- 31 Ekim 2016
- 259
- 124
- 18
- 31
- Konu Sahibi Kelebek090
-
valla umut ediyorum kuzum ya tekrarlarım ama bi kaç gün daha durayımBende bu markayla öğrendim canımm..biraz dazla beklemiş tekrarla testini ..ve adetine 11 gün varsa çok erken değil mi teste çıkma ihtimali az diye biliyorum
Adete 11 gün kala hiçbir testte pozitifi göremezsiniz eğer önceki adet döneminde gebe kalmamışsanız. Çok fazla idrar damlatılmış ve bu test şu an güvenilir değil. En az 1 hafta daha sabretmelisiniz. İnşallah hamile kalırsınız ama maalesef bu test pozitif olarak yorumlanamaz.sizde görebiliyor musunuz ? kuruynca farkettim olmazsa hiç çıkmazdı de mi testin markası laboquick fotoğrafın kontrastını oynadım daha iyi gözüktü.
idrarı 4 kez damlattım canım sadece fotoğrafı oynadım rengini o yüzden öyle görüyorsun ama tabi doğru söylüyosunuz umut işteAdete 11 gün kala hiçbir testte pozitifi göremezsiniz eğer önceki adet döneminde gebe kalmamışsanız. Çok fazla idrar damlatılmış ve bu test şu an güvenilir değil. En az 1 hafta daha sabretmelisiniz. İnşallah hamile kalırsınız ama maalesef bu test pozitif olarak yorumlanamaz.
tahmini 5 ya da 6 gün geçmiştir neyse ben umut etmiyeyim, ben biraz erken yumurtluyorum daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım onda da adetten 2 gün önce daha net çizgiyle öğrenmiştimYUmurtlamadan sonra kaç gün geçti? Ben bi çizgi gördüm inşlh bebiş yoldadır
Canım 5-6 günde mümkün değil. En az 15 gün geçmesi lazım idrarda çıksın. Test bozuk galiba o zmn ben çizgi gördüm çünkü. Benimde gri çizgi çıkmıştı ilişkiden 15 gün sonratahmini 5 ya da 6 gün geçmiştir neyse ben umut etmiyeyim, ben biraz erken yumurtluyorum daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım onda da adetten 2 gün önce daha net çizgiyle öğrenmiştim
neyse canım hayırlısı olsun teşekkür ederim ilginiz içinCanım 5-6 günde mümkün değil. En az 15 gün geçmesi lazım idrarda çıksın. Test bozuk galiba o zmn ben çizgi gördüm çünkü. Benimde gri çizgi çıkmıştı ilişkiden 15 gün sonra
İnşallah hamilesindir canım, şuan aynı durumdayım heyecanla takip edicem seni :)bu testin normal hali oynanmamıs
canım benim bi de son adetim tuhaftı o önce lekelenme oldu sonra kahverengiye yakın geldi rengi 7-8 gün süren adetim 4 gün sürdü. o bittikten bir hafta sonra yaptım test çıkmadı şimdi bir hafta daha geçti yaptım işte böyle olduİnşallah hamilesindir canım, şuan aynı durumdayım heyecanla takip edicem seni :)
canım benim bi de son adetim tuhaftı o önce lekelenme oldu sonra kahverengiye yakın geldi rengi 7-8 gün süren adetim 4 gün sürdü. o bittikten bir hafta sonra yaptım test çıkmadı şimdi bir hafta daha geçti yaptım işte böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?