Kızlar teste bakar mısınız

Ya çoook geç yumurtladın ki düşük Bi ihtimal ya da hamilesin yoksa ikinci çizgi oluşmaz diye biliyorum . Gebelik testi alıp dener misin

ya allah aşkına bunun bedduası yüzünden allah masum evlatlara mı kıyacak? gönlünüz ferah olsun. her beddua hele ki kalbi bu denli kötü insanların bedduası kabul olsaydı dünya çok çok kötü bir yer olurdu. en büyük ceza verilmiş kendisine zaten. hayatı boyunca kendi ile yaşamak zorunda kalacak! zavallı...

Bencede hamilesindir büyük ihtimal cnm ins yani :)

Siz anne olarak bşraz daha anlayışlı ve kırıcı olmasanız keşke
inanin bu kadar sey soylemen8ze ragmen baskalarina soylediklerini kastediyorum gayet de anlayisliyim siz bu kadar cok bebek isteyen bir anneye beddua ederek nasil bir hata yaptignizin farkinda degilsiniz o bir anne olmak istyo ama sen ona oyle beddua ediyosun ki ama unutma beddualar doner bulur eden8

Bosverin ya zaten anne olmayi hak etmeyen bir insan hepimiz farkindayiz.. durmadan hamile kalip aldiriyo demekki yazik.. basda iyice okumaynca anliyamadim simdi üzgünüm sadece kendi bilir sonucda onun hayati ama insan üzülüyoo.. o kadar insan varken cocuk istegiyle yanip tutusan böylelerine kelimeler yetmez aslinda ama Allah büyük herseyi gören duyan o siz ne üzüyosunz tatli caninizi? Bosverin....

Bakın hanımefendi ben aldıracam diye bi laf etmedim plansız dedim sadece ve kendisi direk bana vicdansızsın allh sizin gibilere cocuk nasip etmese keşke dedi ve ben bynun üzerine o msjı yazdım o cok haklı da ben mi kötüyüm gercektten millet linç etcek insan arıyo

Kızlar ya yavaş olun kadın korundum ama yine de oldu diyor , biz çocuk istiyoruz ve olmuyor diye her hamile kalan çocuğu doğurmak zorunda değil. devlet bu seçim hakkını vermiş kadına , sorgulamak ve aldırmak isteyeni yargılamak bize değil kimseye düşmez..

Siz kadına beddua etmiş hakaret etmişsiniz ne gerek var? zorla istemediği bir bebeği dünyaya getirip kötü bir anne olsa daha mı iyi?

Bu kadar tek taraflı bakmayın... konu sahibi üzgünüm ama hamilesin , kan testi vermene bile gerek yok git kadın doğumcu ultrasonla bakar kesesi falan çıkar bu koyulukta.

Ama iyi düşün olur mu.. her açıdan düşün yani kararını vermeden. bu da 3 senedir çocuk sahibi olmaya çabalayan birinin ufak bir uyarısı olsun.

Hem de nasıl hamilesin ya 1 ay bile geçmiş olabilir

devlet de durmadan korunmadan ilişkiye girin, gelin aldırın diyordu zaten. bir kez yapılır da bu hata sorun devamlı olması. korunurken hamile kalınır anlarım, hata bir kez olur. ikincisi-üçüncüsü caniliktir, aptallıktır.

tabi ki bebeği dünyaya getirmesi korkunç olur. ama korunmayı akıl etmesini sağlayacak bir şey lazım bu kadına. sizin kadar hoşgörülü olamıyoruz kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…