Kızlar tecrübeli arkadaşların yardımına çok ihityacım var:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi zamannn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şöyle bir ağda alacaksın uzat bacağını diyeceksin böylelerine bir,yapıştıracaksın ve çekeceksin.... ,görecek anyayla konyayı. bir tek tüyden nasıl rahatsız oluyormuş anlayacak.....
muhahahahaha:roflol::roflol:
sana sarışın diyenlerin aklına tüpüreyim ben hihoyyyt
en orjinal esmere taş çıkarırsın anam sen :smiley-cool:

hey be ne ınsanlar varya..
boylelerıne verılecek cezayı bılıyorumda ya her neyse..
site kapanır şimdi..
canım senınkı ba ha ne yaratıyor..
tıksındıgınden falan degıl...
asıl kendısınde bır problem var.

bende diğer arkadaşlara katılıyorum.bunlar bahane
eşini seven cinsel hayatı normal olan bir erkeğin gözü kıl tüy görmez canım

Amann mirmirmirmirne hijyenik adammis masallah!!:1closedeyes:

Ya bu adamlar kendini ne saniyor ya?

Kendi katir tirnaklarina...pis sakallarina...kel tepelerine...vicik vicik göbeklerine bakmazlar kadinlarin en ufak yerlerinde bir kusur görsünler vururlar yüzüne...:mymeka:

Len biz bir yüzünüze vurmaya kalksak kompleksten yerin dibine girersiniz be yuhhh

Ay yorum yapmadan geçemiycemmmmdelikafadulden
bu biiiirkaydirigubbakcemile5
bu ikiiii:içelim:
bu üüüüüüç:roflol:
bu da dööööörta.s.

Kıl tüy hikaye canım,eşinin bizzat kendileri epey bi miktar kıllllll anladığıma göre:tomato:

allah allah canım eşin bu kadarına da anlayış göstermeli bence.kendi acaba her gün sakal kıl tüy traşı oluyor mu?çamaşırlarını düzenli değiştiriyor mu?günde iki kere duşa giriyor mu? vs...
valla çok sinir oldum heee.allahtan benim eşim hiç bunlara takılmaz.ne bileyim şimdi ne desem sana bilemedim.bence de en pahalı epilasyonu al bakalım ozaman ne yapacak...

Anlayamadığım tek bir kılı nasıl görmüş adamcağız yaa,çok aramışmıki?....................

ay ben anlamadim ya???
kim ne demis ?? benim beynim durdu sanirim :1no2:

lazere yolasın seni kesinn çözüm..çok rahatsız oluyormuş madem,katlanacak paraları kıllara yatırmaya

bende bazen müsait olmayabiliyorum diyorum aşkım bu akşam olmasın ağdaya gidemedim olsun ben seni böylede seviyorum diyor.hatta ben hamileyken gidememiştim kuaföre kendisi yardım etti..eş dediğin bu tip şeylerden tiksinmemeli..her anınızı paylaşıyorsunuz sonuçta öylede böylede sevebilmeli..
aslında bu tip erkeklerde yok değil..arkadaşımın eşide böyleymiş ,arkadaşım haftada bir ağda yapar kalanları cımbızla tek tek alırdı..

öncelikle neden aynı baslıkta toplamıyosunuz konular dagılıyo sayfayı takip ediyom noldu diye bişi yok bakıyorumki burdasınız:))
ama yine hos olmayan bahanelerle (
senin adına cok üzülüyorum ( bunu nasıl adam ederik bilmiyorum (
kıl bahane cahillik şahane (
gercekten duraklıya duraklıya yazıyorum ne yazıcamı bilmiyorum cok ayıp bunlar ve bunu söylerken ne hissettin nasıl oldun aşşagılayıcı laflar ya cok kötü gercekten sana üzülüyorum cünkü o tek tüyüne değecek bi insan değil ama bunu bilmiyor nebilim arkadasım yazıklar olsun
gercekten ben bu sitenin sayesinde eşimi git gide dahada cok sevdim önce değerini bilmiyodum ama her bi sorun okudugumda sok oluyorum ve eşimi özlüyorum yanımdaysa sarılıyorum yani eşime aşık oldu değer verdiyorum eskiden bukadar değerini bilmezdim kk sayesinde oldu bu ne adamlar var
allah yardımcın olsun canım allah eşine akıl fikir versin
üstüne düşme okadar bosver bide busekilde dene sen isteme sen konusma zaten ilişki ilişki değil üstüne de cok düşüyon bi halt olan yok sende kafana takmamıs gibi yap kendin için yasadıgını ona belli et için acsada kendin için süslendiğini ona belli et göz göze gelmemeye calıs bence değerinden fazla değer verirsen değerinden düşersin diye bi söz var gururlu oldugunu incindiğini elinden geldiğince cabaladıgını sonrada kendi haline bıraktıgını hissettir napalım her karakteri oynuycaz ama bence üstüne düşme tek bi söz bile söyleme baska seylerle ilgilen ama mutsuz oldugunuda elli etme sanki cok mutluymussun gibi davran bu onun canını yakar bence allah kolaylık versin canım

YANI erkekler hoşlanmıyo dıye bılıyorum ama bu kadar agresıf sölemesı yanlış..

Ne kadar saçma bir bahaneeeeee!!!
Resmen uydurmuş canım başka bi problemi var eşinin..
Afedersin ama acaba bu adam ilk cinsel deneyimini seninlemi yaşadı?
Yok eğer seninle değilde genel olarak erkeklerin tercih ettiği yerlerden birinde yaşamışsa acaba içi nasıl aldı da tiksinmedi?
ınsanın yeri gelir ağzı da kokar , kılı da olur , terler de , saçı başı da dağılır , biz androitmiyiz her daim kusursuz bulunalım.
Terbiyesizlikten başka birşey değil..

Anlayamadığım tek bir kılı nasıl görmüş adamcağız yaa,çok aramışmıki?....................

buyutec yakin takip falan var heralde herifte...
hey allahim ya bahaneye gel.

yavrum sen de git lazere doktur paralari temelli kurtulcaksin askim de bi de ver gazi.. bak bakalim ne oluyo.

ınsan bır kere takıntılı oldu mu batarrr.. en ufak bişi dikkatını ceker,görünmeyenıde görür..

Androitiz tabi....Bak Herif öyle kusursuzki bir kildan Kil oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…