Kızlar teste bakabilir misiniz?

Kanda mi negatif dediler ?
Beklenen adete kaç gün kala çıkmıştı
Evet 5in alti negatif diyolar ama benim 0.100lerde negatif cikar 2.9 hic bir zaman gormemistim. Adete 5 gun kala cikmisti. Adet gunumde 75lerdrydi beta

Bekledikten sonra böyle silik çizgiler çıkabiliyor. Şüpheniz varsa kan testi yaptırın bence

Ben cok net gordum cizgiyi bence var gebelik

Ahh teşekkür ederim inşallah o kadar çok istiyoruz ki pazartesiye kadar beklim diyorum kan testi için sonradan yinede uzulmekte var
dikkatli ol ama iş yapma yıllardır bende hayalet çizgi bile belirmedi o yüzden diyorum var diye olmayınca tertemiz çıkıyor valla :))) bu süreçte boş durma bizim içişnde dualar et :))

dikkatli ol ama iş yapma yıllardır bende hayalet çizgi bile belirmedi o yüzden diyorum var diye olmayınca tertemiz çıkıyor valla :))) bu süreçte boş durma bizim içişnde dualar et :))
Dualarım benim gibi tüm isteyenlerle isteyene Rabbim kucağını boş bırakmasın ben ailamada geçirdim 1 yıl ilaç tedavisinde oldum ama hiç böyle olmamıştı lekelenme olsun çizgi olsun canimm teşekkür ederim güzel desteğin için

Kızlar erken gebelikte pozitif olup normal gebelik testte neden negatif olur

Kızlar erken gebelikte pozitif olup normal gebelik testte neden negatif olur
hcg yükselmediği için erken test daha hassas diğeri anca adet geçince yapılmalı biz yapıyoruz ama çoğu zaman boşa yapıyoruz yani normal testleri

hcg yükselmediği için erken test daha hassas diğeri anca adet geçince yapılmalı biz yapıyoruz ama çoğu zaman boşa yapıyoruz yani normal testleri
Sabah kan verip geldim sonucu bekliyorum. Gelirkende artimed erken gebelik ve normal test aldım erken gebelik yine çizgi çıktı. Normal test negatif

Hayırlı olsun hala bekliyorum sabah 9.50 de test verdim hala sonuc yok e nabızda sinir oldum. Defalarca sağlık ocagini aradım acmadilar. E nabız takipteyim
Orayi bilmem ama bizim saglik ocaginda 1 gun sonra cikiyo sonuclar Hastaneye yolluyolar cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…