- 4 Haziran 2025
- 248
- 128
- 18
- 32
Çok silik görünüyor inşallah pozitiftir reglinize kaç gün var, bir de farklı bir markayla da deneyin. Yalancı pozitif çok arttıMerhaba bnde bugün yaptım aceba pozitif mi bı bakabilirmisniz rica etsem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok silik görünüyor inşallah pozitiftir reglinize kaç gün var, bir de farklı bir markayla da deneyin. Yalancı pozitif çok arttıMerhaba bnde bugün yaptım aceba pozitif mi bı bakabilirmisniz rica etsem![]()
Silik çizgi var hayırlı olsunMerhaba bnde bugün yaptım aceba pozitif mi bı bakabilirmisniz rica etsem![]()
Ay bilmiyorum bende bugün araştırdım hep ilk defa test yaptım ilkinde ailik çıktı sonrakiler negatif yarın sabah tekrar deneyip olmadı kan testi baktırıcamÇözemedim valla ben siz hamile misiniz
Teşekkür ederim inşallah vardır.Silik çizgi var hayırlı olsun![]()
İnşallah minnağınız yoldadırTeşekkür ederim inşallah vardir..İki gün geçti reglim yarın kan veririm ama bu silik isareti hemen oluştu kuruma çizgisi fln değildi
İnsllah![]()
Yarın sonucumu yazarım insallah.İnşallah minnağınız yoldadır![]()
Güzel haberlerinizi bekliyoruzYarın sonucumu yazarım insallah.![]()
Ben gittim almadılar maalesef kadın doğum acile git dedi ora da uzak olunca özelde verdim sonuç bekliyorum şimdiEvet aldılar hatta idrar da aldı doktor iyi birine denk geldim![]()
Direk doktora gittiği için bilmiyorum kaç değerim canım e nabızda vardır dimiBana da öyle dedi canım da, pek inanmıyorum. İki gün sonra tekrarlayın dedi ama 0.07 nin dönüşü olduğunu düşünmüyorum. Sizin tam değeriniz ne
Sende de var gibi canım bu silik çizgiler ne ya bizi ümitlendiriyorMerhaba bnde bugün yaptım aceba pozitif mi bı bakabilirmisniz rica etsem![]()
Evet enabızdna bakabilirsinDirek doktora gittiği için bilmiyorum kaç değerim canım e nabızda vardır dimi
0.5 yazıyor canım çıkmamışEvet enabızdna bakabilirsin
Evet ya herkes bnim gibiymişSende de var gibi canım bu silik çizgiler ne ya bizi ümitlendiriyor
Kız koşturarak gittim üzülerek döndüm idrarda pozitif kanda negatifEvet ya herkes bnim gibiymiş![]()
Kaç gününüz var reglye0.5 yazıyor canım çıkmamış
6 gün varKaç gününüz var reglye
Hatta 5 kalmış bugunle birlikteKaç gününüz var reglye
Pozitif bence kesin6 gün canım