Kızlar testim pozitif mi anlayamadım bakar mısınız

Ben bi gece yaptım silik pozitif çıktı ertesi gün sabah ilk idrarla negatif çıktı ama gebeymişim.Bazen test yakalayabiliyor sanırım inşallah gönlünüze göre olsun.
Çok teşekkür ederim bende şimdi acile gidip kan vercem baklım çok ağrım oldu bu ay yumurtlamadan iki gün sonra hala da var kasık ağrım iş yapamıyorum inşallah bebişimiz bizimledir

Kum döküyorsun dedi testte negatif çıktı canım ben anlamadım valla şuan gebe de olabilirsin ama erken oldugu için çıkmamış da olabilir dedi bütün belirtiler gebelik belirtsi birkaç gün bekleyip evde bidaha yapıcam daha adetime 6 gün var yumurtlamanın 9. Günü o yüzden mi çıkmadı kanda acaba

Merhaba benimde öyle ilk yaptığım test silik çizgi oldu akşam üstü tekrar yaptım çizgi çıkmadı sabah ilk idrarla tekrar deniyim dedim inşallah olumlu sonuç olur
Çözemedim valla ben siz hamile misiniz

Kum döküyorsun dedi testte negatif çıktı canım ben anlamadım valla şuan gebe de olabilirsin ama erken oldugu için çıkmamış da olabilir dedi bütün belirtiler gebelik belirtsi birkaç gün bekleyip evde bidaha yapıcam daha adetime 6 gün var yumurtlamanın 9. Günü o yüzden mi çıkmadı kanda acaba
Bana da öyle dedi canım da, pek inanmıyorum. İki gün sonra tekrarlayın dedi ama 0.07 nin dönüşü olduğunu düşünmüyorum. Sizin tam değeriniz ne

Merhaba bnde bugün yaptım aceba pozitif mi bı bakabilirmisniz rica etsem😊

Eklentiler

• IMG_20250721_214633_485.webp
    IMG_20250721_214633_485.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20250721_214611_638.webp
    IMG_20250721_214611_638.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 71
Back
X