Var gibi duruyor 2 gün sonra tekrarlayın hayta yarın bile tekrarlarsanız koyulaşma olabilir hayırlı olsun. Adet olacakmış gibi ağrılar çok normal ağır kaldırmayın yukarıya birşey almak için uzanmayın karnınıza sıcak birşey koymayın yatın dinlenin sadeceEki Görüntüle 2842879 Kızlar ben hayal mı görüyüm adete 5 gün var yanliş. Olma ihtımali var mi nolur ya fıkır verin
TEsekür ederim ama yumurtlamadan 17 gün geçince yapın demişlerdi o yüzden yaptımEvde gebelik testi için erken. Yanlış pozitif veya yanlış negatif verebilir
Yumurtlamayı testle mi takip ettiniz? Pikten sonra 17 gün geçtiyse adetine 5 gün yok adet günü yumurtlamadan sonra 14.gündür. Bu test erken test mi normal test mi?TEsekür ederim ama yumurtlamadan 17 gün geçince yapın demişlerdi o yüzden yaptım
Aynnen pikten sonra da 17.gün olunca nasıl adete 5 gün oluo adetiniz geçmiş bile oluoYumurtlamayı testle mi takip ettiniz? Pikten sonra 17 gün geçtiyse adetine 5 gün yok adet günü yumurtlamadan sonra 14.gündür. Bu test erken test mi normal test mi?
Evet en az 2 gün geçmiş adeti bence deAynnen pikten sonra da 17.gün olunca nasıl adete 5 gün oluo adetiniz geçmiş bile oluo
Evet testle yumurtlama baktım ama adetten 14 gün sonra yumurtlama olmadı daha erken oldu int den ıkı bayan takıp ettiler sağolsunlarYumurtlamayı testle mi takip ettiniz? Pikten sonra 17 gün geçtiyse adetine 5 gün yok adet günü yumurtlamadan sonra 14.gündür. Bu test erken test mi normal test mi?
Kaset test 5 gün varken bu kadar belli edermi bilemedim, ama erken gebelik testi yapmanı öneririm inşAllah vardırEki Görüntüle 2842879 Kızlar ben hayal mı görüyüm adete 5 gün var yanliş. Olma ihtımali var mi nolur ya fıkır verin
Erken yumurtlayınca bat da erken olur canım yumurtlamadan sonra 14.günü bat alacaksın o değişmiyor. Adetin erken gelecekti demek ki. Gebelik olabilir.Evet testle yumurtlama baktım ama adetten 14 gün sonra yumurtlama olmadı daha erken oldu int den ıkı bayan takıp ettiler sağolsunlar
Var gibi ben gördümEki Görüntüle 2842879 Kızlar ben hayal mı görüyüm adete 5 gün var yanliş. Olma ihtımali var mi nolur ya fıkır verin
İnş canım ya bakalım son ıkı gün kala yapcam bidaha valla bende cok şaşırdımVar gibi ben gördüm
Ay kafam karıştı nasıl anlıcaz bunuErken yumurtlayınca bat da erken olur canım yumurtlamadan sonra 14.günü bat alacaksın o değişmiyor. Adetin erken gelecekti demek ki. Gebelik olabilir.
Kan vermen lazım canım başka yolu yokAy kafam karıştı nasıl anlıcaz bunu
Hayırlsıı olsun canım inşallah 2 gün sonrAda güzelce bi pozitif görürüzİnş canım ya bakalım son ıkı gün kala yapcam bidaha valla bende cok şaşırdım
Yaptım canımHayırlsıı olsun canım inşallah 2 gün sonrAda güzelce bi pozitif görürüz
Bişey yaptınmı bu ay
Ne yaptınYaptım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?