- 14 Temmuz 2017
- 9
- 3
- 1
- 35
- Konu Sahibi mardingelini4747
-
Amuda kalkEşimle 4 aylık evliyiz, her gece olmasa da sık sık cinsel münasebetimiz oluyor. Bu çok rutinleşti değişik heyecanlandırıcı bişeyler yapmak istiyorum ne önerirsiniz(
Hk ne olaki kafam durduŞimdi napsin herkes aç Google bak burda kimse sana bunu tavsiye etmez
demincek kocam bikini giyince kiskaniyor diyen hatun degilmisiniz siz. aksam aksam ne.cok konu acasiniz varmis
hahah radar gibiyimdir .d.d aksam aksam cani sklmis..Anammmmm kız zehir kimin göz var sende okudum çıktım. Yine farketmedim masallah
arkadaş zabıt katibi yüksek ihtimal
hk resmi yazıda ""hakkında" demek
Belli valla korktum sendenhahah radar gibiyimdir .d.d aksam aksam cani sklmis..
tavirlara bak cici kiz seni. geri kafali oldugumuzu nerden anladin.yeni üyelik açanlara böyle davranmanız hoş değil, konu açamama hakkı vermiyor bu bize.. üzgünüm ama geri kafalı insanları bi daha başlıklarımda görmek istemiyorum takındığınız tavır hoş değil hanımlar... cehalet beni üzüyor
ahahahahahah .d.dPazen donlar var. Boyle cicekli cicekli . Heyecani ust seviyeye cikariyor.
yeni üyelik açanlara böyle davranmanız hoş değil, konu açamama hakkı vermiyor bu bize.. üzgünüm ama geri kafalı insanları bi daha başlıklarımda görmek istemiyorum takındığınız tavır hoş değil hanımlar... cehalet beni üzüyor
yeni üyelik açanlara böyle davranmanız hoş değil, konu açamama hakkı vermiyor bu bize.. üzgünüm ama geri kafalı insanları bi daha başlıklarımda görmek istemiyorum takındığınız tavır hoş değil hanımlar... cehalet beni üzüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?