- 31 Ekim 2016
- 259
- 124
- 18
- 31
- Konu Sahibi Kelebek090
-
ama yine de umut vrdır di miBen silik de olsa ikinci çizgi görüyorum. Ama adete 11 gün kala çıkmaz normalde idrar testinde.
Ama belki erken döllenme olmuştur...
Test güvenilir bu arada. Ben de bu marka kullandım defalarca.
yok canım ah olsaaKiz ovulasyon var mi elinde
Testi tekrarla lutfen ,cunku var orda bisey bana da oyle geliyo .yok canım ah olsaa
ama yine de umut vrdır di mi
amin canım hep hayırlısı olsunUmut her zaman vardır, nefes aldığımız sürece
Hayırlısını isteyin
tekrarlıcam tetlım kesinlikle :)Testi tekrarla lutfen ,cunku var orda bisey bana da oyle geliyo .
canım yaklasık bir hfta önce adetimin durumundan şüphelenip testyapmıştım şimdi ona baktım düşün ne kdar oldu onda da kendi çizgisi olsa cıkması gerek miyor muydu ya :) ama bunda varTesti tekrarla lutfen ,cunku var orda bisey bana da oyle geliyo .
inşallah canımmBir de kuruyan testler de testin kendi çizgi yeri ortaya çıkabiliyor onu mu gördünüz acaba? 11 gün kala çıkmaz çünkü. Adet geçtikten 3 gün sonra yapın. İnşallah bebiş vardır.
cekicem canım patrondan korka korka yazıyorum zaten biraz önce ekranda test fotosuyla yakalandım zaten :)Daha yakından çekebilir misin fotoğrafı? Çizgilerin olduğu kısmı.
canım 1 hfta önceki testimde yok bunda var ama ya umutlanmadan yapamıyorumÇOK ERKEN YAPMIŞSIN CNM 1 HAFTA SONRA TEKRAR BAKALIM BENCE ŞUAN YOK GİBİ
amin canım teşekkür ederimAdete 11 gün kala mümkün değil kan testinde bile çıkmaz. Bi önceki ay üstüne görme olsa desek bu sefer de çizginin daha koyu olması gerek yani. İnşallah olur ama. Allah gönlünüze göre versin
Evet bekledi canım ama yaklsık 1 haft önce yaptığım testim var o da aynı mrka onda hiç bişey yoksilik çizgiyi gördüm bende ama bekletilmişte olabilir çünkü aynısı benim başımada geldi baktıktan 20dk sonra silik çizgi oluştu sonuç 4 gün sonra hasta oldum tam günümde erken yapmıştım bende. adet gününü beklemek istemiyorsan 1 hafta kala kan tahlili yaptır canım
Denicem canım çok umutlandım çünkü beni anlıyosunuzdur.Can'ım erken yumurtladıysan bir ihtimal olabilir ya bence sabah erken mi test yapsan acaba bir de
Dene tatlım sen hatta test alırken hasaaslığına bak 20 ml hassasiyeti olanlar var ondan almaya çalış kuzumDenicem canım çok umutlandım çünkü beni anlıyosunuzdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?