- 31 Ekim 2016
- 259
- 124
- 18
- 31
- Konu Sahibi Kelebek090
-
tamam canım bunun ne kadar acaba biliyo musunDene tatlım sen hatta test alırken hasaaslığına bak 20 ml hassasiyeti olanlar var ondan almaya çalış kuzum
aslında bu marka da hassas . nerden aldın bu testi eğer internet ise pek güvenmiyorum çünkü bana bir kere bu test hamile olmadığım halde pozitifi göstermişti ama ben internetten almıştım belki de bozuktu emin değilim. genel olarak arkadaşlar iyi diyor çünkü.tamam canım bunun ne kadar acaba biliyo musun
eczaneden aldım canımaslında bu marka da hassas . nerden aldın bu testi eğer internet ise pek güvenmiyorum çünkü bana bir kere bu test hamile olmadığım halde pozitifi göstermişti ama ben internetten almıştım belki de bozuktu emin değilim. genel olarak arkadaşlar iyi diyor çünkü.
yarın sabah yap canım daha çok hcg hormonu birikir çıkareczaneden aldım canım
Evt cnm var bende bu markayla ogrrndm cok hassas test cok iyi hayrli olsunsizde görebiliyor musunuz ? kuruynca farkettim olmazsa hiç çıkmazdı de mi testin markası laboquick fotoğrafın kontrastını oynadım daha iyi gözüktü.
Adetin gecikince geciktikten 10 gün sonra yapmalısın canım yoksa hamileysen bile erken olduğu için çıkmazmışsizde görebiliyor musunuz ? kuruynca farkettim olmazsa hiç çıkmazdı de mi testin markası laboquick fotoğrafın kontrastını oynadım daha iyi gözüktü.
Haklısın canım ama bo kaybim var ben onu da erken ogrenmistimAdetin gecikince geciktikten 10 gün sonra yapmalısın canım yoksa hamileysen bile erken olduğu için çıkmazmış
Teşekkür ederim kuzum inşallah vardır ya eşime soyleyemiyorum henüz çok erken diyeEvt cnm var bende bu markayla ogrrndm cok hassas test cok iyi hayrli olsun
Bekle 5 gun dha cnim. Ben soylemistm supheleniyom die :)Teşekkür ederim kuzum inşallah vardır ya eşime soyleyemiyorum henüz çok erken diye
yapmadım canım işteyim öğle arası bir tane daha alıp gelmeyi düşünüyorum korkuyorum da. ama ateşim var onu hissediyorumtesti yaptın mı cnm nedir durumlarrKelebek090
haklısın ama canım bünyeden fark ediyor daha önce yaşadım bunu. umarım yanılmam teşekkür ederim ilgin için. doktorlar 1 günlük bile olsa kanda çıkar diyolar.Merhaba. Yumurtlamanin ustunden 2 hafta gecince net sonucu alirsin idrarda.
Kanda da 10 gunde cikar. Bu testle ne umutlan ne umitsizlik yaşa derim ben.
Kanda yunurtlamadan en iyi ihtimal 1 hafta sonra cikmasi gerek o da cok nadir olur.haklısın ama canım bünyeden fark ediyor daha önce yaşadım bunu. umarım yanılmam teşekkür ederim ilgin için. doktorlar 1 günlük bile olsa kanda çıkar diyolar.
tamam cnımKanda yunurtlamadan en iyi ihtimal 1 hafta sonra cikmasi gerek o da cok nadir olur.
Farkli bir marka ile dene bence ama 4 5 gun bekle.
Var bence çizgi pembe çıkmış çünkü hayırlısı olur inşallah benimde 3 günüm geçti bende bekliyorum senin gibitamam cnım
inşallah vardır senin kuzum ben karaboldeyim malesef ah şu merak olmasa :) ama varsa da gercekten doğum günü hediyesi olacak bana o gün kesinleşcek çünküVar bence çizgi pembe çıkmış çünkü hayırlısı olur inşallah benimde 3 günüm geçti bende bekliyorum senin gibi
Olmasa eğer o pembelik oluşmaz canım ondan diyorum hemde düzgün çekilde çıkmış yamuk yumuk değil. Umarım vardır hepimizin karnı bebiş dolsun ben dün yaptım test ama seninki givi çıktı düşün bekliyorum hala belki adet olurum diyeinşallah vardır senin kuzum ben karaboldeyim malesef ah şu merak olmasa :) ama varsa da gercekten doğum günü hediyesi olacak bana o gün kesinleşcek çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?