Ben zaten gerekli şeyleri söyledim gelip ahkam kesyorsun düzgün konusmamayı sen baslattn fatkındaysanbence duzgun konusmalisin karsindaki cok istiyodur olmuyodur sen niye oyle yorum yapiyosun ki sen actin konunu ve cekildin o zaman bir aciklama yapsaydinda bu kadar dagalmasaydi konu demi!
evli degilmisin sanirim ama bir cana kiyma hakki vermiyor sana iyi dusun insallah26 yasındayım tabiki isterim ama suan hiç uygun değildi olanlı değildi kan testini görene kadar inanamıyacagım sanırım
ben bir ANNE olarak duygularimla hareket ettimBen zaten gerekli şeyleri söyledim gelip ahkam kesyorsun düzgün konusmamayı sen baslattn fatkındaysan
Ne kadar terbiyesiz bir kadınsın benim ne kadar vicdanlı olduğumu sorgulamak sana mı düştü korunmadığımı nerden biliyosn bi akıllı sensin demi inş sen o cocıgu hayırla kucagına alamazsın keşke bizim gibilere nasip etmeseymiş dedği lafa bak seni allaha havale ediyorumSen ne vicdansız bir kadınsın ki istemiyosun allahım böylelerini ıslah etsin ben 3 senedir bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorum 2 bebeğimi kaybettiğim için o kadar üzülmüştüm ki rabbim sonunda nasip etti tekrar ama bakıyorum ki ey güzel rabbimin sana lutfedip bir bebek göndermesi ve senin bunu geri cevirmen allah sizin gibilere evlat nasip etmese keşke tövbe yarabbim günahada sokuyosunuz insanı madem istemiyodun prezervatif kullansaydınız ya oda olmadı kadın kontrol hapları diye birşey var allahım ne mal insanlarsınız ya sizin gibiler
Siz anne olarak bşraz daha anlayışlı ve kırıcı olmasanız keşkeben bir ANNE olarak duygularimla hareket ettim
Böyleleri derken?? Haddinizi bilin ayrıntı bilmediğiniz bir konuda atıp tutmayın arayıpda bulamaZ kimisi derken o bulamayan sensen neden bulamadığın gayet acık
Düşüneceğim bi kan verip sınuctan emin olduktan snra teşekkür ederimevli degilmisin sanirim ama bir cana kiyma hakki vermiyor sana iyi dusun insallah
Ettiği bedduaya bak allahım en kısa zamanda seni ıslah etsin tüh kendinden utan bebeğime sebep olucak bideNe kadar terbiyesiz bir kadınsın benim ne kadar vicdanlı olduğumu sorgulamak sana mı düştü korunmadığımı nerden biliyosn bi akıllı sensin demi inş sen o cocıgu hayırla kucagına alamazsın keşke bizim gibilere nasip etmeseymiş dedği lafa bak seni allaha havale ediyorum
Bilmiyorum dediğüm gibi plansız olan birşeu düşünmedm hiç üzerineevt var bebek dese ne yapicaksin
yuhh yuhhh ne pis kalbin var senin.Günah günah hamile kadına dencek seymi bu rezilNe kadar terbiyesiz bir kadınsın benim ne kadar vicdanlı olduğumu sorgulamak sana mı düştü korunmadığımı nerden biliyosn bi akıllı sensin demi inş sen o cocıgu hayırla kucagına alamazsın keşke bizim gibilere nasip etmeseymiş dedği lafa bak seni allaha havale ediyorum
Önce sen ettiğin bedduaya bakEttiği bedduaya bak allahım en kısa zamanda seni ıslah etsin tüh kendinden utan bebeğime sebep olucak bide
Ne kadar terbiyesiz bir kadınsın benim ne kadar vicdanlı olduğumu sorgulamak sana mı düştü korunmadığımı nerden biliyosn bi akıllı sensin demi inş sen o cocıgu hayırla kucagına alamazsın keşke bizim gibilere nasip etmeseymiş dedği lafa bak seni allaha havale ediyorum
Onun bana dedği nırmal yani öyle mi objektif bakın birazyuhh yuhhh ne pis kalbin var senin.Günah günah hamile kadına dencek seymi bu rezilSpamlayın sunu ya edepsiz
Bence de cok iyi düsün öyle karar ver kesinlikle hemen aldiricam diyip kestirip atma yazik günah..Bilmiyorum dediğüm gibi plansız olan birşeu düşünmedm hiç üzerine
Bana ne ister aldırsın ister sıra sıra doğursun her sene bu zamanlar aynı tarz konu açmış bi zahmet korunmayı öğrensin artık. Yilın bu zamanları çiftleşme zamanı mı hep bi hamilelik şüphesi var hoş şimdi ki şüphe değil kabak gibi hamile hayırlı olsunMilletin uckuru niye baskalarini geriyo ki. Belki inancsiz bi insan. Size ne yani bundan ister aldirir ister dogurur. Herkesin hayatina kimse karisamaz yargilayamaz yorum yapamaz !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?