Kızlar test yapanlar var mı 😍

Canım benimde bat 19 Mart 3 gün kaldı
Bata 6 gün varken yaptığım kaset testle öğrendim saatler sonra çıkan silik çizgiyle
Ertesi gün 2 tane daha yaptım erken gebelik testi onlarda çift çizgi çıktı dün kan verdim 31 çıktı değerim şükürler olsun..
Allah isteyen herkeze nasip etsin

Merhabalar .Adete 4 gün var ama tıpkı adet olacakmış gibi vajinada yanma tarzı bir his ve kasık bel de ağrı .acaba hamilelik olabilir mi

Kızlar merhaba bugün adetim gecikeli 2 gün oldu kan verdim beta 99 çıktı son ilişkim de 27 şubatta oldu sizce bu değer normal mi?
Bende 89 la ogrenmistim beklenen adetten 4 gun sonra gec dollenme olabilir demisti doktor 2 hafta kucuk gorunuyo dedi ama cok sukur dogum yaptm 3 ayda normal haftasina yetisti one bile gecti icinizi ferah tutun

Hanımlar biz bu ay mfk yönetimini denedik de adetime 5 gün var test yapsam çıkar mı acaba çok mu erken?

Olmaz canım mide bulantıları 6 7. Haftalarda başlıyor
Merhaba burda yorumları okurken denk geldim sizin yorumunuza bence herkesin belirtisi farklı ve bünyesi farklı olduğu içinde bazı belirtiler erken yada geç başlayabilir bu gebelik belirtilerini 2 gün önce anneme danışmıştım Anne sen nezaman anlıyodun hamile olduğunu diye sordum Oda kızım 10 gün içinde koku hassasiyeti mide bulantısı halsizlik olunca anlıyodum diyordu 3 kardeşiz buarada .. herkesin belirtisi farklı örneğin bir arkadaşım 4 aylıkken Rutin kontrolünde gebeliğini öğrendi biri 9 ay boyunca kusarken diğeri 9 ay mide bulantısı bile yaşayamaya biliyor bu örnek verdiğim arkadaşın kilosu vardı aşırı bu yüzden biz karnınıda fark edemiyoduk en garanti belirti zaten adet gecikmesi üstüne görme filan .. öyle yazmak istedim Allah herkesin gönlüne göre versin

Bende az önce test yaptım canım ilk belirgindi sonradan hayalet bir çizgi oldu yarın son günüm baklm

Kızlar test yapanlar var mı benim bat 19 Mart dün yaptığım negatif geldi yapanlar pozitif negatif çıkanlar bekliyorum sizi ne zaman yapacaksınız
Ben 16 martta silik çıktı 17 martta daha silik çıktı bakalım ne olcek

Kızlar selam, PCOS, luyum o yüzden çok düzenli adet olamıyordum. Adetim 7 gün gecikmişti ve Perşembe günü koyu kahverengi lekelenmeler başladı. Ara ara devam etti.Adet oldum sandım. Şiddetli göğüs ağrısı geçmeyince şüphlendim ve kaset test yaptım. 3-4 tane . Hepsi de çift çizgi çıktı. Sizce yerleşme kanaması mı? Çok çok az geliyor hala peçeteyeu lekenme. Geçen sene düşük yaptım 7 yıldır uğraşıyoruz. Korkuyorum

Ben aşırı grip oldum boğazım da şiş o yüzden vücudumu dinlemeyi bıraktım inşallah vardır bebiş bekliycem günümü senin durumun ne?
Bata 5 gün var test yaptım negatif ama sabah bi uyandım üst dudağımda uçuk çıkmış adet olacakmışım gibi hissediyorum bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…