• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar ters ucgen vucudum var ve giydiklerim yakismiyor...

Benim pilates hocam eski milli yüzücüydü. Vücut tipi sizin tarif ettiğiniz gibiydi. Kızcağız vücudum iyice erkeksi oldu diye yüzmeyi bırakıp pilatese başlamış. 3 yıl, her gün çok düzenli yapıyor. Şimdi hoca zaten.

Ben inanamadım değişimine. O omuzlar daralmış, bel incelemiş, kalça yuvarlanmış. Hani eski fotoğraflarını görmesem gerçekten inanmazdım.

Ama yurt dışında çok profesyonel hocalarla çok disiplinli çalıştım diyordu. Ben onu görünce pilatesin etkisine inandjm açıkçası.

Ben bu aralar bu tarz modelleri çok beğeniyorum :

Eklentiler

• _20190930_221341.webp
    _20190930_221341.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 42
  • _20190930_221245.webp
    _20190930_221245.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 50
  • _20190930_221316.webp
    _20190930_221316.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 46
Yapı meselesi sanırım cunku ben boyuma gore 9 kilo dusuktum herkes 0 beden formuna sahiptim yani
kesinlikle
bir ara baska bir konuda buraya yazmistim kilomu, cogu arkadas fazla kilon var dedi bana
158 boyunda 56 kiloyum ve 36 bedenim hatta bir gün yemeyi az yiyeyim 34 e rahat giriyorum
ama herkes fazla dedi anlamiyorum, görüntü olarak da figürüm cok zarif, ha boydan kisayim bir tek evet zayif degilim ama sisman da degilim yine de kimleri rakamla cok buldu
elbiseler öyle demiyor ama
Aynen cnm bende cocuk olmadan once 52 53 civariydim dedigin gibi 36 rahat giyiyordum herkes 0 beden oldugumuda dusunuyordu
Ama boyundan 10 15 kilo zayif olupta iri gorunen tanidiklarimda var ben oyle olsam direk 0 bedenim yani

Giyim tarzını değiştirerek illüzyon yaratabilirsin.

İngilizcen iyiyse bu videoları izlemeni öneririm. İzledikçe kadın vücutlarının elma armuttan daha çeşitli varyasyonlara sahip olabileceğini görebiliyorsun. İkinci linkte ise ilk linkteki teste göre neler giyinirsek yakışır 'a cevap veren bir video var. Atletik ve keskin hatlı olduğunu varsayıyorum. Ve sen de çoğu kadın kadar güzelsin

Vücudunu öne çıkaracak dünya kombin bulabilirsin. Herkes manken fiziğinde mi sanıyorsun?
'Geniş Omuzlu Bayanlar Nasıl Giyinmeli, Nelere Dikkat Etmeli?'
Diye Google Amca'ya bir danış istersen. :KK49:

Yapı meselesi sanırım cunku ben boyuma gore 9 kilo dusuktum herkes 0 beden formuna sahiptim yani

Aynen cnm bende cocuk olmadan once 52 53 civariydim dedigin gibi 36 rahat giyiyordum herkes 0 beden oldugumuda dusunuyordu
Ama boyundan 10 15 kilo zayif olupta iri gorunen tanidiklarimda var ben oyle olsam direk 0 bedenim yani
yağ ve kas olayı giriyor işte o zaman işin içine, kas kütlesi küçük ama ağır yağ kütlesi geniş ama hafif, yani 58 kiloda olan 2 kişi farklı bedenlerde oılabiliyor, mesela spora başlayıp kilosu fazlalaşan ama sıkılaşma dolayısıyla bedeni küçülen insanlar en güzel örneği.

Fazlası var bence, normal değil. 173 boy 58 kiloyla 38 bedenim. 3 cm ve 10 kilo fark var aramızda. Verilmeyecek bir kilo değil ama normal de değil bence.
iyi de normalden kasitlari sizi 36 beden yapmak degil ki.sizde normalsiniz illaki 36 beden mi giyeceksiniz.ayrica o kiloya 38 beden giyiyorsaniz bolgesel kilolariniz vardir.bende 1.72 kilom 63 ve ideal kilomdayim hic kilolu gorunmuyorum

iyi de normalden kasitlari sizi 36 beden yapmak degil ki.sizde normalsiniz illaki 36 beden mi giyeceksiniz.ayrica o kiloya 38 beden giyiyorsaniz bolgesel kilolariniz vardir.bende 1.72 kilom 63 ve ideal kilomdayim hic kilolu gorunmuyorum

Sporcuyum ben. Kendimi bildim bileli spor yaparım, yağ oranım düşük. Bölgesel kilom olması imkansız yani anlayacağınız. Normal 38 bedendir, midiumdur, m’dir, standarttır. Standart beden diye bedensiz satılan ürünler 38 bedene göre dikilir. Altı ve üstü normal görünse de değildir, sağlıksızdır.

Sporcuyum ben. Kendimi bildim bileli spor yaparım, yağ oranım düşük. Bölgesel kilom olması imkansız yani anlayacağınız. Normal 38 bedendir, midiumdur, m’dir, standarttır. Standart beden diye bedensiz satılan ürünler 38 bedene göre dikilir. Altı ve üstü normal görünse de değildir, sağlıksızdır.
ben standart bedende cuval giymis gibi oluyorum.saglikli beden 36 mi diyosunuz merak ettigim icin soruyorum.

Bele oturan kloş etekler ve dar bluzlar giyin. Yani genel olarak altınız bol üstünüz dar olsun. instagramın daha doğmadığı ve moda bloglarının yaygın olduğu eski güzel günlerde monaco prensesi vardı (gerçi hala vardır kadın yani) charlene kıyafetleri falan yayınlanırdı bloglarda, eski yüzücüymüş kadın o yüzden geniş geniş omuzları vardı. yaşlı kocasıyla da istemeden evlendiği hatta düğünden kaçmaya çalıştığı söylenirdi, hakkaten de eğreti eğreti dans ederlerdi davetlerde mavetlerde hayatları balolarda geçiyor gibi zaten bu güruhun, peheyy ne günlerdi. neyse bu kadar dedikodu yeter demem o ki charlenenin giyim tarzına bi bakın.

Back
X