Kızlar test yapanlar var mı 😍

UstaOzlem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2020
520
244
53
27
Kızlar test yapanlar var mı benim bat 19 Mart dün yaptığım negatif geldi yapanlar pozitif negatif çıkanlar bekliyorum sizi ne zaman yapacaksınız

Ben hafta sonu yapacağım inşallah Erkenden yapmamak için günümü bekliyorum

Sizin gününüz geçmiş aslında tekrar test yapabilirsiniz

İnşallah geç döllenmedir

Kızlar test yapanlar var mı benim bat 19 Mart dün yaptığım negatif geldi yapanlar pozitif negatif çıkanlar bekliyorum sizi ne zaman yapacaksınız
Bugun yaptim tek cizgi lazere başladım bende sıramı bekliyorum 1 bebegim var 9 aylık ama anlamadigim sekilde beraber buyucegi bi kardesi arkdasi olsun diye heveslendim korunmuyoruz ilk bebegime 1 bucuk senede hamile kaldim yine kalabilcemmi diyede biraz kafama taktim sanirim bide bakalim nasip nezamana Allah ım isteyen herkese saglikli sıhhatli hayirli evlatlar versin insallah

Maşallah bahtı güzel olsun evladınızın, inşallah olur gününüz geçti mi

Maşallah bahtı güzel olsun evladınızın, inşallah olur gününüz geçti mi
Aminnn Gunum gecti bence yani 8 subat adet oldum 28 subat yine kanamam oldu kadin hastaliklarina gorundum 2 ay duzensiz erken oluyorum diye hamile kalablrsin dikkat et dedi doktor bende kalmak istyorm zaten degerlendrdim ama olmadi sanirim bebegim var diye 1 sene bekle diyor doktorum ama icim bebek dusuncesi girince kafama kipir kipir oluyo elimden olsa surekli dogurcam insallah vardir nasibimizde evlatlarimiz

Aslında evet bebeğiniz ufak daha ama evlat seviliyor işte, benim ilk evladım olacak olursa Amin, cümlemize nasip eylesin inşallah

Aslında evet bebeğiniz ufak daha ama evlat seviliyor işte, benim ilk evladım olacak olursa Amin, cümlemize nasip eylesin inşallah
Amin cok dua ediyorum bebek bekleyen isteyen herkese gencken ben sabrim enerjim varken beraber arkadas olalim istiyorum ve kardes cok onemli ben cok bagliyim kardesime cocugumnda olsun istyorum bu yuzden folik asit d vitamini flan kullaniyormusunuz hamilelik oncesi bana vermislerdi 7 ay folik asit ictim

Evet, tabi arkadaş olarak büyümelerini istemeniz çok güzel, nasip olur inşallah

Hayır, kullanmadım inanın başım ağrıyor diye ilaç bile içmiyorum, hiçbir şey kullanmıyorum, aslında folik asit için kullanıyor herkes kullanmak lazım, size doktor vermiş olmalı belki ben de gitsem verebilir bana

Eczaneye sordum aldim ben kullanmam gerekiyo diye saglikocagima sormustum onlarda kullanman gerekiyor dediler kullansim sizde en yakin eczaneye sorup baslayin folik asit bebegin omurilik gelisimi icin lazim bide dahiliyeye kan verin ben vermisrim demir ve d vitamini eksikti bu sekilde hamile kalman zor demisti ve ilac kullanmstim degerlerim duzelsin diye folik asit folidoce kullanmistim ben mor kutu

Evet bir tahlil vermekte fayda var, çalışıyorum, izin kullanıp bir hastaneye gideceğim aslında, doğru olanda o hamile kalmadan bir test yapılması gerekiyor sağlıklı bedende hamile kalmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…