- Konu Sahibi zamannn
-
muhahahahaha:roflol::roflol:şöyle bir ağda alacaksın uzat bacağını diyeceksin böylelerine bir,yapıştıracaksın ve çekeceksin.... ,görecek anyayla konyayı. bir tek tüyden nasıl rahatsız oluyormuş anlayacak.....
Amann mirmirmirmirne hijyenik adammis masallah!!:1closedeyes:
Ya bu adamlar kendini ne saniyor ya?
Kendi katir tirnaklarina...pis sakallarina...kel tepelerine...vicik vicik göbeklerine bakmazlar kadinlarin en ufak yerlerinde bir kusur görsünler vururlar yüzüne...:mymeka:
Len biz bir yüzünüze vurmaya kalksak kompleksten yerin dibine girersiniz be yuhhh
daha önce açtığım konudan hatırlar belki eşimle cinsellik yönünden çok uzağız ve dün büyük bi tartışma yaşadık bana dediki ufacık kıl dan hoşlanmıyorum fıtırdım ya ağda 15günde bir yapıyorum dedi permatik ve diğerlerini kulnmam dedim saçmalağıa bakar mısınız?
Kıl tüy hikaye canım,eşinin bizzat kendileri epey bi miktar kıllllll anladığıma göre:tomato:
Anlayamadığım tek bir kılı nasıl görmüş adamcağız yaa,çok aramışmıki?....................
Anlayamadığım tek bir kılı nasıl görmüş adamcağız yaa,çok aramışmıki?....................
Ne kadar saçma bir bahaneeeeee!!!
Resmen uydurmuş canım başka bi problemi var eşinin..
Afedersin ama acaba bu adam ilk cinsel deneyimini seninlemi yaşadı?
Yok eğer seninle değilde genel olarak erkeklerin tercih ettiği yerlerden birinde yaşamışsa acaba içi nasıl aldı da tiksinmedi?
İnsanın yeri gelir ağzı da kokar , kılı da olur , terler de , saçı başı da dağılır , biz androitmiyiz her daim kusursuz bulunalım.
Terbiyesizlikten başka birşey değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?