kızlar tedaviye baslıcam lütfen bi bakar mısınız???

pkmrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2012
46
0
36
İzmir
merhaba kızlar bende biraz önce doktordan geldm yumurtlaman az oluyo demişti dun hormon testi yapti normal cıktı.bugun gittim adet oldugunda gel tedaviye baslıcaz dedi.acaba bu tedavi nasıl oluyo.dr catlatma iğnesi yapcaz dedi.iğne yaptıranlar hemen hamile kalıyo mu ??? yardımlarınızı bekliyorm allah isteyen herkese evlat nasip etsin :)))

mrb tatlım..!yumurtlaman az olduğu için yumurta takibi yapacak sana doktorun anladığım kadarıyla,adetinle takip başlıyo,ilaçla yumurtaların büyütülüyo ve istenilen boyuta ulaştığı zaman çatlatma iğnesi yapılıyor ve belli günlerde doktor ilişki öneriyor,sonrada yaklaşık 2 hafta bekliyosun,adet olursan hamile değilsin,adet olmazsan kan tahlili isteniyor ve pozitifse hamilesin demektir,bazen yumurta kendi kendine çatlayabiliyor,o zaman çatlatma iğnesine gerek kalmıyor,bende öle olmuştu ve çok şükür o ay hamile kalmıştım,inş hayırlısıyla Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu..!

arkadas yukarıda yazmış zaten, ilaçlı yada ilaçsız yumurta takibi yeterli boyuta ulaşınca çatlatma iğnesi ve akabinde ilşki önerecek, hiç bir tedavi yönteminde gebelik garantisi yoktur, kişinin problemine göre değişir, inş. sen kalırsın bu yöntemle ki en basit tedavi şeklidir

kızlar cevaplarınızı bekliyorum :-(

cevap verildi sana işte, hem yönteminden bahsedildi hemde hiçbir yöntemin garantisi olmadığından söz ettim
çatlatma iğnesinden sonra kesinlikle hamile kalınır diye birşey yok , kalınmaz diye birşeyde yok
bu işlerde garanti olmaz,
allah isteyen herkese versin inşallah

cok tesekkür ederim canım kötü düsünüyordum bana umut oldun inşalaah benimde ilk ayda olur :)

tesekkür ederim cnm ben o cvp verini yazdıgımda sizin yazdıklarınızı görememiştim ondan yazmıstım umarım allah isteyen herkese hayırlı eli ayagı duzgun evlat nasip eder.

Merhabalar, doktor yumurtlamanın az olduğunu nasıl anladı canım? alttan muayene mi etti? nasıl anlaşıldı?
Bende yeni doktora gittim, doktor muayene etti, o gün adet günümdü, gayet normal herşey dedi ama ben sormayı unuttum, yumurtluyormuyum bilemedim:26: bunun tespiti nasıl oluyorki? bu arada gittiğim doktor özel olmasına rağmen çok ilgisizdi:44:

canım çok basit bi süreç yumurta takibi ve çatlatma iğnesi ilk aşama diyebilirim.aşılama ve tüp bebek yaptırmış biri olarak rabbim bu yollrda oyalamasın kimseyi çok zor sabır istio..inş.hemen alırsın kucağına

benim dr ultrasonla bakmıstı cnm alttan muayene olmadım

cnm bugun adetimin 3.günü dr gittim oda klomen verdi yarın baslıcam umutlarım cok yüksek cokta heyecanmıyım umarım allahım eli ayagı duzgun hayırlı bi evlat nasip eder.persembe gunu tekrar kontrole gitcem yumurtlama olmamıssa iğne vvurulcam

canım bugun dr gittim klomen verdi yarın ilaca baslıcam persembe gunude kontrole gtcem cok heyecanlıyım sennlede paylasmak istedim.ilac ise yaramazsa iğne vurulcakmısım

canım benimde yumurta takibiyle bebeğim oldu yumurta geliştirici iğne yapıldı 7 tane yumurtam oluştu doktor ikiz olma ihtimali yüksek demişti çatlatma iğnesinden sonra gün aşırı ilişki oldu yaklaşık iki hafta sonra aşırı mide bulantısıyla kendimizi acile atmanın sonucunda böcüsümün geleceğini öğrendikinşallah seninde göbüşüne bi böcük yada çiçek konar

canım bugun dr gittim klomen verdi yarın ilaca baslıcam persembe gunude kontrole gtcem cok heyecanlıyım sennlede paylasmak istedim.ilac ise yaramazsa iğne vurulcakmısım

Düşündüğün için sağol tatlım..inş hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle hamile kalırsın ve bebişini alırsın kucağına..!ama bak bu ay olmazsa öyle moral bozmak yok tamammı,böyle şeylerde moral çok önemli cnm..illa bu ay olucak diye şartlandırma kendini,ben hamile kaldığım ay hep adet olucam diye düşünmüştüm,hatta adet olmam gereken gün gittim markete en büyük boy orkidlerden aldım..çok şükür o zaman kullanmama gerek kalmadı..!Rabbimden hep hayırlısını iste,inş herşey güzel olucak..

ayy ne kadar güzel canım ya allah bana da nasip etsin öyle bu ay ilk deneme umarım hemen olur.bu ay 9.ay bebiş olmuyor tatlım bu ay umarım olur:))

ne demek cnm belki merak edersin diye sölemiştim ben:))) umarım olur cnm ya 9 aydır bekliyorum zaten hep hayal kırıklıgına ugruyorum o kadar kötü bi durum ki anlatamam ((((

ne demek cnm belki merak edersin diye sölemiştim ben:))) umarım olur cnm ya 9 aydır bekliyorum zaten hep hayal kırıklıgına ugruyorum o kadar kötü bi durum ki anlatamam ((((

İki buçuk sene bebek özlemiyle yüreği yanmış bir insan olarak seni çok iyi anlıyorum tatlım..ama Rabbimden gelen herşeye razı olmak zorundayız cnm,bu da bizim imtihanımız yapacak bişey yok,sabret ve dua et cnm..!inş Allahım dualarını kabul eder cnm..!

ewet canım bu mübarek ayda cook dua ediyorum allah isteyen herkese nasip etsin insallah:))))

eweeeet kızlar sonunda hamileyim bender yasasınnn uzun zamandır giremedim siteye ama sizinle paylasmakistedim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…