- 19 Eylül 2019
- 124
- 86
- 13
- 40
- Konu Sahibi gunesdogacakbence
-
Spora gitsenboyum 1.76 kilom 68. omuzlarim genis belimde kivrim yok kalcam kucuk.birbirini tanimayan farklı kisilerden erkek gibi vucudum.oldugu lafini duydum.ve haklilar gercekten de erkeksi bir yapim var.kadinsi bir gorunus ve şık giyim icin neler yapmaliyin.klasik hanim hanimcik giyinmeyi severim.ha bu arada bacaklarim uzun ve biraz carpiklik var ve dar pantolon giyiyorum dar paca uzerine kalcayi orten tunikler giyiyorum ama yok yakistiramiyorum.va rmi benim gibi olan.sizler neler yapiyorsunuz?
boyum 1.76 kilom 68. omuzlarim genis belimde kivrim yok kalcam kucuk.birbirini tanimayan farklı kisilerden erkek gibi vucudum.oldugu lafini duydum.ve haklilar gercekten de erkeksi bir yapim var.kadinsi bir gorunus ve şık giyim icin neler yapmaliyin.klasik hanim hanimcik giyinmeyi severim.ha bu arada bacaklarim uzun ve biraz carpiklik var ve dar pantolon giyiyorum dar paca uzerine kalcayi orten tunikler giyiyorum ama yok yakistiramiyorum.va rmi benim gibi olan.sizler neler yapiyorsunuz?
oyle yapamam.popom belli olmamali.rahatsiz olurum.vucut hatlarim belli olmamaliDar pantolon üstüne tunik giyerseniz tabi ki kötü görünür. Kalçanız küçükse niye kapatıyorsunuz? Güzel olan, beğendiğiniz yerleri ön plana çıkaracak, beğenmediklerinizi saklayacaksınız. Küçük toto saklanmaz. Yüksek bel beli ince gösterir. Tercihiniz bu yönde olsun. Tunikleri de bırakıp gömlek ya da tişörtleri pantolon içinde kullanın.
oyle yapamam.popom belli olmamali.rahatsiz olurum.vucut hatlarim belli olmamali
boyu 176 yalnız :) 68 kılo normal oyuzdenFazla kilonuz var muhtemelen sırt-bel bölgenizde,önce fazla kilolarınızı verin. Sonra da pilatese gidin orantılı bi vucudunuz olduğunda zaten ne giyseniz yakışır.
68 kilo fazla.
ben tam tersi giyiniyorumA tip etekler var çan etek de deniyor. Onlar yakışır bu vücut tipine. Üstü dar altı bol giyip dengeleyebilirsin.
boyu 176 yalnız :) 68 kılo normal oyuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?