Kızlar testime bakar mısınız 🧿🤰🏻

rabs12345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2023
432
81
28
22
2 gün sonra bat sizce olsa çıkar mıydı artık çok yoruldum negatif görmekten lütfen yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_20230617_161842.webp
    72,4 KB · Görüntüleme: 216
2 gün sonra bat sizce olsa çıkar mıydı artık çok yoruldum negatif görmekten lütfen yardımcı olur musunuz
Canım bişy göremedim ben. Bazen adet gecikince görünebiliyor. Geç döllenme olmuşsa eğer. Benim 4 gün var bat. Şimdi yaptım. Negatif. Nasip

1 er saat arayla yaptım kızlar bata 4 var var mı sizce

Eklentiler

• F8258CA0-7958-4699-B711-73E8DB66B610.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 202
5 dk içerisinde çıktı ikiside cumartesi olduğu için doktora gidemiyorum acil de bakarlar mı acaba

İnşallah rabbim ikimizede nasip eder ilk bebeğin mi
Amin inşallah canım. Ewet ilk bebeğim olacak Rabbim nasip ederse. 8 aydır deniyoruz. Belirtileride yaşadım ama. Yine olmıcak gibi geliyo bana. İnşallah yanılırım. Sen ne zamandır deniyosun canım

1 er saat arayla yaptım kızlar bata 4 var var mı sizce
Var canım. Görünüyo. Erken olduğu için silik çıkmış. Kan testiyle netleştir istersen. Adet gününden ziyade yumurtlama günü önemli. Takip ettin mi. Kaçıncı günü yumurtlamanın

Acilde genelde problem çıkarıyorlar ama bakabiliyorlar da. Gecikmenizi bekleyin. Sonra strese girersiniz.
Aşko girdim bile iki ay öncede böyle oldu ilk testte pozitif başka teste negatif çıkmıştı ama bugün 3 test yaptım ve üçü de aynı şekilde

Var canım. Görünüyo. Erken olduğu için silik çıkmış. Kan testiyle netleştir istersen. Adet gününden ziyade yumurtlama günü önemli. Takip ettin mi. Kaçıncı günü yumurtlamanın
Pc diye bir uygulamadan bakıyorum ben ayın 10 nda yumurtlama günü demiş

Aşko girdim bile iki ay öncede böyle oldu ilk testte pozitif başka teste negatif çıkmıştı ama bugün 3 test yaptım ve üçü de aynı şekilde
Umarım sağlıkla büyümesi devam eder. Hayırlı olsun. Yine de gecikmenizi bekleyin derim. Tebrikler :)♥

Teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin özeller çok pahalı biri 400 biri 600 istedi kan testi yapmıyorlar illa ki muayene diyorlar
Sadece kanda beta hcg diyorum ben yapiyor ozeller 150₺ yaptirdim en son. Ama bence gunun gecmeden yaptirma sonra deger dusuk mu, kimyasal mi dert olur iki gun gecmek bilmez

Sadece kanda beta hcg diyorum ben yapiyor ozeller 150₺ yaptirdim en son. Ama bence gunun gecmeden yaptirma sonra deger dusuk mu, kimyasal mi dert olur iki gun gecmek bilmez
Hangi hastanede yaptırdın acaba ben İstanbul da yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…