Kızlar testime bakabilir misiniz ? Korona oldum bir sürü ilaç kullandım 12 gün önce .

Mucize1043

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2020
722
574
53
Kızlar elim ayağım titriyor resmen . 4 yıldır öyle uğraştık öyle çabaladk ki . Covid oldum 12 gün önce ve bir sürü ilaç kullandım . Kan sulandırıcı iğne kullandım . Bir anda test yaptım 1 dakika içinde çıktı çizgi.

Eklentiler

• 20210302_235314.webp
    20210302_235314.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar elim ayağım titriyor resmen . 4 yıldır öyle uğraştık öyle çabaladk ki . Covid oldum 12 gün önce ve bir sürü ilaç kullandım . Kan sulandırıcı iğne kullandım . Bir anda test yaptım 1 dakika içinde çıktı çizgi.
Ayy pozitif evden çıkıyorsaniz hemen kan vermeye gidin

Pozitif canım maşallah, allahnol deyince oluyor işte 🙏 gözün aydın canım 😍💋

İlk kizima hamile kaldigim ay bir sürü ilac kullandim, akciger filmi cektirdim.
Digerinde de testi yaptigim gün sabahtan gidip kanal tedavisi dolgu yaptırdım onda da yine bilmeden epey ilac kullanmistim. İnşallah hic bir sey olmaz hayirli olsun 💓

Kızlar çok sağolun güzel düşünceleriniz için . Şuan ne hissediyorum bilmiyorum . Çok korkuyorum ilaç kullandım diye . Sadece korkuyu hissediyorum şuan.

Merhaba canım bende yakın zaman da Corona olum sendeki durum bende de oldu 2 kere test yaptım ikiside çift çıktı covid ilacının içindeki kağıtta yaziyorki 10 gün korunmalısin kullandığın ilaçlar kan dengesini bozuyor inşallah ben yaniliyorumdur ama aynısını yaşadım test hala duruo arada bakıp mutlu oluyorum hamile deilim adet gördüm zaten ilaçlar adet günü nu de bozuyor erken oluosun ben 1 ayda 2 kere adet gördüm

Merhaba canım bende yakın zaman da Corona olum sendeki durum bende de oldu 2 kere test yaptım ikiside çift çıktı covid ilacının içindeki kağıtta yaziyorki 10 gün korunmalısin kullandığın ilaçlar kan dengesini bozuyor inşallah ben yaniliyorumdur ama aynısını yaşadım test hala duruo arada bakıp mutlu oluyorum hamile deilim adet gördüm zaten ilaçlar adet günü nu de bozuyor erken oluosun ben 1 ayda 2 kere adet gördüm
Olabilir canım bilmiyorum . İki gün önce test yapmıştım yoktu . Hasta olduğumu öğrenince ilişki olmadı hiç canım onun öncesinde olmuştu 12 gün önce covid oldum 13 gün önce ilişki olmuştu

Testin varsa atabilir misin canım .

insAllah sağlıkla hayırlısıyla vardır test pozitif gözüküyor ilaç kullanmadim ama bende oğluma hamile iken deli gibi spor yapiyordum sıkı sıkı tutundu şu an 8 aylık spor hocam falan şaşırdı baya Rabb'im koruduğu gibi kimse koruyamaz ol derse olur hayırlı olsun insAllah

Back
X