- Konu Sahibi gunesdogacakbence
estagfurullah :)Ayy her konuda bilgilisin maşallah♥
1.elbise favorim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
estagfurullah :)Ayy her konuda bilgilisin maşallah♥
1.elbise favorim.
Aynen cnm bende cocuk olmadan once 52 53 civariydim dedigin gibi 36 rahat giyiyordum herkes 0 beden oldugumuda dusunuyordukesinlikle
bir ara baska bir konuda buraya yazmistim kilomu, cogu arkadas fazla kilon var dedi bana
158 boyunda 56 kiloyum ve 36 bedenim hatta bir gün yemeyi az yiyeyim 34 e rahat giriyorum
ama herkes fazla dedi anlamiyorum, görüntü olarak da figürüm cok zarif, ha boydan kisayim bir tek evet zayif degilim ama sisman da degilim yine de kimleri rakamla cok buldu
elbiseler öyle demiyor ama
yağ ve kas olayı giriyor işte o zaman işin içine, kas kütlesi küçük ama ağır yağ kütlesi geniş ama hafif, yani 58 kiloda olan 2 kişi farklı bedenlerde oılabiliyor, mesela spora başlayıp kilosu fazlalaşan ama sıkılaşma dolayısıyla bedeni küçülen insanlar en güzel örneği.Yapı meselesi sanırım cunku ben boyuma gore 9 kilo dusuktum herkes 0 beden formuna sahiptim yani
Aynen cnm bende cocuk olmadan once 52 53 civariydim dedigin gibi 36 rahat giyiyordum herkes 0 beden oldugumuda dusunuyordu
Ama boyundan 10 15 kilo zayif olupta iri gorunen tanidiklarimda var ben oyle olsam direk 0 bedenim yani
Aynı kilo ve boydayız ve bende 38 bedenim...Ortalıkta bir 38 beden karmaşası dönüyor sanırım, ben de katkıda bulunayım
172 boy, 63 kiloyla ben de 38 bedenim![]()
iyi de normalden kasitlari sizi 36 beden yapmak degil ki.sizde normalsiniz illaki 36 beden mi giyeceksiniz.ayrica o kiloya 38 beden giyiyorsaniz bolgesel kilolariniz vardir.bende 1.72 kilom 63 ve ideal kilomdayim hic kilolu gorunmuyorumFazlası var bence, normal değil. 173 boy 58 kiloyla 38 bedenim. 3 cm ve 10 kilo fark var aramızda. Verilmeyecek bir kilo değil ama normal de değil bence.
iyi de normalden kasitlari sizi 36 beden yapmak degil ki.sizde normalsiniz illaki 36 beden mi giyeceksiniz.ayrica o kiloya 38 beden giyiyorsaniz bolgesel kilolariniz vardir.bende 1.72 kilom 63 ve ideal kilomdayim hic kilolu gorunmuyorum
ben standart bedende cuval giymis gibi oluyorum.saglikli beden 36 mi diyosunuz merak ettigim icin soruyorum.Sporcuyum ben. Kendimi bildim bileli spor yaparım, yağ oranım düşük. Bölgesel kilom olması imkansız yani anlayacağınız. Normal 38 bedendir, midiumdur, m’dir, standarttır. Standart beden diye bedensiz satılan ürünler 38 bedene göre dikilir. Altı ve üstü normal görünse de değildir, sağlıksızdır.
ben standart bedende cuval giymis gibi oluyorum.saglikli beden 36 mi diyosunuz merak ettigim icin soruyorum.
peki yag oranlarimiz nasil olmali internetten olcunce normal diyor ama dogru mu38 beden yağ oranı normal aralıkta olan beden sağlıklıdır. Ben 38 bedenim ama yağ oranım düşük mesela o yüzden sağlıksız.
peki yag oranlarimiz nasil olmali internetten olcunce normal diyor ama dogru mu