- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.003
- 133
- 41
Benim de yarın 8. Gün 3. Gün embriyo su sabah ilk iş idrar testi , çıksa da çıkmasa da ardından kan testi , allahkm inş bana da nasip eder , bana da iki tane konduBen de 8. Gün idrar testinde pozitif i görmüştüm3. Gün embriyosuydu 2 tane
5.gün embrysu canm ama bu sefer bağışıklık güçlendiri serum kullandk iyi geliyrmuşHey maşallah !!! Kaçıncı gün embriyosu ydu ?
Hadi inşallah canım çıkmazsada erken daha hemen üzülme benim ikiz diye erken göründü sanırımBenim de yarın 8. Gün 3. Gün embriyo su sabah ilk iş idrar testi , çıksa da çıkmasa da ardından kan testi , allahkm inş bana da nasip eder , bana da iki tane kondu
Saol canm 25 yaşındayım konula biliyr yani
Canım sen nerde tedavi oldun 35 yaş altına iki embiryo konmuyormus ben ankarada özel tüp bebek merkezine gidiyorum 23 yaşındayım istesem banada 2 embiryo transfer ederlermiAy insallah banada 2 tane transfer yapılır
Canım sen nerde tedavi oldun 35 yaş altına iki embiryo konmuyormus ben ankarada özel tüp bebek merkezine gidiyorum 23 yaşındayım istesem banada 2 embiryo transfer ederlermi
Bende ısrar edecem iki transfer olsun diye doktoruda fazla kızdırmadan kabul eder inşallah kabul etmezsede yapacak birşey yok hayırlısı olsunBen bahceciye gidiyorum canm valla pgtden sonuc bekliyoruz o zaman transfrim yapılacak şansımı denicem bakalım doktora kalmış birsey cnm
Bnm düşüklerim var sanmıyorum kabul etcegini ama bende ısrar etcem:)Bende ısrar edecem iki transfer olsun diye doktoruda fazla kızdırmadan kabul eder inşallah kabul etmezsede yapacak birşey yok hayırlısı olsun
O beyni5.gün embrysu canm ama bu sefer bağışıklık güçlendiri serum kullandk iyi geliyrmuş
peki senin idrar testin binin gibi miydi daha mı silik ti , bi de erken gebelik testi ile mi yapmıştınBen de 8. Gün idrar testinde pozitif i görmüştüm3. Gün embriyosuydu 2 tane
Ben de foto çektim ama dosya boyutu nedeni ile yüklenmiyor diyo bana , nasıl yapabilirim bilgin var mı ?
Bende bilmiyrm cnm şans eseri yükleye bildimBen de foto çektim ama dosya boyutu nedeni ile yüklenmiyor diyo bana , nasıl yapabilirim bilgin var mı ?
Öyle birşey yok canm o hastaneyle alakalıdır bana istesem 3 tanede koyabiliceklerni söyledilerCanım sen nerde tedavi oldun 35 yaş altına iki embiryo konmuyormus ben ankarada özel tüp bebek merkezine gidiyorum 23 yaşındayım istesem banada 2 embiryo transfer ederlermi
Hamilesin cnm hayırlı olsunBen de foto çektim ama dosya boyutu nedeni ile yüklenmiyor diyo bana , nasıl yapabilirim bilgin var mı ?
İnşallah canım ya çok isterim 2 embiryo transfer edilsinÖyle birşey yok canm o hastaneyle alakalıdır bana istesem 3 tanede koyabiliceklerni söylediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?