıronu bende kullanıyorum da ne gibi etkisi oluyorHadi bu bana umut olsun. Levotiron kullanıyorum belki olsa de ilaç etkisi ile çıkmayabilir diye de düşünmek istiyorum. Belki de çok istediğim için negatifi kabul etmek istemiyorum
Benim tiroid hormonu yüksekti canım 2.5 un altında olması gerekiyor hamile kalabilmek için. Onun için kullanıyordum. Gebelik mi istiyorsunuz sizdeMerhaba levotıronu bende kullanıyorum da ne gibi etkisi oluyor
Canım yeni gördüm kusura bakma. Femara tedavisi ilebu ay gece yim şükürcanım ne durumdasın epey olmuş yazalı
Evet benimde 7.5 çıkmıştı levotıronu kullanıyorum 3 ayı geçiktir. Bugün çatlatma iğnesi sonrası 14.günüm Çarşamba kontrol için gidicem kanda gebelik bakılcak bakalım :) senin olmuş hayırlı olsunBenim tiroid hormonu yüksekti canım 2.5 un altında olması gerekiyor hamile kalabilmek için. Onun için kullanıyordum. Gebelik mi istiyorsunuz sizde
Ay hadi hayırlısı olsun inşallah canım. Güzel haber verirsin inşallahEvet benimde 7.5 çıkmıştı levotıronu kullanıyorum 3 ayı geçiktir. Bugün çatlatma iğnesi sonrası 14.günüm Çarşamba kontrol için gidicem kanda gebelik bakılcak bakalım :) senin olmuş hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?