- 28 Haziran 2025
- 250
- 88
- 13
- 31
Evet kan vermek daha mantıklı galiba böyle heyecan yapıyoruzİnşallah vardır.Bence birkaç gün tekrar yapıp koyulaşma var mı diye bakabilirsin ama heyecanlanırım dersen de kan ver tabi ki. Gönlüne göre olsun inşallah.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kan vermek daha mantıklı galiba böyle heyecan yapıyoruzİnşallah vardır.Bence birkaç gün tekrar yapıp koyulaşma var mı diye bakabilirsin ama heyecanlanırım dersen de kan ver tabi ki. Gönlüne göre olsun inşallah.
![]()
Ben bi gece yaptım silik pozitif çıktı ertesi gün sabah ilk idrarla negatif çıktı ama gebeymişim.Bazen test yakalayabiliyor sanırım inşallah gönlünüze göre olsun.Sabah ilk idrarla yapmıştım bunu şuan yaptım çıkmadı galiba yeni ondan mıdır acaba
Bugün acilden verdim. 1 buçuk saate çıkıyor sonuç bilgin olsunEvet kan vermek daha mantıklı galiba böyle heyecan yapıyoruz![]()
Çok teşekkür ederim bende şimdi acile gidip kan vercem baklım çok ağrım oldu bu ay yumurtlamadan iki gün sonra hala da var kasık ağrım iş yapamıyorum inşallah bebişimiz bizimledirBen bi gece yaptım silik pozitif çıktı ertesi gün sabah ilk idrarla negatif çıktı ama gebeymişim.Bazen test yakalayabiliyor sanırım inşallah gönlünüze göre olsun.
Bende gidiyorum canım şimdi acileBugün acilden verdim. 1 buçuk saate çıkıyor sonuç bilgin olsun![]()
Ayy duramıyor insan o çizgiyi görünce, Rabbim muvaffak etsin canım. Haber ver mutlakaBende gidiyorum canım şimdi acile![]()
Tamam güzelim haber edicem burayaAyy duramıyor insan o çizgiyi görünce, Rabbim muvaffak etsin canım. Haber ver mutlaka![]()
Bizi de haberdar et canımEvet kan vermek daha mantıklı galiba böyle heyecan yapıyoruz![]()
Evet aldılar hatta idrar da aldı doktor iyi birine denk geldimAcilde direk alıyorlar mı kan vermek istiyorum deyince
Tamam canım sonucun çıkmasını bekliyorumBizi de haberdar et canım![]()
Belirtileriniz neydi başkaTamam canım sonucun çıkmasını bekliyorum![]()
Kasık ağrısı canım 1 haftadır kesilmedi sağ kasığımBelirtileriniz neydi başka
Hayırlısı olsunKasık ağrısı canım 1 haftadır kesilmedi sağ kasığım
Merhaba benimde öyle ilk yaptığım test silik çizgi oldu akşam üstü tekrar yaptım çizgi çıkmadı sabah ilk idrarla tekrar deniyim dedim inşallah olumlu sonuç olurSabah ilk idrarla yapmıştım bunu şuan yaptım çıkmadı galiba yeni ondan mıdır acaba
Naptın canımTamam canım sonucun çıkmasını bekliyorum![]()
Kum döküyorsun dedi testte negatif çıktı canım ben anlamadım valla şuan gebe de olabilirsin ama erken oldugu için çıkmamış da olabilir dedi bütün belirtiler gebelik belirtsi birkaç gün bekleyip evde bidaha yapıcam daha adetime 6 gün var yumurtlamanın 9. Günü o yüzden mi çıkmadı kanda acabaNaptın canım![]()
Çözemedim valla ben siz hamile misinizMerhaba benimde öyle ilk yaptığım test silik çizgi oldu akşam üstü tekrar yaptım çizgi çıkmadı sabah ilk idrarla tekrar deniyim dedim inşallah olumlu sonuç olur
Bana da öyle dedi canım da, pek inanmıyorum. İki gün sonra tekrarlayın dedi ama 0.07 nin dönüşü olduğunu düşünmüyorum. Sizin tam değeriniz neKum döküyorsun dedi testte negatif çıktı canım ben anlamadım valla şuan gebe de olabilirsin ama erken oldugu için çıkmamış da olabilir dedi bütün belirtiler gebelik belirtsi birkaç gün bekleyip evde bidaha yapıcam daha adetime 6 gün var yumurtlamanın 9. Günü o yüzden mi çıkmadı kanda acaba