kızlar testime bakar mısınız ? adetime 11 gün var tahmini ama ben bişeyler görüyorum.

tamam canım bunun ne kadar acaba biliyo musun
aslında bu marka da hassas . nerden aldın bu testi eğer internet ise pek güvenmiyorum çünkü bana bir kere bu test hamile olmadığım halde pozitifi göstermişti ama ben internetten almıştım belki de bozuktu emin değilim. genel olarak arkadaşlar iyi diyor çünkü.

eczaneden aldım canım

sizde görebiliyor musunuz ? kuruynca farkettim olmazsa hiç çıkmazdı de mi testin markası laboquick fotoğrafın kontrastını oynadım daha iyi gözüktü.
Adetin gecikince geciktikten 10 gün sonra yapmalısın canım yoksa hamileysen bile erken olduğu için çıkmazmış

Merhaba. Yumurtlamanin ustunden 2 hafta gecince net sonucu alirsin idrarda.
Kanda da 10 gunde cikar. Bu testle ne umutlan ne umitsizlik yaşa derim ben.

Merhaba. Yumurtlamanin ustunden 2 hafta gecince net sonucu alirsin idrarda.
Kanda da 10 gunde cikar. Bu testle ne umutlan ne umitsizlik yaşa derim ben.
haklısın ama canım bünyeden fark ediyor daha önce yaşadım bunu. umarım yanılmam teşekkür ederim ilgin için. doktorlar 1 günlük bile olsa kanda çıkar diyolar.

haklısın ama canım bünyeden fark ediyor daha önce yaşadım bunu. umarım yanılmam teşekkür ederim ilgin için. doktorlar 1 günlük bile olsa kanda çıkar diyolar.
Kanda yunurtlamadan en iyi ihtimal 1 hafta sonra cikmasi gerek o da cok nadir olur.
Farkli bir marka ile dene bence ama 4 5 gun bekle.

Var bence çizgi pembe çıkmış çünkü hayırlısı olur inşallah benimde 3 günüm geçti bende bekliyorum senin gibi
inşallah vardır senin kuzum ben karaboldeyim malesef ah şu merak olmasa :) ama varsa da gercekten doğum günü hediyesi olacak bana o gün kesinleşcek çünkü

inşallah vardır senin kuzum ben karaboldeyim malesef ah şu merak olmasa :) ama varsa da gercekten doğum günü hediyesi olacak bana o gün kesinleşcek çünkü
Olmasa eğer o pembelik oluşmaz canım ondan diyorum hemde düzgün çekilde çıkmış yamuk yumuk değil. Umarım vardır hepimizin karnı bebiş dolsun ben dün yaptım test ama seninki givi çıktı düşün bekliyorum hala belki adet olurum diye

Bence sabah idrarıyla tekrar denemende fayda var eğer varsa koyulaşır yavaş yavaş çizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…