Kızlar telefon sapığından çıldırmak üzereyim

Candypembesi

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2011
396
102
323
Kızlar yaklaşık 1 yıldan telefon sapığı dadandı:( Farklı farklı numaralardan arıyor. Melisle mi görüşüyorum deyip zırvalıyor,beni konuşturmaya çalışıyor.Tabi hemen kapatıyorum.bir defasında babama verdim karşılıklı bağırıp cağırıştılar,sonra bana iğrenç msjlar gönderip bunlarıda babana okut dedi.Tabi okuturmuyum sildim hemen,yoksa babamın başı belaya girecek .Hadi dedim susayım arar arar susar ne zamana kadar dedim yooook:( savcılığa şikayet edeceğim dedim 2 ay falan sustu şimdi yine başladı..kızlar şimdi savcılığa şikayet edeceğim fakat ne yapmam gerekiyor ya da şikayet etsem işe yarar mı? hemen aramalar kesilir mi??

Kızlar yaklaşık 1 yıldan telefon sapığı dadandı:( Farklı farklı numaralardan arıyor. Melisle mi görüşüyorum deyip zırvalıyor,beni konuşturmaya çalışıyor.Tabi hemen kapatıyorum.bir defasında babama verdim karşılıklı bağırıp cağırıştılar,sonra bana iğrenç msjlar gönderip bunlarıda babana okut dedi.Tabi okuturmuyum sildim hemen,yoksa babamın başı belaya girecek .Hadi dedim susayım arar arar susar ne zamana kadar dedim yooook:( savcılığa şikayet edeceğim dedim 2 ay falan sustu şimdi yine başladı..kızlar şimdi savcılığa şikayet edeceğim fakat ne yapmam gerekiyor ya da şikayet etsem işe yarar mı? hemen aramalar kesilir mi??

daha yeni olduğum için konuyu yanlış yere açmışım tüm arkadaşlarımdan özür dilerim:(

canım senin beklediğin kabahat, 1 senedir çekilir mi bu sapık.
bulunduğun yerdeki savcılığa gittiğinde seni yönlendirirler sanırım,şikayette bulunursun.

büyükşehırde yaşıyorsan bilişim suçları savcılıgına gideceksın, yoksa normal savcıya gıdeceksın. orada dılekçe yazıp savcıya havale ettırıp savcıya beyanda bulunacaksın. mesajları sakla.

sanırım numaramı değiştirmek en temizi olacak... 1 yıldır çekmek zorunda kaldım çünkü telefonumu taahütlü olarak aldım,taksitlerim vardı türkcelle.beklemek zorunda kaldım:(

hım ah su taahütler...kısaca bişi anlatıyım birgün önemli bi sınava gircem bi numara beni aradı yetisemedim acmaya,baktım numarayı tanımıyorum aldırmadım sonra, tekrar aradı acmadım sınav heyecanı var,,msj atttım arayan erkekse diye ben kazım buyur kardesim diye :52: meger arayan kız imiş başıma iice bela oldu :52: o da bana msj atıyor falan beni neden arıyorsunuz aramayın die, baktım ben tanımıyorum zaten aramamda yok,acaba yanlıslıkla aramıs olabilirmiyim die kayıtlara baktım :50: yokk kız ısrarla beni rahatsız etti...neler var ya...taahütü iptal ettirmek için her ay basına 20 tl ceza ödeniyor, ben numaramı degiştirmiştim ceza ödeyerek:37:

hım ah su taahütler...kısaca bişi anlatıyım birgün önemli bi sınava gircem bi numara beni aradı yetisemedim acmaya,baktım numarayı tanımıyorum aldırmadım sonra, tekrar aradı acmadım sınav heyecanı var,,msj atttım arayan erkekse diye ben kazım buyur kardesim diye :52: meger arayan kız imiş başıma iice bela oldu :52: o da bana msj atıyor falan beni neden arıyorsunuz aramayın die, baktım ben tanımıyorum zaten aramamda yok,acaba yanlıslıkla aramıs olabilirmiyim die kayıtlara baktım :50: yokk kız ısrarla beni rahatsız etti...neler var ya...taahütü iptal ettirmek için her ay basına 20 tl ceza ödeniyor, ben numaramı degiştirmiştim ceza ödeyerek:37:

hadi ya:( benimde şubatta bitiyor taahütlerim ama şöyle birşey duydum 3 tl ödeyip yeni numara alabiliyormussun aynı GSM olmak şartıyla. taahütler falan yeni no.ya aktarılmaz mı ki:26:

Canım sen ufuk bilkay a meme büyütme oldun sanırım demi... bana ulasabilir misin ? özelden yazamıyorum ama özelden mail atarsan görüşebiliriz, ufuk beye meme büyütme olup da görüşebildiğim kimse yok, önümüzdeki ay ameliyatım olacak ama ciddi kararsızlık yasıoyrum, ille alakalı... izmirde olmam gerekebilir ameliyatı aklımda en çok yer eden kişi ufuk bilkay. nolur bana ulaş :(((( albümün yok herhalde arkadasımsn ama göremiyorum :( izmirde seni görme sansım olurmu 29 aralık tan sonra izmirdeyim bir ay :):49:

Canım tahütlüde olsa telini değiştirebilirsin ki operatör değişmediği sürece sorun olmaz ki. Ama ben senin yerinde olsam çoktan gitmiştim savcılığa ayrıca telefonunda numara engelleme özelliği yok mu hep aynı numaradan mı arrıyor

A4 kagıda yazıcaksın 50 tl mı ne oduyosun sıkayet etmen ıcın sonra ıkı ay fılan gun fılan werıyorlar yakınlarından bırı belkı en samımı arkadasın bıle yapıyor senınrahatsız edıyor olabılır

1 yıldır bu böyle devam ediyor ve sen de buna göz yumuyorsun ?

Bari hattını değiştirseydin kuzum :ssz:

arkadaşım okuyunca aklıma istanbulda okuyan antalyalı üniversite öğrencisi geldi. canını sıkmak istemem korkutmak hiç istemem ama bu telefon sapıklığı yapan kişi her kimse bir an önce ver savcılığa gönderdiği mesajları sakın silme. Allah korusun ne manyaklarla aynı dünyada yaşıyoruz:50:

Canım tahütlüde olsa telini değiştirebilirsin ki operatör değişmediği sürece sorun olmaz ki. Ama ben senin yerinde olsam çoktan gitmiştim savcılığa ayrıca telefonunda numara engelleme özelliği yok mu hep aynı numaradan mı arrıyor

Canım farklı numaradan arıyordu hep:( Ama en temizi numaramı değiştirdim artık.. bu insanların işi gücü derdi yok.Çok sinir bozucu bir durum:19:

hiç korkma daha önce bu kişiyi tanıyomuduydun bilmiyorum.savcılığa ver.savcı seni dinleyecek ve yazılı kaydedecekler.sonra ve anlattıklarına imza attıracaklar.sen mesajları silsen bile tel numarandan herşeyin dökümünü alıyolar.tek tek msj msj merak etme sonra uygun bulunursa özel hayata müdahaleden yada tehditten kamu davası açılıyo...sonra onu tel numaradan bulup polis eşliğinde savcılıga getiriyolar.bu arada savcılarda sağolsun ilgileniyolar böyle şeylerle.ama bıkar aramaz die niye arkasını bırakıyosun o kimki seni rahatsız edecek....hemen git...:20:

Şüphelendiğim isimler vardı aslında ama savcılıkla uğraşması zor nitekim onu takip etmek gerekir... Kimsenin günahını almak istemem ama insanın en yakınları bile çıkabiliyor:19:

Back
X