Kızlar testim pozitif mi anlayamadım bakar mısınız

13-14 gün geçmeden kanda bile belli olmuyor. Bilginiz olsun. 13. Gün testinde değerim 15ti. O yüzden bu kadar erkende testte çıkmaması çok normal. Varsa bile en az 2 hafta geçmesini bekleyin. Erken gebelik testinde bu değer hayalet bi çizgi gibi görünüyor.
sizin yumurtlamadan sonraki 13. gün mü gecikmeden sonraki mi

sizin yumurtlamadan sonraki 13. gün mü gecikmeden sonraki mi
Bütün ay içinde tek bir şüpheli ilişki olmuştu. Hatta adetime de 4 gün vardı olmaz nasılsa bişey olmaz dedik. Ama adet olmadım geç yumurtlamışım o ay ve ilişkiden tam 13 gün sonra çıktı testte. Teknik olarak yumurtlama tarihimden sonra oluyor.

Bütün ay içinde tek bir şüpheli ilişki olmuştu. Hatta adetime de 4 gün vardı olmaz nasılsa dedik
yaa cidden suan sonuctan mutlu musunuz bilmiyorum demek ki adete yakın yumurtlamıssın ve tutmus cok ilginc benim yumurtlama günümde (uygulamaya göre)korunmalı bir iliskim oldu baska olmadı ilişkinin üzerinden 22 gün gecti spermin en fazla 5 gün yasadıgını dusunursek de 17 gün gecti test yapıyorum bir kaç saat öncede yaptım negatif sizce olsaydı testte çıkar mıydı

yaa cidden suan sonuctan mutlu musunuz bilmiyorum demek ki adete yakın yumurtlamıssın ve tutmus cok ilginc benim yumurtlama günümde (uygulamaya göre)korunmalı bir iliskim oldu baska olmadı ilişkinin üzerinden 22 gün gecti spermin en fazla 5 gün yasadıgını dusunursek de 17 gün gecti test yapıyorum bir kaç saat öncede yaptım negatif sizce olsaydı testte çıkar mıydı
Sabah ilk idrarla yapın kızlar daha sağlıklı oluyor

5 gün değil 72 saat, 3 gün. Malesef bebek sağlıklı değildi sonlandırmak durumunda kaldık. Herhangi bi döllenme söz konusu olsaydı ilişkiden 17 gün sonra kesin çıkardı.

5 gün değil 72 saat, 3 gün. Malesef bebek sağlıklı değildi sonlandırmak durumunda kaldık. Herhangi bi döllenme söz konusu olsaydı ilişkiden 17 gün sonra kesin çıkardı.
Geçmiş olsun kötü olmuş

Basınız sağolsun hayırlısı ne zamansa o zaman olsun.Ben internette 3-5 gün diye gorunxe en düsük ihtimali bile kafam da büyüttüm normalde asla gecikme yasamayan biriyim tarlusal bile bitirdim dün hala adet olmadım maalesef

Basınız sağolsun hayırlısı ne zamansa o zaman olsun.Ben internette 3-5 gün diye gorunxe en düsük ihtimali bile kafam da büyüttüm normalde asla gecikme yasamayan biriyim tarlusal bile bitirdim dün hala adet olmadım maalesef
Üzerinden nerdeyse 1 yıl geçti yeni bi bebek bekliyoruz 🙏🏻 Bi kaç güne olmazsanız doktorunuzla tekrar görüşün. Ha oldum ha olucam hamile miyima caba diye strese girmekte gecikmesine sebep olabilir. İlişki üzerinden 17 gün geçtiyse kesin çıkardı.

Back
X