- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
- 53
- Konu Sahibi Mucize1043
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy pozitif evden çıkıyorsaniz hemen kan vermeye gidinKızlar elim ayağım titriyor resmen . 4 yıldır öyle uğraştık öyle çabaladk ki . Covid oldum 12 gün önce ve bir sürü ilaç kullandım . Kan sulandırıcı iğne kullandım . Bir anda test yaptım 1 dakika içinde çıktı çizgi.
Çıkamıyorum malesef şuan yasak var bide sıkıntı çıkartıyor lar canım . Ama hala şaşkınım yaAyy pozitif evden çıkıyorsaniz hemen kan vermeye gidin
Pozitif canım maşallah, allahnol deyince oluyor işteKızlar elim ayağım titriyor resmen . 4 yıldır öyle uğraştık öyle çabaladk ki . Covid oldum 12 gün önce ve bir sürü ilaç kullandım . Kan sulandırıcı iğne kullandım . Bir anda test yaptım 1 dakika içinde çıktı çizgi.
Yasak biter bitmez gidersiniz iyi haberlerinizi alırız inşallahÇıkamıyorum malesef şuan yasak var bide sıkıntı çıkartıyor lar canım . Ama hala şaşkınım ya
İnşallah canım . Olmasa çıkmaz di diyorum kendi kendime . 4 yıldır yapıyorum bu testleri çünkü . Ama emin olamıyorum.Yasak biter bitmez gidersiniz iyi haberlerinizi alırız inşallah
İlk kizima hamile kaldigim ay bir sürü ilac kullandim, akciger filmi cektirdim.Kızlar elim ayağım titriyor resmen . 4 yıldır öyle uğraştık öyle çabaladk ki . Covid oldum 12 gün önce ve bir sürü ilaç kullandım . Kan sulandırıcı iğne kullandım . Bir anda test yaptım 1 dakika içinde çıktı çizgi.
Çıkmazdı bence de benim dün bat günüydü yaptım çıkmadı . Vardır inşallahİnşallah canım . Olmasa çıkmaz di diyorum kendi kendime . 4 yıldır yapıyorum bu testleri çünkü . Ama emin olamıyorum.
Merhaba canım bende yakın zaman da Corona olum sendeki durum bende de oldu 2 kere test yaptım ikiside çift çıktı covid ilacının içindeki kağıtta yaziyorki 10 gün korunmalısin kullandığın ilaçlar kan dengesini bozuyor inşallah ben yaniliyorumdur ama aynısını yaşadım test hala duruo arada bakıp mutlu oluyorum hamile deilim adet gördüm zaten ilaçlar adet günü nu de bozuyor erken oluosun ben 1 ayda 2 kere adet gördümKızlar elim ayağım titriyor resmen . 4 yıldır öyle uğraştık öyle çabaladk ki . Covid oldum 12 gün önce ve bir sürü ilaç kullandım . Kan sulandırıcı iğne kullandım . Bir anda test yaptım 1 dakika içinde çıktı çizgi.
Olabilir canım bilmiyorum . İki gün önce test yapmıştım yoktu . Hasta olduğumu öğrenince ilişki olmadı hiç canım onun öncesinde olmuştu 12 gün önce covid oldum 13 gün önce ilişki olmuştuMerhaba canım bende yakın zaman da Corona olum sendeki durum bende de oldu 2 kere test yaptım ikiside çift çıktı covid ilacının içindeki kağıtta yaziyorki 10 gün korunmalısin kullandığın ilaçlar kan dengesini bozuyor inşallah ben yaniliyorumdur ama aynısını yaşadım test hala duruo arada bakıp mutlu oluyorum hamile deilim adet gördüm zaten ilaçlar adet günü nu de bozuyor erken oluosun ben 1 ayda 2 kere adet gördüm
Testin varsa atabilir misin canım .Merhaba canım bende yakın zaman da Corona olum sendeki durum bende de oldu 2 kere test yaptım ikiside çift çıktı covid ilacının içindeki kağıtta yaziyorki 10 gün korunmalısin kullandığın ilaçlar kan dengesini bozuyor inşallah ben yaniliyorumdur ama aynısını yaşadım test hala duruo arada bakıp mutlu oluyorum hamile deilim adet gördüm zaten ilaçlar adet günü nu de bozuyor erken oluosun ben 1 ayda 2 kere adet gördüm
Bilmeden kullandığın hicbir ilaç ona zarar vermez canım merak etmeKızlar çok sağolun güzel düşünceleriniz için . Şuan ne hissediyorum bilmiyorum . Çok korkuyorum ilaç kullandım diye . Sadece korkuyu hissediyorum şuan.
Eğer antibiyotik kullandıysanız üzgünüm ama srun olablr hemen doktora gidinKızlar çok sağolun güzel düşünceleriniz için . Şuan ne hissediyorum bilmiyorum . Çok korkuyorum ilaç kullandım diye . Sadece korkuyu hissediyorum şuan.
Ben antibiyotik kulanırken döllenme olmuş suan 8. Ayımdayım hiçbir şey olmaz Allahın izni ile içiniz ferah olsunEğer antibiyotik kullandıysanız üzgünüm ama srun olablr hemen doktora gidin