Kızlar test yapanlar var mı 😍

Sen ben misin benimde kızım var 1 yaşında beraber büyüsünler istiyorum kızım 9 ay sonra oldu doğumdan beri korunmadım ama yeni yeni yumurta takibi yapıyorum inşallah olur

Kızlar selam reglim 25 martta, 8 gün var yani. Birkaç gündür bel ağrım var bugün de sanki hafif hafif midem bulanıyor. Psikolojik mi acaba bu kadar erken mide bulantısı olur mu?

Evet bir tahlil vermekte fayda var, çalışıyorum, izin kullanıp bir hastaneye gideceğim aslında, doğru olanda o hamile kalmadan bir test yapılması gerekiyor sağlıklı bedende hamile kalmak lazım
Iciniz daha rahat oluyor neyin sebebi ne soyluyor doktor bu bekleyiste bebislere daha saglikli bir beden sunuyoruz bizden besleniyo kuzucuklar

Sen ben misin benimde kızım var 1 yaşında beraber büyüsünler istiyorum kızım 9 ay sonra oldu doğumdan beri korunmadım ama yeni yeni yumurta takibi yapıyorum inşallah olur
yumurta takibi evde cok yaptim biktim ben valla istyorum ama takip yapmiycam dayanabildgm kadar korunmuyorum 1 sene devam edelim bakalim emziriyorumda belki ondan korumustur beni gebelikten süt cok az emiyo geceleri sadece 1 aydir adetimde oluyp bakalim bekliycez lazerden ciktim simdi bu surecte kalirsam lazerde yarim kalir su aralar dikkat edeyim aslinda 6 aylik paket aldim bu tüy davasi bitsin artik

Kızlar selam reglim 25 martta, 8 gün var yani. Birkaç gündür bel ağrım var bugün de sanki hafif hafif midem bulanıyor. Psikolojik mi acaba bu kadar erken mide bulantısı olur mu?
Mide bulantisi 2. Ayda basliyo bende oyle oldu yani ama bel agrisi varsa dikkat edi. Bebek yerlesirken agri yapiyor dinlenmeye gayret edin

Kızlar test yapanlar var mı benim bat 19 Mart dün yaptığım negatif geldi yapanlar pozitif negatif çıkanlar bekliyorum sizi ne zaman yapacaksınız
Umudunu kaybetme ben de âdete 3 gün kala yaptım negatifti âdet günümde yaptım pozitif çıktı

Bel ağrısı ve sanki adet olacakmışım gibi bi his var karnımda
Gebeligin ilk ayi tutunma zamanı oluyor o yerlesip orada yer aciyor damara denk gelirsede yerlesme kanamasi oluyor diye ogrenmistim bol su icip dinlenin 3 ay dnleniyosunuz zaten sonrasinda yeni agrilar uykusuzluk iştah surekli wc

Ben adete 3 gün kala 2 martta yaptım dayanamadım silik pozitifi gördüm , Allah isteyen herkese versin inşallah

Belirtileriniz var mıydı peki ? Hayırlı olsun bu arada
Teşekkürler Allah isteyen herkese versin İnşallah adete 3 gün kala ufak ufak iğne batması oldu sadece göğüslerim şişmişti ama normal de de adet öncesi şişerdi zaten. Adet günü geçtikten sonra bel ağrılarım başladı.

Kızlar merhaba bugün adetim gecikeli 2 gün oldu kan verdim beta 99 çıktı son ilişkim de 27 şubatta oldu sizce bu değer normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…