Ya bırak Allah aşkına onun demesiyle ne olucak canı o mu verdi ki içini ferah tutEğer beneğime sırf senden sebep birşey olursa iki yakan bir araya gelmez inşallah
O insancığın demesiyle birşey olmaz canım boşver.Eğer beneğime sırf senden sebep birşey olursa iki yakan bir araya gelmez inşallah
burasi beddua yeri degil nasil oyle birsey dersin sen yaNe kadar terbiyesiz bir kadınsın benim ne kadar vicdanlı olduğumu sorgulamak sana mı düştü korunmadığımı nerden biliyosn bi akıllı sensin demi inş sen o cocıgu hayırla kucagına alamazsın keşke bizim gibilere nasip etmeseymiş dedği lafa bak seni allaha havale ediyorum
İnşallah canım olmazYa bırak Allah aşkına onun demesiyle ne olucak canı o mu verdi ki içini ferah tut
Sen bu kadar üzme kendini Allahin izniyle bebisine hiiic bisey olmaz.. onlari melekler korur Canim..Eğer beneğime sırf senden sebep birşey olursa iki yakan bir araya gelmez inşallah
Ya saçmalama ne olucak salla ciddiye bile almaya değmezİnş
İnşallah canım olmaz
İnşallah canım çok bekledim bebeğim olsun diyeSen bu kadar üzme kendini Allahin izniyle bebisine hiiic bisey olmaz.. onlari melekler korur Canim..
Sağol canım hepiniz içimi rahatlattınızYa saçmalama ne olucak salla ciddiye bile almaya değmez
Hiç Can'ını Sıkma Bebeğin etkilenmesin Allah izniyle hiç bişi olmaz bol bol ayetel kürsi okuEğer beneğime sırf senden sebep birşey olursa iki yakan bir araya gelmez inşallah
İnşallah canım ne diceğimi şaşırdım cidden öyle görüncecanini skma canim bir laf vardir ama buraya yazamicam allahim saglikla almayi nasip etsin kucagna var boyle insanlar
Dualarda olmasa zaten çok okuyorum bu akşamda okuyımHiç Can'ını Sıkma Bebeğin etkilenmesin Allah izniyle hiç bişi olmaz bol bol ayetel kürsi oku
Bizimde dualarımız seninle ve bebeğinle inşallah sağlıkla kucağına alırsın 7 tane ayetel kürsi oku..Dualarda olmasa zaten çok okuyorum bu akşamda okuyım
Sağol canım okucam kesinlikleBizimde dualarımız seninle ve bebeğinle inşallah sağlıkla kucağına alırsın 7 tane ayetel kürsi oku..
Canım hamilesin sanırım eger yumurtlama haftan değilse başka bişey için çift çizgi çıkmazBİRŞEY SORCAM BEN OVÜLASYON TESTİNDE GEBELİK BELLİ OLUR DİYE OKUDUM AKŞAM BİR FORUMDA VE ELİMDE SON BİR TANE KALMIŞTI SABAH KALKTIĞIMDA YAPTIM VE PEMBEYDİ YANİ KIRMIZI YADA KOYU DEĞİL ADETİME 2 GÜN VAR BU ARADA SİZCE DOĞRULUK PAYI NEDİR YORUMLARINIZ RİCA EDİCEM BANA CVP VERCEK BİR ALLAHIN KULU YOK MU
Cnm sen lütfen çık konudan yorum bile yapma çekip yolasım geldi şuan hem kendi karnındakine kıymayı düşünüyor hem baska bebeğe beddua okuyor allahım nefret ediyorum böyle insanların varlığından !!!İnşallah canım çok bekledim bebeğim olsun diye
AY İNŞAŞŞAL YA ÇOK İSİTYORUM 2 ÜŞÜKTEN SONRA..Canım hamilesin sanırım eger yumurtlama haftan değilse başka bişey için çift çizgi çıkmaz
Haklısın canım ben sadece bebeğe kıyacak diye çok kızdım yoksa bananeCnm sen lütfen çık konudan yorum bile yapma çekip yolasım geldi şuan hem kendi karnındakine kıymayı düşünüyor hem baska bebeğe beddua okuyor allahım nefret ediyorum böyle insanların varlığından !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?