Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regle kaç gun var
Yüklerken kalite düşmüş olabilir mi, tam seçemedim. Kaç gün var Regle canım
6 gün canımRegle kaç gun var
Evet ya pembe aslında silik pembe 6 gün varYüklerken kalite düşmüş olabilir mi, tam seçemedim. Kaç gün var Regle canım
Yeniden yükledim ama aynı mı canımYüklerken kalite düşmüş olabilir mi, tam seçemedim. Kaç gün var Regle canım
Hadi inşallah ben de 7 gün kala, hafif silik ile beta yaptırdım kocaman bir negatifi gördümEvet ya pembe aslında silik pembe 6 gün var
Merhabalar, ben görüyorum silik ikinci bir çizgi var. Markası nedir testin?
Daha net gibi bu fotoda görünüyor
Çok teşekkür ederim kuzum sende inşallah güzel haberlerini yazarsın burayaHadi inşallah ben de 7 gün kala, hafif silik ile beta yaptırdım kocaman bir negatifi gördüminşallah güzel sonuçlar alırsın
![]()
Prodoktor canımMerhabalar, ben görüyorum silik ikinci bir çizgi var. Markası nedir testin?
İnşallahÇok teşekkür ederim kuzum sende inşallah güzel haberlerini yazarsın buraya![]()
Evet canım daha net oldu bu ama var mı kafam karıştı şimdi belirtileri çok yaşadım bu ay inşallah vardırDaha net gibi bu fotoda görünüyor![]()
Tamamadır canım zor bekledim valla daha erkendir ama çıkar mı kandaİnşallahyarın farklı bir markayla tekrarla istersen artarsa çizgi kan testine gidersin
![]()
İnşallah vardır.Prodoktor canım
İdrarda varsa kanda vardır canım, idrarda betayı görüyor. İstersen sabredebilirsen birkaç gün sonra ver kanıTamamadır canım zor bekledim valla daha erkendir ama çıkar mı kanda
Sabah ilk idrarla yapmıştım bunu şuan yaptım çıkmadı galiba yeni ondan mıdır acabadış kabını çıkarıp bakın daha net gözükür ben gördüm![]()
İnşallah canım ikinci test negatif ama yarın sabah bidaha yapimİdrarda varsa kanda vardır canım, idrarda betayı görüyor. İstersen sabredebilirsen birkaç gün sonra ver kanı![]()