Kızlar teste bakar mısınız

bence duzgun konusmalisin karsindaki cok istiyodur olmuyodur sen niye oyle yorum yapiyosun ki sen actin konunu ve cekildin o zaman bir aciklama yapsaydinda bu kadar dagalmasaydi konu demi!
Ben zaten gerekli şeyleri söyledim gelip ahkam kesyorsun düzgün konusmamayı sen baslattn fatkındaysan

Ne kadar terbiyesiz bir kadınsın benim ne kadar vicdanlı olduğumu sorgulamak sana mı düştü korunmadığımı nerden biliyosn bi akıllı sensin demi inş sen o cocıgu hayırla kucagına alamazsın keşke bizim gibilere nasip etmeseymiş dedği lafa bak seni allaha havale ediyorum

Böyleleri derken?? Haddinizi bilin ayrıntı bilmediğiniz bir konuda atıp tutmayın arayıpda bulamaZ kimisi derken o bulamayan sensen neden bulamadığın gayet acık

Üslubuna bakılırsa günahsız bir bebeği istememekte haklisin sonra doğurup kenara atıyorsunuz. Hey allahim yazıklar olsun ya.

Ettiği bedduaya bak allahım en kısa zamanda seni ıslah etsin tüh kendinden utan bebeğime sebep olucak bide

yuhh yuhhh ne pis kalbin var senin.Günah günah hamile kadına dencek seymi bu rezilSpamlayın sunu ya edepsiz

Hamile bir kadin senin bedduanla mi çocuğunu kucağına almayacak. Terbiyesiz, hadsiz!! Nasil beddua edersin !!

Ayrıca istenmeyen bebek deyip kestirip atmışsın bide korunmayı senden mi öğrenicem diyosun çelişkiye bak yaa demekki öğrenicekmişsin

Milletin uckuru niye baskalarini geriyo ki. Belki inancsiz bi insan. Size ne yani bundan ister aldirir ister dogurur. Herkesin hayatina kimse karisamaz yargilayamaz yorum yapamaz !
Bana ne ister aldırsın ister sıra sıra doğursun her sene bu zamanlar aynı tarz konu açmış bi zahmet korunmayı öğrensin artık. Yilın bu zamanları çiftleşme zamanı mı hep bi hamilelik şüphesi var hoş şimdi ki şüphe değil kabak gibi hamile hayırlı olsun

Allah aşkına arkadaşım ben 27 yasındayım 3.bebeğime hamileyim Allah izin verirse beta hcg artsın diye dua ediyorum evlat nuruna kokusuna doyulur mu ya, lütfen Allah aşkına kürtajın k sini bile yazmayın ben isteyip gebe olamayan anne adayları adına kahroluyorum ve sende az merhamet varsa kıyma o Cana gerçi ben sadece anne olarak konuşuyorum hayat senin hayatın ne diyebilirim ki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…