Kızlar teste bakabilir misiniz?

Ama daha önce kan tahlili yaptırmıştım demir vs akşam 4e doğru çıkmıştı şimdi bekle bekle yok. Yarın sabah çıkınca yazarım kısmet artık.
Erken gebelik testlerinden 1 negatif, 4 Pozitif, kaset testten, 1 kaset çok hafif pozitif. 3 kaset negatifti. Artık hayırlısı

Sonucun çıktı mı hayırlı haberler gelsin inşallah

Arkadaşlar dün sabah beta verdim sağlık ocağında. Hâlâ yok acaba pazartesi günümu e nabıza yüklenecek öyle olursa yuh artık ya

Arkadaşlar dün sabah beta verdim sağlık ocağında. Hâlâ yok acaba pazartesi günümu e nabıza yüklenecek öyle olursa yuh artık ya
ara saglık ocagını:) sonucum vardı de. bazen gec yuklenıyor da ozelde yaptırdıgımde oyle olurdu. devlettekınde gec yuklenme duymadım da yasamadım da. benım bulundugum sehırde saglık ocagında yada devlette kadın hormonu gıbı sonucu gec cıkanlar harıcı sabah verırım oglen alırım en gec 2 gıbı e nabıza duser.

Aaaa gerçekten sinir oldum 2022 yılında bu kadar geç mi ya kesin mi canım. Ona göre bakmicam e nabıza artik
Google yaz bak canım cuma verilen tahliller pazartesi çıkıyormuş ve bende yaşamıştım sakin ol Sinirlenme bebişin varsa üzme onu

Sağlık ocağında tahlil verdiğimde akşam cikardi. Devlet hastanesi labaratuvarina gönderiyorlar sonuçları evet ama hiç mi haftasonu nöbetçi vs yok. Hiç mi kimsenin önemli tahlil sonucu yok.hadi ben bekleyim de. Neyse ya kısmet acaba bugun özele mi gitsem.dun kan bugün kan vermek doğru mu

Kızlar cuma günü beta verdigim icin sonucu yarın çıkacak. ben yine test yaptım pembe olan prodoctor erken gebelik.
Diğeriyse surelab gebelik testi.
Normalde 21 günde. bazende 22-29 aralığında yada en son 32 günde gelir. Bugün 32.günüm adetim gelmedi. Testler yanıltmaz insallah

Eklentiler

• IMG20220925092030.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 91
Masallah artik bu testlerde yaniltirsa bi daha asla test almam Baya baya pozitif

Hayirlisiyla kucağına alırsın inşallah bebişini canimm çok net belli yarın sabah sonucunu alıcaksın inşallah bizede nasip olur kuzum dualarında bizlerede yer ver

Hayirlisiyla kucağına alırsın inşallah bebişini canimm çok net belli yarın sabah sonucunu alıcaksın inşallah bizede nasip olur kuzum dualarında bizlerede yer ver
Amin inşallah canım elbette hepinize dua ederim. Allah'ım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…