Evet 5in alti negatif diyolar ama benim 0.100lerde negatif cikar 2.9 hic bir zaman gormemistim. Adete 5 gun kala cikmisti. Adet gunumde 75lerdrydi betaKanda mi negatif dediler ?
Beklenen adete kaç gün kala çıkmıştı
Bekledikten sonra böyle silik çizgiler çıkabiliyor. Şüpheniz varsa kan testi yaptırın benceMerhaba benim testimde çok silik bı çizgi var sanırım ama emin olamadim 9 gundurde akıntı şeklinde akınti şeklinde lekelenmem var bı geliyor bı duruyor adet değil olsaydı başlardı şimdiye kadar ama bilemiyorum
Ben cok net gordum cizgiyi bence var gebelikMerhaba benim testimde çok silik bı çizgi var sanırım ama emin olamadim 9 gundurde akıntı şeklinde akınti şeklinde lekelenmem var bı geliyor bı duruyor adet değil olsaydı başlardı şimdiye kadar ama bilemiyorum
Ahh teşekkür ederim inşallah o kadar çok istiyoruz kiBen cok net gordum cizgiyi bence var gebelik
dikkatli ol ama iş yapma yıllardır bende hayalet çizgi bile belirmedi o yüzden diyorum var diye olmayınca tertemiz çıkıyor valla :))) bu süreçte boş durma bizim içişnde dualar et :))Ahh teşekkür ederim inşallah o kadar çok istiyoruz kipazartesiye kadar beklim diyorum kan testi için sonradan yinede uzulmekte var
Dualarım benim gibi tüm isteyenlerledikkatli ol ama iş yapma yıllardır bende hayalet çizgi bile belirmedi o yüzden diyorum var diye olmayınca tertemiz çıkıyor valla :))) bu süreçte boş durma bizim içişnde dualar et :))
hcg yükselmediği için erken test daha hassas diğeri anca adet geçince yapılmalı biz yapıyoruz ama çoğu zaman boşa yapıyoruz yani normal testleriKızlar erken gebelikte pozitif olup normal gebelik testte neden negatif olur
Sabah kan verip geldim sonucu bekliyorum. Gelirkende artimed erken gebelik ve normal test aldımhcg yükselmediği için erken test daha hassas diğeri anca adet geçince yapılmalı biz yapıyoruz ama çoğu zaman boşa yapıyoruz yani normal testleri
Yine var cikmisSabahki artimed erken gebelik test sonucum
Daha çikmadi e nabizdan bakıyorum bir saate çıkar inşallah hayırlısı artıkYine var cikmisumarim vardir kan sonucunuz ne cikti?
mutlu haberler ver foruma hadiDaha çikmadi e nabizdan bakıyorum bir saate çıkar inşallah hayırlısı artık
Pozitiftir insallahDaha çikmadi e nabizdan bakıyorum bir saate çıkar inşallah hayırlısı artık
Erken gebelik testleri böyle yapıyor silik çıkıyor yanıltabiliyor kana gidiyoruz negatif. İnşallah pozitif gelir sonuçKızlar erken gebelikte pozitif olup normal gebelik testte neden negatif olur
Hayırlı olsun hala bekliyorum sabah 9.50 de test verdim hala sonuc yok e nabızdaErken gebelik testleri böyle yapıyor silik çıkıyor yanıltabiliyor kana gidiyoruz negatif. İnşallah pozitif gelir sonuç
Orayi bilmem ama bizim saglik ocaginda 1 gun sonra cikiyo sonuclarHayırlı olsun hala bekliyorum sabah 9.50 de test verdim hala sonuc yok e nabızdasinir oldum. Defalarca sağlık ocagini aradım acmadilar. E nabız takipteyim
AaaaaOrayi bilmem ama bizim saglik ocaginda 1 gun sonra cikiyo sonuclarHastaneye yolluyolar cunku
Malesef saglik ocaklarinda laboratuar olmadigindan hastaneye yollaniyo sonraki gun cikiyo. Bende dun sabah vermistim bu sabah 9 9.30 gibi cikti sonuc. Sabah kontrol et
Ertesi gün çıkıyor diye biliyorum sağlık ocağındaHayırlı olsun hala bekliyorum sabah 9.50 de test verdim hala sonuc yok e nabızdasinir oldum. Defalarca sağlık ocagini aradım acmadilar. E nabız takipteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?