- 28 Haziran 2025
- 281
- 99
- 13
- 31
Keşke canım kanda negatif çıktı birkaç gün sonra bidaha yapıcam testPozitif bence kesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke canım kanda negatif çıktı birkaç gün sonra bidaha yapıcam testPozitif bence kesin
Moralini bozma ben ilk hamile olduğumda kan testi verdim çıkmadı sonradan çıkmıştı öyle öğrenmiştimKeşke canım kanda negatif çıktı birkaç gün sonra bidaha yapıcam test
Acilden me diyip verdiniz acaba ben gitsem aciliyetin yok diye almazlarBugün acilden verdim. 1 buçuk saate çıkıyor sonuç bilgin olsun![]()
Teşekkür ederim canım inşallah öyledir ya bende beklicem adet tarihime kadarMoralini bozma ben ilk hamile olduğumda kan testi verdim çıkmadı sonradan çıkmıştı öyle öğrenmiştim
Ben gebelik testi yaptım pozitif gördüm ağrım var dedim canımAcilden me diyip verdiniz acaba ben gitsem aciliyetin yok diye almazlar![]()
AlıyorlarAcilden me diyip verdiniz acaba ben gitsem aciliyetin yok diye almazlar![]()
Evet birkaç gün sonra tekrar vericemBenim 8 gün kala 2.7 çıkmıştı,umarım yükselir değer 2 gün sonra tekrar verin bakın
Anladım teşekkür ederim böyle bir durum olursa ben de acile gideyimBen gebelik testi yaptım pozitif gördüm ağrım var dedim canım
Evet mutlaka gitmelisin canım bakıyorlarAnladım teşekkür ederim böyle bir durum olursa ben de acile gideyim
Sizde mi acilden hcg ye baktırdınız off ben de sorun galibaAlıyorlar
Acillik bir durum olmadığı için tersleyebiliyorlar ya.Sizde mi acilden hcg ye baktırdınız off ben de sorun galiba![]()
Allahtan bana baktılar o zaman ben ağrım var dedim ama genel de baktı kan değerlerimeAcillik bir durum olmadığı için tersleyebiliyorlar ya.
Sosyal anksiyetem tavan olur yine :) ama sizler iyilere denk gelmişsiniz ki bakmışlarAcillik bir durum olmadığı için tersleyebiliyorlar ya.
Beta değerime doktorum 2 günde bir baktırmamı istiyor bu yüzden geldim dedimAcilden me diyip verdiniz acaba ben gitsem aciliyetin yok diye almazlar![]()
Anladım canım inşallah yükselir, ben artık gecikme olmadan bakmayacağım. Eşim de dumur oldu çünkü. İlk aydan hamile kalacağım gibi safça bir düşüncemiz vardı0.5 yazıyor canım çıkmamış
Bende öyleyim canım yalnız değilsin inşallah yükselir bakalımAnladım canım inşallah yükselir, ben artık gecikme olmadan bakmayacağım. Eşim de dumur oldu çünkü. İlk aydan hamile kalacağım gibi safça bir düşüncemiz vardı![]()
Ben kabullendim bu ay için, buradan dönmez. Önümüzdeki maçlara bakacağız artıkBende öyleyim canım yalnız değilsin inşallah yükselir bakalım![]()
Bende hayırlısı diyorum bakalım ama bi doktora gidicem hiç gitmedim daha önce bebiş olur olmazBen kabullendim bu ay için, buradan dönmez. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık![]()
İnşallah en kısa zamanda olur canımBende hayırlısı diyorum bakalım ama bi doktora gidicem hiç gitmedim daha önce bebiş olur olmaz![]()