Adet öncesi belirtiler de olabilir isterseniz erken hamilelik testi yapınMerhabalar .Adete 4 gün var ama tıpkı adet olacakmış gibi vajinada yanma tarzı bir his ve kasık bel de ağrı .acaba hamilelik olabilir mi
Bende 89 la ogrenmistim beklenen adetten 4 gun sonraKızlar merhaba bugün adetim gecikeli 2 gün oldu kan verdim beta 99 çıktı son ilişkim de 27 şubatta oldu sizce bu değer normal mi?
Merhaba burda yorumları okurken denk geldim sizin yorumunuza bence herkesin belirtisi farklı ve bünyesi farklı olduğu içinde bazı belirtiler erken yada geç başlayabilir bu gebelik belirtilerini 2 gün önce anneme danışmıştım Anne sen nezaman anlıyodun hamile olduğunu diye sordumOlmaz canım mide bulantıları 6 7. Haftalarda başlıyor
Negatifti dün adet oldum zatenCanim test yaptinmi benmde adet tarhim Şubat 19
Ee sonra ne olduuuuBen adete 3 gün kala 2 martta yaptım dayanamadım silik pozitifi gördüm , Allah isteyen herkese versin inşallah
Ben 16 martta silik çıktı 17 martta daha silik çıktı bakalım ne olcekKızlar test yapanlar var mı benim bat 19 Mart dün yaptığım negatif geldi yapanlar pozitif negatif çıkanlar bekliyorum sizi ne zaman yapacaksınız
Kan testi verdim canım 31 çıktı sonra git gide arttı , geçen hafta keseyi gördük şükür.Ee sonra ne olduuuu
İnanmıyorum super ya maşallah maşallah Allah sağlıkla nasip etsin inşKan testi verdim canım 31 çıktı sonra git gide arttı , geçen hafta keseyi gördük şükür.
Canım son durumun nedir bende aynı durumdayım seninle bat 24 martİnşallah yerleşmeye işarettir bunlar
Ben aşırı grip oldum boğazım da şiş o yüzden vücudumu dinlemeyi bıraktım inşallah vardır bebiş bekliycem günümü senin durumun ne?Canım son durumun nedir bende aynı durumdayım seninle bat 24 mart
Bata 5 gün var test yaptım negatif ama sabah bi uyandım üst dudağımda uçuk çıkmış adet olacakmışım gibi hissediyorum bir deBen aşırı grip oldum boğazım da şiş o yüzden vücudumu dinlemeyi bıraktım inşallah vardır bebiş bekliycem günümü senin durumun ne?
Merhaba tekrar test yaptınız mı acabaBende az önce test yaptım canım ilk belirgindi sonradan hayalet bir çizgi oldu yarın son günüm baklm
Ya bende de bir testim ondan oldu neden acabaBende az önce test yaptım canım ilk belirgindi sonradan hayalet bir çizgi oldu yarın son günüm baklm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?