Alıngan olmuşsun :) Yarın 6. ayımı doldurmuş oluyorum.
Benim doktorum organik olmak şartıyla boyayabileceğimi söyledi, benim de çok aşırı beyazım var hele önlerim komple beyaz. Önümüzdeki 1-2 hafta içinde boyayacağım..
Ayy konu tam benlik olmuş, benimde ön kısımlarım da beyazlarım var. Bir de özellikle benim eşim çok dikkatlidir böyle şeylerde, kendine çok bakar bende öyle olayım ister. Biraz kaşım çıksa "sen kuaföre ne zaman gidicen kaşlarının vakti gelmiş" der. Hep bakımlı olayım ister. Hamilelik sebebiyle, o bakımsız, kendisi salmış, yüzünün rengi kaçmış kadınlardan olmak istemiyorum. Ben daha 4,5 aylık evliyim, düğün öncesi saçlarımı uzatmıştım, düğünden sonra keserim diye, balayı, işe başlama , aile yemekleri falan derken ertelemek durumunda kalmıştım. Ama mısır püskülü gibi olmuştu, hamile olduğumu da öğrenince, herkes "kestirme saçlarını iyi değil, bebeğe uğursuzluk" falan diyerek içime şüphe düşürdüler. En son geçen hafta sonu gittim kuaföre güzelce kestirdim, manikür, pedikür, kaş , bıyık oohh miss gibi oldum. Kendime geldim adeta. Bir de boyatabilirsem harika olacak gerçekten.
bu arada bende bıtkıselle boyamadım..
cunku bende hamılelıgıme sarıdan kahveye gectıgımde yakalandım..
tonunu bıtkıselde bulamazdım..
demet akalında nova colorla sacını boyuyor..en dandıklerden yani..
oyuzden sanatçılara ozel bı boya yok hamıleyken kullansınlar dıye..
bırde okuduğum bı doktorun yazısında boyanın sac dıplerınden gecmesı daha zor,soluk yoluyla vücuda daha cabuk gecıyormus..
buyuzden maske fıkrı ıyıymıs..
abartı belki ama ben oje bile sürmüyorum kızlar. nolur nolmaz diye. lazer saç boyası hep uzak duruyorum. :26: ruj şeklinde saç boyaları var ya beyaz kapatmak için diplerine sürüyosun banyo yapınca geçiyo. adı ne tam bilmiyorum belki o işine yarar konu sahibinin :26:
Natural colors var bildiğim annem kızılını kullanmıştı memnun kalmıştı kapatıcılık açısından 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
En güzelini yapmissin canim evet kesmeyin boyamayin die bir konu var neden die oyle.merak ettim.ki ama cevabi yok iste:/ tatlim peki sen boyatacak msin birde sacinin rengi koyu mu acik mi
Aynen cok alingan oldum benhayirlisiyla dogumunu yapar kucagina alirsin insallah canim♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?