Gebeliğe Hazırlık Kızlar teste bakın acil ya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öncelikle merhaba net bende gebelık var mı bilmiyom tabi adette daha 5 gün var ama int den gülbahar ölçü var ona yazdım cok faydası oldu yardımcı oluyor yanı caksır kökü suyu ve keçiboynuzu pekmezi içtim bnde eşimde ve adet bitimınden itibaren ovulasyon testı başladım öyle arada havuç suyu verdım eşime tabi benım daha net degıl sanki bat olcam gibi ara ara Ağrı girıyo hayırlısı olsun rabbım aratmasın inş

Eki Görüntüle 2842879 Kızlar ben hayal mı görüyüm adete 5 gün var yanliş. Olma ihtımali var mi nolur ya fıkır verin
Benim de böyle çıktı bir daha yaptım negatif cıktı ikilemde kalmamak için kan testi yaptırayım dedim saglık ocagı kan arabamız gelmiyor kadın doğuma randevu alın dedi bende yarın kontrole gidicem emin olabilmek için bence sende randevu alıp kadın doğuma baktır canım çünkü bu testler güvenilmez. Arkadasım 6 haftalık hamileydi yinede testi negatif cıkmıstı güvenmeyip hastanede öğrendi hamile oldugunu.

5 gün var beklıyım 2 gün daha inş hayırlısı olsun

Merhaba canım, Allah emeklerinin karşılığını versin inşallah İnşallah gelmez adetin. Gelse de çok gecikmeden nasip olur

Eki Görüntüle 2842879 Kızlar ben hayal mı görüyüm adete 5 gün var yanliş. Olma ihtımali var mi nolur ya fıkır verin
Olabilir canım var gözüküyor yumurtlama dan 17 geçtiyse zaten adet olurdun gerçi herkesin faz aralığı 14 değil benim 17.gün gelir adetim hep doktorda dedi faz uzunluğu bikaç gün oynar normaldir diye. Muhtemelen senin bebek var bi kan testi yaptır yükselişi takip et

İnş canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…