İnşallah bebeğin iyidir bana bir Arap arkadaşım demişti çok sıcak çok soğuk tutma kendini kanama olunca gebelikte şekerden uzak dur ve dinlen gidene kadar doktora benim ilk düşüğün de 40gun gecikmistim ve Irak'ta idim o zaman eşim uzaktaydi dedim testler negatif gideyim kadın doğuma adam gelmeden adet oliyimda bari degerlendirelim

sonra salak doktor bana dedi rahmin tertemiz ama bak iki yumurtalığın da ikitane kist var şişmiş dedi ve bana söktürücü verdi bende 5 gün değil 3 gün aldım ilacı ama nasıl halsizlik baş dönmem var deli gibi sonra kanama başladı lekelenme gibi bıraktım 5gun geldi lekelenme ve o zaman kızımın babası geldi dedi senin halin hal değil bence hamilesin dedim gittim doktora hatta kanamam da oldu ilaç aldım test aldı geldi rahmetli ikitane ve pozitif çıktı oturdum ağladım resmen ben ilaç içtin diye ve sonuç kanamam çoğaldı başka doktora gittik ki Bebek 3ayinda ve kalbi atıyor ama durmadı Arap doktorun demesi bebeğin yatağı düştü önce sonrada kendisi Allah'ım ne zor bir zamandi şimdi hatırlayınca bir ışık yandı beynimde belkide yine öyle oldu