Sen ben misin benimde kızım var 1 yaşında beraber büyüsünler istiyorum kızım 9 ay sonra oldu doğumdan beri korunmadım ama yeni yeni yumurta takibi yapıyorum inşallah olurBugun yaptim tek cizgi lazere başladım bende sıramı bekliyorum1 bebegim var 9 aylık ama anlamadigim sekilde beraber buyucegi bi kardesi arkdasi olsun diye heveslendim korunmuyoruz ilk bebegime 1 bucuk senede hamile kaldim yine kalabilcemmi diyede biraz kafama taktim sanirim bide bakalim nasip nezamana Allah ım isteyen herkese saglikli sıhhatli hayirli evlatlar versin insallah
Iciniz daha rahat oluyor neyin sebebi ne soyluyor doktor bu bekleyiste bebislere daha saglikli bir beden sunuyoruzEvet bir tahlil vermekte fayda var, çalışıyorum, izin kullanıp bir hastaneye gideceğim aslında, doğru olanda o hamile kalmadan bir test yapılması gerekiyor sağlıklı bedende hamile kalmak lazım
Iciniz daha rahat oluyor neyin sebebi ne soyluyor doktor bu bekleyiste bebislere daha saglikli bir beden sunuyoruzbizden besleniyo kuzucuklar
Olmaz canım mide bulantıları 6 7. Haftalarda başlıyorKızlar selam reglim 25 martta, 8 gün var yani. Birkaç gündür bel ağrım var bugün de sanki hafif hafif midem bulanıyor. Psikolojik mi acaba bu kadar erken mide bulantısı olur mu?
Sen ben misin benimde kızım var 1 yaşında beraber büyüsünler istiyorum kızım 9 ay sonra oldu doğumdan beri korunmadım ama yeni yeni yumurta takibi yapıyorum inşallah olur
Insaplah hamile olarak gidersiniz ama bebisten oncede gderseniz sanslisinz eksikler varsa tamamlams olcksnzHemen randevu bakmaya başladım bile siz söyleyincereglim bitsin bir gideceğim doktora, tabi hamile değilsem
Mide bulantisi 2. Ayda basliyo bende oyle oldu yani ama bel agrisi varsa dikkat edi. Bebek yerlesirken agri yapiyor dinlenmeye gayret edinKızlar selam reglim 25 martta, 8 gün var yani. Birkaç gündür bel ağrım var bugün de sanki hafif hafif midem bulanıyor. Psikolojik mi acaba bu kadar erken mide bulantısı olur mu?
Umudunu kaybetme ben de âdete 3 gün kala yaptım negatifti âdet günümde yaptım pozitif çıktıKızlar test yapanlar var mı benim bat 19 Mart dün yaptığım negatif geldi yapanlar pozitif negatif çıkanlar bekliyorum sizi ne zaman yapacaksınız
Insaplah hamile olarak gidersiniz ama bebisten oncede gderseniz sanslisinz eksikler varsa tamamlams olcksnz
Gebeligin ilk ayi tutunma zamanı oluyor o yerlesip orada yer aciyor damara denk gelirsede yerlesme kanamasi oluyor diye ogrenmistimBel ağrısı ve sanki adet olacakmışım gibi bi his var karnımda
Belirtileriniz var mıydı peki ? Hayırlı olsun bu aradaBen adete 3 gün kala 2 martta yaptım dayanamadım silik pozitifi gördüm , Allah isteyen herkese versin inşallah
Teşekkürler Allah isteyen herkese versin İnşallahBelirtileriniz var mıydı peki ? Hayırlı olsun bu arada
Bende çıkmıştı silikte olsa sonra kan verdim 31 çıktıİyi günler sizce adete 3 gün kala testte doğru sonuç çıkar mı ?
Tamam teşekkürlerBende çıkmıştı silikte olsa sonra kan verdim 31 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?