• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar ters ucgen vucudum var ve giydiklerim yakismiyor...

Canım boyun, manken olcusu.yani uzun boylusun anladığım kadarıyla.spor yaparak,vücudunu şekillendirebilirsen,manken gibi biri olacağına eminim.
Kilon boyuna göre azıcık fazla..5-6 kilo verebilirsin.
Squad popo için yardımcı olabilir...

Fazlası var bence, normal değil. 173 boy 58 kiloyla 38 bedenim. 3 cm ve 10 kilo fark var aramızda. Verilmeyecek bir kilo değil ama normal de değil bence.
bende 172 boya 60 kıloyum ustum xs altım s beden
vucudun yag kas oranıylada alakası var tabı ama boy kılo oranına gore olması gereken standart olcude zaten konu sahıbı fazlası yok sısman degıl ıncecık de degıl normal :) normal kılo denılen aralıkta

oyle yapamam.popom belli olmamali.rahatsiz olurum.vucut hatlarim belli olmamali

Bahsettiğiniz şekildeki giyim tarzı vücut şeklinizi belli eder ve erkeksi görünürsünüz. Pilili etek giyin, kalçalarınızı daha geniş gösterir. Yine belinize oturup kalçadan aşağı genişleyerek inen elbiseler giyebilirsiniz. Dar pantolondan ziyade İspanyol paça ya da boru paça pantolonları tercih edin. İspanyol paçanın altına topuklu da giyerseniz gayet güzel olur bence.

kızlar ınternetde bıle boy kılo oranı nasıl olmalı programları var yakın zamanda ıc hastalıklarına yaptırdıgım genel tahlıl ıle bırlıkte sıkı bır kılo programı yaptıgım ıcın kılo aralıkları ındex hesaplama yag kas oranı konuya cok hakımım :) burda modelist yoksa yanı ısınız elbıse tanıtmak degılse normal ınsanlarda normal kabul edılen boy kılo arası 10 dur bu ortalama kabul edılır ve o aralıktakılere fazlanız var sısman denmez normal denır
bunun altındaysa zayıf ustundeyse sısmandır

bosu bosuna kendısını sısman sanmasın kımse yanı durduk yere :)

boyum 1.76 kilom 68. omuzlarim genis belimde kivrim yok kalcam kucuk.birbirini tanimayan farklı kisilerden erkek gibi vucudum.oldugu lafini duydum.ve haklilar gercekten de erkeksi bir yapim var.kadinsi bir gorunus ve şık giyim icin neler yapmaliyin.klasik hanim hanimcik giyinmeyi severim.ha bu arada bacaklarim uzun ve biraz carpiklik var ve dar pantolon giyiyorum dar paca uzerine kalcayi orten tunikler giyiyorum ama yok yakistiramiyorum.va rmi benim gibi olan.sizler neler yapiyorsunuz?
Bende ayni senin gibiyim heleki resimlerde cok kotu cikiyorum sopa gibiyim 1.70 boy ve 45 kiloyum 😥

Kadınlarda pantolon gömlek ve pantolon ceket kombinasyonu erkek giyim gibi duruyor. Hiç beğenmiyorum o yüzden. Bu şekilde giyinme mesela bence

Kadınlarda pantolon gömlek ve pantolon ceket kombinasyonu erkek giyim gibi duruyor. Hiç beğenmiyorum o yüzden. Bu şekilde giyinme mesela bence
Aaa niye öyle diyorsun ya, ben çok severim. Kot üstü blazer falan da havalı oluyor bence.
Ya da ben kendimi çok dişi hissediyorum belki ondandır🤪🤪

Konu sahibi arkadaşım, tesettürlü müsün? Pantolon üzeri tunik yazmışsın, hatlarım belli olmasın falan deyince öyle düşündüm. Eğer tesettürlüysen çok güzel kombinler var hatlarına uygun seçebilirsin.
Yok değilsen dar pantolon üstü tunik bahsettiğin vücut tipinde en son seçeceğin şey olmalı. Bir kere dar pantolon zaten giyme, yüksek bel , salaş modeller tercih et.
Üst grupta daha dar şeyler giymelisin ki görüntü dengelensin.

Konu sahibi arkadaşım, tesettürlü müsün? Pantolon üzeri tunik yazmışsın, hatlarım belli olmasın falan deyince öyle düşündüm. Eğer tesettürlüysen çok güzel kombinler var hatlarına uygun seçebilirsin.
Yok değilsen dar pantolon üstü tunik bahsettiğin vücut tipinde en son seçeceğin şey olmalı. Bir kere dar pantolon zaten giyme, yüksek bel , salaş modeller tercih et.
Üst grupta daha dar şeyler giymelisin ki görüntü dengelensin.
katılıyorum ayrıca eklemek de ıstedım tesettur gıyımde gercekten guzel seyler var tesetturlu degılım ama tesettur magazasından cok kıyafet alırım sıfon ucus ucus elbıseler yuksek bel pantolonlar cok guzel parcaları var

katılıyorum ayrıca eklemek de ıstedım tesettur gıyımde gercekten guzel seyler var tesetturlu degılım ama tesettur magazasından cok kıyafet alırım sıfon ucus ucus elbıseler yuksek bel pantolonlar cok guzel parcaları var
Ben de tesettürlü değilim ama bazı modelleri beğeniyorum. Adına ne dendiğini bilmiyorum ama üst kısımdan itibaren bollaşan salaş pantolonlar çok güzel mesela.
Benim de üst bedenim daha geniş, omuzlarım, göğüslerim. Eskiden çok zayıftım popo, bacak yok gibiydi. Hep İspanyol pantolonlar giyerdim çok da iltifat alırdım fiziğime, tabi orjinalini kimse görmüyordu😂😂😂
Sonra kilo aldım kapı gibi oldum maşallah😂😂😂

boyu 176 yalnız :) 68 kılo normal oyuzden

Şöyle düşün 59-78 kg arası bu boya göre normal diyor. Tabiki normaldir sağlıksız değildir ama eğer yağ oranı orantısızsa ki orantısız bir vücudu tarif ediyor üst bölgeden o yağları yakmak için en az beş kilo vermesi gerekir ki kalçasına uygun üst bölgeyi elde edebilsin. Arkadaşım bu ölçülerde L beden giyiyor, bana M beden üstü kilolu geliyor

Şöyle düşün 59-78 kg arası bu boya göre normal diyor. Tabiki normaldir sağlıksız değildir ama eğer yağ oranı orantısızsa ki orantısız bir vücudu tarif ediyor üst bölgeden o yağları yakmak için en az beş kilo vermesi gerekir ki kalçasına uygun üst bölgeyi elde edebilsin. Arkadaşım bu ölçülerde L beden giyiyor, bana M beden üstü kilolu geliyor
omuz genıslıgı aslında harıka bırsey omuzun genıs olmasından mı ınsanlar kılolu algıladı arkadası anlayamadım cok saglıklı guzel bır askıdır genıs omuzlular
tek sorun gıbı gorulen belım ınce degıl dıyor kımı ınsan oyledır ya duz bellı kıvrımsız onuda sporla sekıllendırecek
squatla popo dıklestırıp bacak sekıllendırecek tamamen spor odaklı kılo verırse daha cok kalca bacak ıncelecek cunku ust tarafta yapısal gosterıs var bu sefer alt cubuk ust daha genıs duracak

keske benımde omuzlarım genıs olsa cok severım atletık yapıyı daha cok yakısıyor elbıseler

Ben de tesettürlü değilim ama bazı modelleri beğeniyorum. Adına ne dendiğini bilmiyorum ama üst kısımdan itibaren bollaşan salaş pantolonlar çok güzel mesela.
Benim de üst bedenim daha geniş, omuzlarım, göğüslerim. Eskiden çok zayıftım popo, bacak yok gibiydi. Hep İspanyol pantolonlar giyerdim çok da iltifat alırdım fiziğime, tabi orjinalini kimse görmüyordu😂😂😂
Sonra kilo aldım kapı gibi oldum maşallah😂😂😂
pıle detaylı genıs paca pantolon sanırım o cep kısımları on tarafda 1 pıle oluyor ondan ustden berı genıs oluyor
ust taraf daha kucuk olunca da zor bu kez alt daha basenlı duruyor hepımızın ıdeal fıt vucutları olur ınsallah :D

omuz genıslıgı aslında harıka bırsey omuzun genıs olmasından mı ınsanlar kılolu algıladı arkadası anlayamadım cok saglıklı guzel bır askıdır genıs omuzlular
tek sorun gıbı gorulen belım ınce degıl dıyor kımı ınsan oyledır ya duz bellı kıvrımsız onuda sporla sekıllendırecek
squatla popo dıklestırıp bacak sekıllendırecek tamamen spor odaklı kılo verırse daha cok kalca bacak ıncelecek cunku ust tarafta yapısal gosterıs var bu sefer alt cubuk ust daha genıs duracak

keske benımde omuzlarım genıs olsa cok severım atletık yapıyı daha cok yakısıyor elbıseler
Bir zamanlar geniş omuzlu ve ince belliydim ama ben kendimi atletik değil askı yutup omuzlarıma takılmış gibi hissederdim ahahahaha :KK70: kıymetini bilemeden ince belimi kaybettim🤪🤪

Fazla kilonuz var muhtemelen sırt-bel bölgenizde,önce fazla kilolarınızı verin. Sonra da pilatese gidin orantılı bi vucudunuz olduğunda zaten ne giyseniz yakışır.

68 kilo fazla.
Ama boyu 1.76 bence fazla değil
Zaten idaeal kilosu 67 vkı hesaplarsanız boy kilo orantısı çok iyi 👍🏻

Senin dediğin vucutta ancak sporcularda güzel durur o da yoğun kastan. Ortalama bi kadın da bu elma tipidir öyle ters üçgen gibi çok algılamadım ben aslında. Omuz genişliği dediği de boyna ve sırtta yerleşmiş yağ kütlesidir. Konusahibi seni gömdüğümü düşünme lütfen kırmak istemem benim vucut tipimde elma 😂 Sporsuz bünyede ne işi var ters üçgenin 😅

Back
X