Gebeliğe Hazırlık Kızlar teste bakın acil ya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

alasya

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2021
157
42
13
28
Kızlar ben hayal mı görüyüm adete 5 gün var yanliş. Olma ihtımali var mi nolur ya fıkır verin

Evet bende gördüm hayırlı olsun ilk beş dakikada mı cıktı

Eki Görüntüle 2842879 Kızlar ben hayal mı görüyüm adete 5 gün var yanliş. Olma ihtımali var mi nolur ya fıkır verin
Var gibi duruyor 2 gün sonra tekrarlayın hayta yarın bile tekrarlarsanız koyulaşma olabilir hayırlı olsun. Adet olacakmış gibi ağrılar çok normal ağır kaldırmayın yukarıya birşey almak için uzanmayın karnınıza sıcak birşey koymayın yatın dinlenin sadece

TEsekür ederim ama yumurtlamadan 17 gün geçince yapın demişlerdi o yüzden yaptım
Yumurtlamayı testle mi takip ettiniz? Pikten sonra 17 gün geçtiyse adetine 5 gün yok adet günü yumurtlamadan sonra 14.gündür. Bu test erken test mi normal test mi?

Yumurtlamayı testle mi takip ettiniz? Pikten sonra 17 gün geçtiyse adetine 5 gün yok adet günü yumurtlamadan sonra 14.gündür. Bu test erken test mi normal test mi?
Aynnen pikten sonra da 17.gün olunca nasıl adete 5 gün oluo adetiniz geçmiş bile oluo

Evet testle yumurtlama baktım ama adetten 14 gün sonra yumurtlama olmadı daha erken oldu int den ıkı bayan takıp ettiler sağolsunlar

Evet testle yumurtlama baktım ama adetten 14 gün sonra yumurtlama olmadı daha erken oldu int den ıkı bayan takıp ettiler sağolsunlar
Erken yumurtlayınca bat da erken olur canım yumurtlamadan sonra 14.günü bat alacaksın o değişmiyor. Adetin erken gelecekti demek ki. Gebelik olabilir.

İnş canım ya bakalım son ıkı gün kala yapcam bidaha valla bende cok şaşırdım
Hayırlsıı olsun canım inşallah 2 gün sonrAda güzelce bi pozitif görürüz
Bişey yaptınmı bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…