- 28 Haziran 2025
- 246
- 89
- 13
- 31
Kız iyi mi bu ben korkuyorum düşecek mi kimyasal mı neden oluyor ki lekelenmeAyyy en belirgin belirti, iyice kendini belli ediyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız iyi mi bu ben korkuyorum düşecek mi kimyasal mı neden oluyor ki lekelenmeAyyy en belirgin belirti, iyice kendini belli ediyor![]()
Normal bir durum canım, sakin olKız iyi mi bu ben korkuyorum düşecek mi kimyasal mı neden oluyor ki lekelenme![]()
Hadi ya bende korktum yarın randevu aldım sabah gidicem bakalım özelden aldım iyice bi baktirim neyim varNormal bir durum canım, sakin ol![]()
Adet oldum sabah canım doktora geldim şimdi kan verdim ultrasonla baktı alttan bebek falan görünmüyor dedim evde pozitif çıkıyorNormal bir durum canım, sakin ol![]()
Hayırlısı olsun canım, inşallah en kısa zamanda sağlıkla kavuşuruzAdet oldum sabah canım doktora geldim şimdi kan verdim ultrasonla baktı alttan bebek falan görünmüyor dedim evde pozitif çıkıyor
Valla yapsak bir dert yapmasak bir dert bişi anlamadım bu iştenHayırlısı olsun canım, inşallah en kısa zamanda sağlıkla kavuşuruz![]()
Biraz geç öğrenmek sanırım en sağlıklısı, başka türlü olmuyorValla yapsak bir dert yapmasak bir dert bişi anlamadım bu işten![]()
Aynen canım en garantisi geçilme olacak aile hekiminde yaptırıp gideceksin annem demişti ama ben dinlemedimBiraz geç öğrenmek sanırım en sağlıklısı, başka türlü olmuyor![]()
Maalesef duramıyoruzAynen canım en garantisi geçilme olacak aile hekiminde yaptırıp gideceksin annem demişti ama ben dinlemedim![]()
Evet ya bende çok ağrı oldu hala var yoksa beklicektim durdurmadı ağrıMaalesef duramıyoruz![]()
sizin yumurtlamadan sonraki 13. gün mü gecikmeden sonraki mi13-14 gün geçmeden kanda bile belli olmuyor. Bilginiz olsun. 13. Gün testinde değerim 15ti. O yüzden bu kadar erkende testte çıkmaması çok normal. Varsa bile en az 2 hafta geçmesini bekleyin. Erken gebelik testinde bu değer hayalet bi çizgi gibi görünüyor.
Bütün ay içinde tek bir şüpheli ilişki olmuştu. Hatta adetime de 4 gün vardı olmaz nasılsa bişey olmaz dedik. Ama adet olmadım geç yumurtlamışım o ay ve ilişkiden tam 13 gün sonra çıktı testte. Teknik olarak yumurtlama tarihimden sonra oluyor.sizin yumurtlamadan sonraki 13. gün mü gecikmeden sonraki mi
yaa cidden suan sonuctan mutlu musunuz bilmiyorum demek ki adete yakın yumurtlamıssın ve tutmus cok ilginc benim yumurtlama günümde (uygulamaya göre)korunmalı bir iliskim oldu baska olmadı ilişkinin üzerinden 22 gün gecti spermin en fazla 5 gün yasadıgını dusunursek de 17 gün gecti test yapıyorum bir kaç saat öncede yaptım negatif sizce olsaydı testte çıkar mıydıBütün ay içinde tek bir şüpheli ilişki olmuştu. Hatta adetime de 4 gün vardı olmaz nasılsa dedik
Sabah ilk idrarla yapın kızlar daha sağlıklı oluyoryaa cidden suan sonuctan mutlu musunuz bilmiyorum demek ki adete yakın yumurtlamıssın ve tutmus cok ilginc benim yumurtlama günümde (uygulamaya göre)korunmalı bir iliskim oldu baska olmadı ilişkinin üzerinden 22 gün gecti spermin en fazla 5 gün yasadıgını dusunursek de 17 gün gecti test yapıyorum bir kaç saat öncede yaptım negatif sizce olsaydı testte çıkar mıydı
Sabah ilk idrarla yapın kızlar
ben sabah ilk idrarlada yaptım ama yarım saat öncesinden kahve icmistim acaba o sonucu degistirmis midir ama artık gecikmemin 7. günündeyim aksam idrarla bile cıkmaz mıydıSabah ilk idrarla yapın kızlar daha sağlıklı oluyor
5 gün değil 72 saat, 3 gün. Malesef bebek sağlıklı değildi sonlandırmak durumunda kaldık. Herhangi bi döllenme söz konusu olsaydı ilişkiden 17 gün sonra kesin çıkardı.yaa cidden suan sonuctan mutlu musunuz bilmiyorum demek ki adete yakın yumurtlamıssın ve tutmus cok ilginc benim yumurtlama günümde (uygulamaya göre)korunmalı bir iliskim oldu baska olmadı ilişkinin üzerinden 22 gün gecti spermin en fazla 5 gün yasadıgını dusunursek de 17 gün gecti test yapıyorum bir kaç saat öncede yaptım negatif sizce olsaydı testte çıkar mıydı
Geçmiş olsun kötü olmuş5 gün değil 72 saat, 3 gün. Malesef bebek sağlıklı değildi sonlandırmak durumunda kaldık. Herhangi bi döllenme söz konusu olsaydı ilişkiden 17 gün sonra kesin çıkardı.
Basınız sağolsun hayırlısı ne zamansa o zaman olsun.Ben internette 3-5 gün diye gorunxe en düsük ihtimali bile kafam da büyüttüm normalde asla gecikme yasamayan biriyim tarlusal bile bitirdim dün hala adet olmadım maalesef5 gün değil 72 saat, 3 gün. Malesef bebek sağlıklı değildi sonlandırmak durumunda kaldık. Herhangi bi döllenme söz konusu olsaydı ilişkiden 17 gün sonra kesin çıkardı.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun kötü olmuş
Üzerinden nerdeyse 1 yıl geçti yeni bi bebek bekliyoruzBasınız sağolsun hayırlısı ne zamansa o zaman olsun.Ben internette 3-5 gün diye gorunxe en düsük ihtimali bile kafam da büyüttüm normalde asla gecikme yasamayan biriyim tarlusal bile bitirdim dün hala adet olmadım maalesef