Kızlar tecrübeli arkadaşların yardımına çok ihityacım var:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi zamannn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uzun bır sure bırlıkte olma yanına yanaşınca agdaya gıtmedım de bakalım ne yapacak. derdı ortaya cıkar. kudurmuş bır erkek kıla falan bakmaz, ama bence eşın kılı bahane edıyor. ona bir ara vermek şart olmuş. duz duvara tırmansın bakalım bıraz,kıl tüyü anlar o zaman. :jeyyar:

Bence de tek bir kıla dayanamayan erkek kılsız olmalı ama, kastettiği genital temizlilk mi acaba, yoksa genel tüyler mi. Dudak üstü v.s bence de tiksindirici, bakamam bile ama diğer türlüsünü bir erkekten duymak ilginç.
Bir de sen de eşinden bundan sonra kılsız olmasını istemelisin bence :jeyyar:

Yok canım kıl işi değil bu,adam bakacakta tek kıl için kıl olacak.
Terslik yaratmak için bahane arıyor işte,Belki hayatında bir başkası var.

Kıl bahane diyoz ya.........Adam daha sonra başka birşey bahane edecek....................

üstüne gitmeyelim bence zaten zamann arkadaşımız yeteri kadar dolmuş ...sabır bacımmm sabırrrr

ayıp etmiş kocan ya
neyapacagız ya çıkana kadar bekliyoz
versin parasını lazer yaptır canım sende.

ekmeğine yağ sürmek derler senin dediğin tavsiyeye. zaten eşiyle birlikte olmak istese kılı bahane etmez. kızcağızın problemi eşindeki isteksizlik eşide eşşek gibi biliyor isteksiz olduğunu da kılı bahane ediyor. aynı adam benim başımdaydı aynı şeyler önce kıl dedi kılı hallettik sonra cilve dedi elimizden geldiğince yaptık en sonunda da ben yoruluyorum sen yap dedi. yani o nasıl bişiydi bilmiyorum bilse idim tek başına ypmayı yapardım. sonra gördüm ki herif eliyle hallediyormuş tek başına dediği buymuş. anam bunlar problemli başka açıklaması yok....

klava:

şöyle bir ağda alacaksın uzat bacağını diyeceksin böylelerine bir,yapıştıracaksın ve çekeceksin.... ,görecek anyayla konyayı. bir tek tüyden nasıl rahatsız oluyormuş anlayacak.....

a.sa.sa.sa.sa.sa.s

bahaneeeee bahaanneee insan kısmı bu kılda olcak baska seylerde sende deseydin wc ye giren erkeklerden nefret ederim die varmı böyle bir saçmalık yaaa daha neler taviz verme sende onun kusurlarını yüzüne vur.

bana bahane gibi geldi.
ama ben de ağdadan hoşlanmıyorum açıkçası.
çünkü bunun için belirli bi süre beklemek gerekiyor.
ben epilasyon kullanıyorum.misss gibi tertemiz oluyor :)
evli olsam lazerli epilasyon yaptırırım sanırım.

şöyle bir ağda alacaksın uzat bacağını diyeceksin böylelerine bir,yapıştıracaksın ve çekeceksin.... ,görecek anyayla konyayı. bir tek tüyden nasıl rahatsız oluyormuş anlayacak.....

hemen en pahalısından bi epilasyon salonu bul ve başla
ama en pahalısını bul özellikle

gayet etkili çözümler tebrik ettim sizi şekerler a.s.

bence bahane olsun diye söylemiş ama çok kırıcı olmuş klava: sanki erkekler tüysüzler hayret bişey yani delikafadulden

canım ne kadarlık evlisiniz ? bahane gibi görünüyo bu huyları yani isteksizlik vs yeni mi olmaya absladı en basındanmı vardı eger en basından varsa doktora gıtmeli isteksizlik konusunda ama yeni basladıysada kesinlikle bahane bende en titiz erkegin bile yeri gelince kılı tuyu gozunun gormedıgınden yanayım ALLAH yardımcın olsun

Bakın ben bır bayan olarak kıldan tuyden hoşlanmam ama, eşimin göğüs kılları mesela bana çekici gelebılır çünkü çook seviyorum.opuyorumnanaktan şunu demek istiyorum:insan sevdimi ,hiçbirşeyi görmüyor. sizin ciddi problemleriniz olabılır arkadaşım dikkatlı olup düşünün baş başa çözersiniz inş

arkadaş zaten 15 günde bir gidiyorum demiş
iyide zaten afedersiniz ama az da olsa uzamalı ki ağdaya gelsin :umursamaz:

ilginç..bekarlara epilasyon yaptırmayın diyenler bile varken( ilerde belki kocan kılsız istemez diye) eşinin tek kıla bile tepkisi ilginç geldi bana da. Ya söylerken senin incineceğini hesap etmee bir odun maalesef kocan bence. Kocanın acilen ağda yapması lazım hem de bacak kol felan değil en hassas yerine..ancak anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…